Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
Üdv!
PC-s játékosokat kérdezem, akik előző részeket is itt játszották és nem két meccs erejéig, hogy mennyire vannak csalók online? Mi várható a 22-ben?
Köszi -
bobby45
tag
Megy már valakinél a mobilos companion app? Nálam a 21et nem frissíti, play áruházban sem találom a 22-t
-
Norbi.
őstag
Sziasztok.
Boxon játszok, a webapp/companion nem megy 27-ig?
Azt írja a trial verzió miatt nem megy, vegyem meg és lépjek be újra. -
K.J
senior tag
Nyitottam egy magyar mezt, úgy látom végre a rendes címer szerepel a mezen.
-
Kristof_94
nagyúr
Első FIFA 22-es meccsen természetesen megérkezett egy cselezgetős szerencsétlen. Rángatózott össze-vissza, sarokpassz a 16-oson belül, meg ide oda tekergés. Van ami nem változik...
De legalább nyertem. -
Gatho87
tag
válasz
LendvaiFeri1 #589 üzenetére
Hat ps5 el egy katasztrofa
-
Mrguba
őstag
Na gyerekek votma..de.miert.nem.megy az auto valtas??Hiaba van beallitva nekem.kell.es.az nekem nem gyere be...masik.meg..ott.folytatja.ahol abbahagyta a 21..semmi se.jott.szokas szeri.t az eddigi.osszes.ingyen meg ajandek pakkbol...Lo Celso a legjobb meg Alex Telles
-
Gatho87
tag
Hol hypermotion? Hol hasznalja a ps5 joyt??? Ez sztem az utobbi 5 ev legfosabb fifaja..
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #583 üzenetére
Szokás szerint
-
Woodslave
félisten
Gondoltam 100 finessest próbálom beginneren. Sajnos nem néztem hogy Pope a kapus. Sztem 70-80 lövésből 18 ment be
ez is marad jövő hétre
Most néztem az Elite 1 sb rare players pakkot ad nem rare megat
-
Kristof_94
nagyúr
PC-s kollégák közül van kedve valakinek közösen megcsinálni a milestone feladatokat? Kilépegetéssel, természetesen...
Kellenek azok a csomagok, ha már eddig szokás szerint semmit nem adott.
-
Nandinagy
addikt
válasz
xyzikeee #581 üzenetére
Fuh hát hol is kezdjem
Kezdetnek el kell felejteni a rivalst csapat nélkül.
Milestonesban van egy csomó alap küldi mint a 100 finessz, a bronzos/silveres küldi meg egy csomó foundation sbc amikből kapsz egy csomó játékost. Ha ez megvan rákell menni a squad battlere meg az Advanced sbckre. Nagyjából ennyi.
Megkell nézni a küldiknél mit hol kell mert sok mindent lehet friendlybe haver ellen vagy akár squad battlesben beginneren. -
xyzikeee
aktív tag
Segítsetek lègyszi. Nem igazán van tapasztalatom Fifa 19 òta, hogyan érdemes FUTban csapatot indítani?
Csupa bronz játékosaim vannak de akikkel összesorsol mind arany játékosokkal szaladgálnak, esèlyem sincs.
Offline meccseknek érdemes kezdeni ès csapatot èpiteni szèp lassan, aztán csak online?Vagy hogy érdemesebb?
Köszi -
Digestive
veterán
Lewa árából kiraktam az összes Advanced sbct. Annyira jól adta, h még nullán se vagyok.
Tegnap kezdődött a játék, alig van lapom. Viszont 17 db duplicate van már a transzferen.
-
bubuska10
senior tag
Szoboszlainak jó már a feje?
Vagy még mindig göndör?
-
xyzikeee
aktív tag
Sima online meccsre nincs lehetőség? Csak a Seasons van? Valahol bele kéne rázódni kicsit, mert egyrészt korábban PC-n játszottam, most meg PS5, másrészt kb az utolsó 3 játék online része kimaradt...
-
-
LendvaiFeri1
addikt
Idén elmaradnak a belépési jutalmak a web appban?
-
Nandinagy
addikt
Nem ajánlom annyira.
Ha tavaly emlékeztek a 89 Kane 21k volt , de kb. BF-ig. Szóval ha valaki most betáraz olcsó fodderekből az eléggé behatárolja magát hónapokra.
Játszottam 3 rivalst(3 win). Hálistennek a védekezésem maradt a régi
A cselezést egyébként nem mondanám rossznak mert a legtöbb cselt lehet használni csak nem ész nélkül. Mondjuk ez a heal to healre nem vonatkozik mert az szar lett
Sajnos azt nyomtam folyamat.
A kapusok borzalmasak. Az egyik meccsen konkrétan 2 db 25 méteres tekerés gólt kaptam. A másik oldalt meg ASM-el kicseleztem mindenkit dupla passzal beadtam Richarlissonak és 5 méterről a kapus a rövidről átért a hosszúra míg elrúgtam a labdát kapásbólOké...
Utána meg Firminoval 5 méterről tekerés a kapus kezébe. Könnyebb meccseket vártam, de eddig elég szenvedős minden meccs aztán nem tudom milyen szinteken játszanak az ellenfelek. -
bobby45
tag
A companion app a a 21es comp appot fogja felulirni, vagy teljesen új app lesz? Mert a play áruházban még nem találom
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #568 üzenetére
No igen. Nekem is nagyban segítene, ha megjönne végre coinom, amit elvileg megkaptam a DR rewardban..
-
Stylerr
addikt
Befektetési tipp: Vegyetek Parejokat, Müllereket és Kroosokat.
-
bubuska10
senior tag
Nagyon szépen köszönöm uraim!
-
toxicjew
addikt
válasz
bubuska10 #563 üzenetére
Olyasmitol félsz ami nem létezik
Már augusztusban is meg tudod venni a játékot g2a és tarsain, minden esetben egy kódot kapsz amit a megjelenés napján tudsz aktiválni. A játék már megy, PCn is, szóval nincs okod félni. 1 para lehet csak, ha olyan kódot kapsz amit már felhasznaltak, de az a "bolt" hibája.
-
bubuska10
senior tag
Szóval az van, h PC-n fogom tolni, és megfogadtam h 20 felett nem költök erre. Pont h PC-re már 18-ért több helyen is meg lehet venni. Naiv kérdés, de ha a játék 27-én és október 1-én jelenik meg hivatalosan, akkor miért lehet már megvenni? Hallottam az előrendelésről, mint fogalom
de van bennem ez a félsz h vmi hibás verziót veszek meg ami még nincs 100%-osan készen, hiszen nem véletlen, h van egy release date, gondolom addig fejlesztgetik... Érdemes már most megvenni, vagy várjak 27-éig? Nem akarok lemaradni, az elején meg nincs túl sok jó promo, amivel vissza lehetne jönni.
-
bobooo
addikt
Vagy az akkori PSN ID-dat rátöltöd a ps-re és azzal lépsz be, azzal indítod a játékot. Vagy böngészőben [link] -> Account Settings -> Connections és az új PSN ID-dat kapcsolod hozzá. De ahogy fent írták ezzel lehet, hogy probléma lesz, nem frissül le a rendszer és továbbra is azt írja majd, hogy a régivel van csatlakoztatva, akkor meg Ea-vel felveszed a kontaktot live chaten
-
PEZZY93
tag
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy PS5-öt, viszont most, hogy elindítottam a játékot teljesen új fiókot csinált ultimate teamben. Nem lehet a 2016-ban csinált fiókomat ps5-ön folytatni? Másnak is teljesen új 2021-es fiókot csinált?
Köszi a segítséged előre is.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Van valami ötletetek a következőre:
Anno PS3-on fifáztam még. Össze volt párosítva az EA account az akkori PSN accountommal.
PS3 óta nem volt PS-em. Most próbálom a FIFA22-t PS5-n.
A PS5 höz új PSN-t csináltam.A játékban való bejelentkezéskor az EA accountba, azt írja hogy ez az account már párosítva van egy PSN accounttal, vagyis a régivel.
Felmentem az EA honlapjára, kitöröltem a régi PSN accountot.
De ezután se tudom párosítani az újat, mert azt irja hogy már volt párosítva másikkal.Köszi előre is.
-
Nandinagy
addikt
Kész lett az összes advanced. Jött egy Maxika,Kessie meg Trent de rajtuk kivül semmi értékelhető. Nem panaszkodom mert ez így is kb. 200k lesz.
Eddig csak sb-t játszottam. Ami lejött ennyiből: Beginneren is mennyire k***va jól védenek a kapusok.....
Komolyan mondom gyönyörűen követi le a mozgásom a kapus.
Ami működni látszik az a shoot cancel,a mcgeady spin cancel meg a reverse elastico. Eddig ezeket próbáltam.Kiszenvedem a 100 finesszt meg majd megcsinálom valakivel a bronze+silveres 15-15 meccset aztán kinyitom a 3*50k-s packot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest