Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
NvidiaRTX #252 üzenetére
Orvhorgászatért ez jár.
Van egy olyan viszonylag nagyobb területű bázis (nem emlékszem a nevére, de kikötője is van), ahol elrohantam a másik végére, majd visszaérve újból ott voltak a katonák, csak éppen mások (technikus javított valamit, doki nyomozott)...és ez megy kb. a végtelenségig. Arra jó volt, hogy a kísérő barát állatot kiképezzem a 3. szintig és a legkülönfélébb halálmódokat is végigpróbáljam.
Egyrészt nyilván bosszantó, de másrészt szórakoztat a random gyilkolászás, robbantás, gyújtogatás lehetősége, de pont ezért szeretem AC, FC szériát.~70 óra alatt (közel sincs a vége) alaposan teszteltem mindent (XSX), ehhez képest a Days Gone vagy a Cyberpunk általam tapasztalt hibái brutálisak voltak ezekhez képest. 1 kiakadás volt, 1 levegőben ragadt ejtőernyős és 1 textúra hibát találtam.
Az AI nem lett sokkal jobb az előző részkehez képest, de az említett játékokhoz viszonyítva legalább van következménye a random baromkodásnak.
Cyberpunkban elcsaklizott 20-30 autó összegyűjtve és berobbantva...semmi...a járókelők ugyanúgy sétálnak. Itt legalább van valami reakció a rambózásra.Ami viszont egyértelműen változott: az autójából kirángatott civil nem tűnik el, hanem sétafikál és ha nem viszem el az autóját, akkor visszaül és megy tovább a dolgára.
A kilőtt és csak sérült helikopterből kiugráltak ejtőernyővel és kiúsztak a partra a katonák.
Érdekes volt az a teszt is, amikor felugrottam egy nyitott furgonra a civilek mellé, hogy mégis merre mennek, meddig és mit csinálnak. Jó darabig autókáztunk, majd egy kereszteződésnél kiugrottak, előkapták a fegyvereiket és elkezdtek járőrözni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest