- Rövid előzetesen a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Premier előzetest kapott a SYNDUALITY: Echo of Ada
- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
A kettő között különbségnek azt írják, hogy a Mad komplexebb játék. Realisztikusabban telik az idő, nehezebb igazgatás, stb.
Mondjuk, hogy őszinte legyek, nekem két hónapja megvan a játék, de még felé sem szagoltam. Pedig nagyon pályáztam rá anno!
Azt meg nem tudom, hogy a másik mellé érdemes-e beszerezni. Igaz, egy euró nem akkora összeg, hogy a fogát szívja érte az ember.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bestbuy játékok
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok