Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Láttam már, de azért köszönöm!
De mélyebb fejlesztés alatt valami olyasmit értek, hogy mondjuk lehessen találni extra cuccokat, amit nem elég megtalálni, hanem el is kell tudni juttatni valahova. Pl. Kimászok random egy holdra egy elhagyott rendszerben, szkenneléssel találok valami extrát, SRV-vel felszedem, és ekkor beadna egy missiont valami kis mini sztorival arról, hogy mi is az, majd megadná hogy hova és kinek kell leszállítani, ami persze -szinttől függően-, nem lenne túl egyszerű. Cserébe vagy marha sokat fizetne, vagy mérnök nélkül adna valami spéci fejlesztést, a lehetőségek végtelenek. "Picivel" izgalmasabb lenne így kimenni a senki földjére, és még célja is lenne. Persze úgysem csinálnak semmi ilyesmit, ezt borítékolom.A tudomány a valóság költészete!
-
Mister_X
nagyúr
Csak el kellett adnom a Type-10-et... nagyon bökte a csőröm, hogy thargoid vadászaton kívül... nos... nem sok mindenre jó. Tökéletes thargoid fighter, combat fregither, talán még mining barge is, de ezek (az elsőt eltekintve) nem nekem valók. Mikor egy 400 milliós hajóval félek bemenni highres-re (nem, nem hazres) és kerülöm a conflict zone-okat, nem utolsó sorban meg ott hagyom az assassination küldetéseket az állomásokon, na akkor van baj (zárójelesen: 1vs1 cicaharcra még úgy-ahogy megfelel). Fájó szívvel, de eladtam. Az utódját gondolom kitalálnátok úgyis:
Szent tehén, szerelmbe estem Ez az Anaconda a nekem való hajó, lényegesen olcsóbban lett (majdnem) A-class (mínusz sensor, life support, armor egyelőre, interdictor is csak 4C), nem egy bálna supercruise-ban, érezni a még tuningolatlan 7A thurster, nos, erejét, pláne Type-10-hez képest, tud tisztes távot ugrani, csorog a nyálam a fegyverarzenált nézve... de ami a prímt viszi az az optional szekció! Még anno a Pythonnál éreztem, hogy váo de kompromisszum mentesen fel lehet aggatni mindennel, hát még a condát Tényleg minden lényeges bele került. Ki sem jöttem vele fél óráig egy CZ highból, kezdésnek jó adag kreditet hozva a konyhára
Jelenleg ez a build van rajta, 80M kredit a bankban, már csak ki kellene találnom, hogy mire költsem. Kell majd a Prismatic shield, februárban, első körben military grade composite páncélzat a biztos
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pcnet
addikt
válasz Mister_X #35104 üzenetére
Konda a király! Megvettem a Corvettet, feltettem rá konda tuningolt thrustersét és FSDjét, vettem rá egy A-s shildet és elfogyott a pénzem. Átültem Pythonba, elkezdtem utasszállító küldiket nyomni. Most tartok ~650 milliónál, plusz Python, plusz konda, plusz Cutter és van egy ASP-m. El kellene adni a hajókat és elindulni Corvettet tuningolni. De inkább átültem kondába és azzal szállítom az utasokat. Kb 140-150 milla/kör. Tovább már nem akrom ezt csinálni, mert megtollasodok és elveszti varázsát a játék. Azon gondolkozok én is, inkább kondát kellene tuningolni mint Corvettet. Sokkal jobban kézreáll.
Kérdés, hogy megéri e? Meg tudja e közelíteni egy tuningolt konda a tuningolt Corvette szintjét?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
duvi
nagyúr
"Meg tudja e közelíteni egy tuningolt konda a tuningolt Corvette szintjét?"
Szerintem igen. Combat szempontjából minimális a különbség a két hajó között. Nemrég csináltunk egy felmérést, hogy a kettő közül ki melyik hajót preferálja PvE combatra. 39 válaszadóból 2/3 vs. 1/3 arányban nyert a Corvette, de ebből is látszik, hogy sokan szeretik a kondát. -
MrCsiT
addikt
Merre szállítasz utasokat, és milyen ranggal, hogy ilyen bevételeket kapsz?
Én kvázi kezdőként (3. szintű vagyok szállításban) 1-2-4(nagy szerencsével)M-s utasszállítós küldiket kapok, de csak ha a Pacalite bolygóra viszek utasokat (többet szoktam) , de ott az Aksyonov Terminal 347.000 Ls, amihez kb. 20 percig repül cruise-ban a hajó.
Próbáltam a 20 percet több kis küldetéssel eltölteni a Pacalite-fuvarok helyett, de jelentősen kevesebb bevételt generáltak az ilyen fuvarok, én meg szeretnék a Type-7-ről feljebb lépni: egy Orca-t vennék, mert arra már luxuskabin is felmegy, míg alatta nincs hajó amire feltehető lenne a 6-os kabin, de csak 6-7M-m van most, hogy felszereltem egész jól a Type-7-et..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
wollnerd
aktív tag
Egy ilyen full tuningolt Federal C. ellen van esélyük a thargoidoknak? Magam állítottam össze a modokat, persze a megvalósítás az nehéz és hosszú folyamat lenne.
Az FSD-nak faster boot moding-ja van. Az utolsó utility helyen a S. Neutralizer lenne, csak hát még mindig nem tették bele a AX fegyvereket se erre az oldalra... mi tart ennyi ideig?[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
duvi
nagyúr
válasz wollnerd #35109 üzenetére
"Egy ilyen full tuningolt Federal C. ellen van esélyük a thargoidoknak?"
Abszolúte van. Nem elég a felszerelés. Gyakorlati tapasztalatok nélkül, pillanatok alatt szétkapnak. Amíg nem kerül fel a Coriolisra at AX-es fegyverzet, addig használd az Edshipyardot. -
Bishi
tag
Titeket is állandóan kidob a játék? Eddig is rengetegszer volt connection probléma, de most meg csinálnám a communityt és nem jutok el a NAV bólyáig, mert állandóan connection error, mikor SCznék. Xboxos vagyok.
-
Bishi
tag
Volna egy kérdésem. A globál célt szeretném csinálni és a
Ngali rendszerbe jött pár emberke,akik azokra vadásznak akik ezeket csinálják. Ezek csak trollkodnak ? Kicsit idegesítőek. :-( De még jelenteni sem lehet őket gondolom hisz lövöldözhet bárki bárkire. De eléggé belepiszkítottak a rendszer játék hangulatába. Mit érdemes ekkor csinálni? -
-Solt-
veterán
A játékon belüli magyar vonatkozású dolgokról van valakinek infója, esetleg össze vannak gyűjtve ezek valahol? Gondolok ezalatt arra, hogy Solo-ban is megjelennek magyar nyelvű AI-k, aztán a Szebehely station(k) gondolom Szebehely Győző csillagászról lettek elnevezve!? Vannak még ilyenek?
www.smart-bus.hu
-
spank0309
tag
Melyik hajót éri meg jobban most utas szállítása csinálni? Conda vagy T10? Van a project-re ~220millám. Köszi a válaszokat, esetleg linkelhettek buildeket is.
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
duvi
nagyúr
válasz spank0309 #35117 üzenetére
Mindenképpen Anaconda. Itt egy olcsó passenger fitt és biztosításra is marad.
(#35116) Bishi
Minden játékmódban lehet CG-ket csinálni. Szállítós questeket kimondottan Soloban érdemes tolni, mivel ott nem bánthatnak az ilyen idióták.(#35115) -Solt-
Sok magyar névvel találkozhatunk az ED-ben Az egyik legnépszerűbb AI pilóta, Gombóc Artúr Ez nem véletlen, mivel magyar fejlesztője is van a játéknak. Területileg nincsenek összehangolva, tehát szétszórva, bárhol belefuthatsz ismerős nevekbe.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Hires vagyok
Egy kört lefutottam ott egy passenger fittes condával, rongyos 138M-ért elindítottam a hajtóművet.
@MrCsit: félve kérdem, de lehet rosszul közlekedsz supercruise-ban, LTT 9360-ban Smeaton Orbital (ahová vinni kell az embereket Upsilon Aquarii / Allen Hub állomásról) több, mint 1800000ls-ra van az arrival pointról és az a táv ~36 perc.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
D013
aktív tag
Steam sales-el én is csatlakoztam, csak kb 1 hete vagyok a játékban, kb 50 órával. Igyekszem utána olvasni a dolgoknak, de sok mindent szeretek magamnak kitapasztalni (több-kevesebb sikerrel), volt pár "basszus" pillanatom amikor rájöttem valamire, amit másképp kellett volna csinálnom úgy 30 órával korábban. Maga a játék kb 15 perc alatt szippantott be és ahogy más fórumokon olvastam, kezdődött a kezdeti káprázat hogy itt minden végtelen és mehetek amerre akarok, de szerencsére azt is tudom hogy mit várhatok tőle. Magamnak kell rájönni hogy épp mihez van kedvem ingame és milyen hosszútávú célokat akarok elérni. Aki szereti a világűr mérhetetlen méreteit, illetve a távolságokat benne,, az szerintem nem tud unatkozni. (persze meglátjuk hogy 50-100 óra múlva mit fogok gondolni). Most ott tartok hogy egy Cobra MK3-at cseréltem le egy Viper MK4-re, szerelgetem a modulokat és Nav Beacon-oknál, ill. Resource site-okon szkennelgetek vérdíjas hajókat és próbálom okosan megválasztani hogy milyen csatákba érdemes belemenni. Nem ez a legjobb pénzszerzési lehetőség, szóval előbb utóbb én is benevezek legalább egy Type-6 Transporterre és nyomom az utas szállítást. De nem sietek semmivel, egyenlőre nagyon tudom élvezni ahogy letapogatok egy Anacondát, Master, Wanted, megvárom míg elkezdik lőni a secus hajók, és ha látom hogy már biztonságos én is nekiállok hamvasztani, 249k bounty, kézcsók.
Azért van kérdésem is, bár utána néztem de még mindig nem tiszta: a skimmer-es küldik, elmondom a tapasztalataimat: 1.) leszálltam a bázis mellé, megpróbáltam SRV-vel kiszedni őket, piilanatok alatt leszedtek + lőttem a bázis tornyai is. 2.) megpróbáltam még a Cobrával leszedni őket, de nem találtam el egyet sem. 3.) Elő sem jöttek és random lőttem párat "hátha" majd végül megtámadtak a közelben lévő hajók. Jelenleg a Viper-en nincs SRV-m, meg lehet oldani ezeket hajóból? Esetleg dumbfire rakétákkal? Előre is köszi a válaszokat! -
duvi
nagyúr
Szia!
Üdv a csapatban! A skimmer küldetésekre valóban a dumbfire rakéta a megoldás Amikor megközelíted a felszíni bázist kirajzanak a skimmerek. Rakétákkal pillanatok alatt kilőheted őket. Segítségképpen itt egy videó hozzá. -
D013
aktív tag
köszi szépen, ránézek csak előbb szedek egy kis pénzt más forrásból, mert most nem esne jól kifizetni egy elvesztett hajót...
Hogy én is hozzáadjak valamit a topokhoz, és gondolom mindenki tudja alapból, de hátha van más kezdő is: Ha kilövik a thruster-t és megbénulsz a mélyűrben, és valami csoda fojtán nem öl meg az ellenséges NPC (velem ez történt, 6% hull-om maradt) akkor a Functions-ban az önmegsemmisítés előtt mindenképp próbáld meg az újraindítást, a menüben egyel felette van azt hiszem. Nekem így sikerült elvonszolnom magam egy javításra alkalmas stationig. -
-
wollnerd
aktív tag
Hmm.... Ahogy tapasztaltam megtervezésnél és néztem az interneten: Eljutni az Anaconda temetőre SOKKAL nehezebb feladat mint a BP volt.... Itt tényleg használhatatlan az automatikus úttervezés, már a 3.-4. waypointnál is elakad a tervező... Hát igen... nem kevés fsd boost-ok kellenek. Most a condám kb. 62 Ly-re képes, de ez se elég boost nélkül persze.
Itt olvastam a táblázatban is az oldal közepén. Én azt nem értem hogy célbolygó eléréséhez miért kell 3x-as fsd boost?! Hiszen az már adott rendszerben van, hacsak arról a furcsa nevű rendszerből való elugráshoz kell...PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Mister_X
nagyúr
It is payday.
Apuci szeme fénye felnőtt Senki sem mondhatja, hogy nem lett gyönyörű - ship kit, tactical cobalt festés, cián fegyverszín, birodalmi (Aisling Duval) felségjelzések. Már csak a 7A Prismatic Shield hiányzik, coriolis adatbázisában így néz ki. Majdnem A-class, de mint látjátok, mérnökök nélkül éppen nem kapcsol le a hajó reaktora túlterhelés miatt, így a szenzoron és life supporton “spóroltam”. Reactive composite még nem lett véve, mert az NPC-k nagyjából mindig energiafegyverekkel jönnek.
INV The Sunrider (Faulcon DeLacy Anaconda, A-Class)
Gyors technikai kérdés, a distributor weapon recharge rate-je mintha 7.20MW lenne, míg egy beam turret 3.54-et eszik. Nekem ebből az következne, hogy folyamatosan rohamtempóban szivárog az energia, de HazRES alatt mást mutat. Ez az érték négy egységes beállításra érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
Tnil
tag
Már régebben is érdekelt mikor olvasgattam a elitedangeroushungary-t, a SSL működik még? Meg az is érdekelne így friss kezdő / játékkal ismerkedővel, hogy ez hogy működik (működött?) saját alapításó frakció volt, vagy valami más? Bocsánat a kezdő kérdés miatt, de ez tökre érdekel.
-
duvi
nagyúr
Igen, működik még. 2015 végén kezdődött a játékosfrakciók bevezetése. Az SSL az elsők között került be a játékba. A fejlesztők részéről komoly feltételei voltak a játékosfrakciók létrehozásának (létszám, aktivitás, közösségi eseményeken való részvétel, saját lore megírása ...). Végül ki kellett választanunk az ideális otthonrendszert, ahova betettek minket kezdéskor.
-
Mister_X
nagyúr
Hotas-t használó játékosok véleményét várom.
Tegnap vettem egy Hotas One-t és eddig a legnagyobb gondom, hogy nem megy vele a játék. Lehet azért, mert már 150 órát sima Xbox kontrollerrel öltem vele, de nem állt át a kezem rá... hektikusabb a menü kezelése, nehezebben navigálok fülkén belül (paneleket gombnyomásra kell nyitnom, eddig “head tracking” volt nekem az alap), de még a leszállás is szenvedős. És eddig csak két előnyt tudok felsorolni, hogy a fúvókákat (oldalazás, emelkedés/süllyedés) egy időben tudom használni a standard irányítás mellett, továbbá van dedikált gombja a shield cell banknek.
Dehogy ez megért-e így 28.000-et? Nem tudom... szerintem nem Lehet hétfőn vissza is viszem az iPonba.
Továbbá elvittem a Sunridert a mérnökökhöz és sikeresen tönkretettem Túlhevül, elpárolog az energia, miegyéb. Mondjuk a reaktornak feleslegesen adtam az overcharged modot, mert nafta vokt eddig is elég, de a beam turreteknek se kellett a long range és overcharged... Azoknak majd adok efficient weapon modot, ha meglesznek a szükséges materialok.
-
duvi
nagyúr
-
pcnet
addikt
válasz Mister_X #35143 üzenetére
Az első 3 napban én is kb el alartam adni a Hotas X-et. Engem az idegesített nagyon, hogy landing pad felett nem tudtam pont középen megállni. Közép állásban van egy "kattanása" és vagy nagyon meglódultam előre vagy hátra. De idővel megszoktam. Most kezd a pitch tengelyem meghalni, állítottam deadzont, de már nem az igazi. December közepén volt 2 éves és persze 2 héttel a gar lejárta után kezd el rosszalkodni. A 7es gomb is hol nem érzékel, hol meg duplán. Igaz van is benne 1xxx játékóra. Van egy TM Stick X-em, az elsőnek tönkrement a gáz potija, garban cserélték, talán 2 hónapot használtam és megvettem a Hotas X-et. Most azt fogom használni, csak ugye pont most lett meg a Corvette, most mennék vele (vagy kondával) tuningra és ráfeküdnék a combat elitere. Pont most kellene a legjobban harchoz az X. Amíg gyűjtögetek új joyra, addig marad a Stick X. De nem tudom mi lesz az utód.
Az mikor jön be, hogy az enginél mindig csak jobb tuningot lehet kipörgetni? Ha a közel jövőben, akkor várnék még a projekttel.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
wollnerd
aktív tag
Mi??? jan. 25-én máris
megkapjukaz első nagy frissítést?!
Akkor ezek szerint25.-én elérhető leszpl.
Még csak a bétában...
GalNet Audio
büntetési rendszer változása
új hajók
továbbfejlesztett küldi rendszer
mérnökrendszer változása
és elvileg lesz material trader is... --> Ez nagy könnyítés lenne...
Én épp most keresek materialokat a fsd boost-okhoz és kezd kicsit az idegre menni...Az update miatt elhalasztom a következő nagy utamat a Conda temetőre.Kipróbálom a bétát, oszt ennyi. úgyis korábbi mentéssel lesz. A normál játékban nem fogom elhalasztani. Úgyis rövid lesz (de nehéz) és egyirányú[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
spank0309
tag
válasz wollnerd #35147 üzenetére
Ez a Conda temető nincs is olyan messze, egy baj van vele ahogy láttam kb. nincs csillag a közelben, gondolom durva boost kell hozzá de hogyan vissza? Járt már ott valaki innen?
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest