Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Csak el kellett adnom a Type-10-et... nagyon bökte a csőröm, hogy thargoid vadászaton kívül... nos... nem sok mindenre jó. Tökéletes thargoid fighter, combat fregither, talán még mining barge is, de ezek (az elsőt eltekintve) nem nekem valók. Mikor egy 400 milliós hajóval félek bemenni highres-re (nem, nem hazres) és kerülöm a conflict zone-okat, nem utolsó sorban meg ott hagyom az assassination küldetéseket az állomásokon, na akkor van baj (zárójelesen: 1vs1 cicaharcra még úgy-ahogy megfelel). Fájó szívvel, de eladtam. Az utódját gondolom kitalálnátok úgyis:

    Szent tehén, szerelmbe estem :C Ez az Anaconda a nekem való hajó, lényegesen olcsóbban lett (majdnem) A-class (mínusz sensor, life support, armor egyelőre, interdictor is csak 4C), nem egy bálna supercruise-ban, érezni a még tuningolatlan 7A thurster, nos, erejét, pláne Type-10-hez képest, tud tisztes távot ugrani, csorog a nyálam a fegyverarzenált nézve... de ami a prímt viszi az az optional szekció! Még anno a Pythonnál éreztem, hogy váo de kompromisszum mentesen fel lehet aggatni mindennel, hát még a condát :K Tényleg minden lényeges bele került. Ki sem jöttem vele fél óráig egy CZ highból, kezdésnek jó adag kreditet hozva a konyhára :)

    Jelenleg ez a build van rajta, 80M kredit a bankban, már csak ki kellene találnom, hogy mire költsem. Kell majd a Prismatic shield, februárban, első körben military grade composite páncélzat a biztos

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák