Új hozzászólás Aktív témák

  • Piszkos-Fred

    aktív tag

    válasz Djuree #32370 üzenetére

    Cobra III nagyon jo kis hajo, szinte barmire hasznalhatod majd mindaddig, amig ossze nem jon a penz az Asp Explorerre :)

    Arra figyelj, hogy csak akkor vedd meg a Cobrat (bar ez minden esetben/minden hajora igaz), ha marad penz a biztositasra es a tranzakcio utan meg van annyi penz, hogy tudd upgradelni, pimpelni annak megfeleloen, mint amire szanod. Inkabb csinalj meg 2-3 fuvart extraba es csak utana vasarolj.

    Kereskedeshez annyit, hogy a Duvi mester altal ajanlott linkeken tul erdemes megnezni a jatek terkepet es ott megjeleniteni a kereskedelmi utvonalakat (van ilyen szuro/opcio) es az alapjan elkezdeni az zsugat. Arra keszulj fel, hogy a dugig rakott, teljes rakomannyal rendelkezo hajod kisebbet ugrik es lomhabb, illetve ilyenkor mar beled fog kotni egy-egy kaloz is, mert hat csak ertekes rakomanyt szallitasz, vagyis szamits arra, hogy el akarjak majd venni ezt toled. Na ilyenkor jon a kepbe az, hogy milyen rendszereid vannak, milyen gyrosan tudsz majd meglogni vagy esetleg megfordulni es megvedeni magad (izles kerdese).

    Cobraval mar belekezdhetsz a taxizasba is (egy iranyu, csak oda jellegu fuvarok), az meg tobb penzt hoz, bar a tavolsagok is nagyobbak, amelyet meg kell tenned es valoszinuleg be kell aldoznod par megszokott modult a kabinok miatt. Vihetsz persze turistakat is, de az meg nagyobb tavolsagra, egyszerre akar 2-3 helyszinre valo oda es onnan vissza utazast is jelent, amely miatt nem art egy fuel scoop (ha csak nem akarsz menet kozben landolni egy-egy allomason), de a Cobra nem feltetlen erre valo, ezt en nem eroltetnem, barmennyire is csabito egy-egy (tobb) millios fuvar.

    #szerk: kozben latom, Duvi a beepitett utvonalakat is ajanlotta (a videot csak most neztem meg), ehhez erdemes tisztaban lenni a demand es a supply fogalmakkal, azok mukodesevel es az adott rendszerek/allomasok import/export jellemzoivel es onnantol nem veszes a dolog. De, a webes trade route tervezo a legjobb es legegyszerubb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák