Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Kareszovics #8239 üzenetére
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Volt már valakinek problémája a MorroHun Team csapat magyarosításával. Sikerült vennem egy eredeti Oblivion kiadást amihez mellékelve volt a kiegészítő is. Egyetlen egy problémám van a magyarosítással,hogy a kiegészítő ( Shivering Isles ) nem magyar.
pedig a magyar telepítő azt ajánlotta hogy legyen fent a kiegészítő is mert anélkül nem fog működni vagy nem lesz tökéletes.Van valakinek ötlete?
Üdv :
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Psychonaut #8160 üzenetére
Rendicsek.
-
S.O.S.
senior tag
válasz
katt777 #8152 üzenetére
Szia !
Eredeti lemezem van a kiegészítőjével együtt .Azért vettem eredetit mert van hozzá fasza magyarosítás.
De én abba a várba nem találok semmit. De nem vészes majd próbálkozom máshol. Az viszont érdekes,hogy a fekete lélekkő is csak 1600 as értékű. Annyi meg van a sima hatalmas lélekkő ereje is.
Üdv :
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Nem sikerül fekete lélekkövet csinálnom.
Ez valóban igaz lenne,hogy csak hetente 1 szer működnek az oltárok?
Idézek egy végigjátszás leírásból.
"Nekromanta oltárok csak hetente egyszer működnek, ilyenkor az égből fehér fénysugár világít rájuk. Az oltárba beteszi az ember a lélekkövet, majd elsüt egy lélekcsapdát. Eredményül egy fekete színű lélekkövet kap "Van valakinek ezzel kapcsolatba tapasztalata.?
Üdv :
-
S.O.S.
senior tag
válasz
Psychonaut #8117 üzenetére
Köszi a választ.
Azt mondod minél többet varázsolok annál nagyobb lesz a kék csíkom?
Aminek az értéke most pontosan 196.Én eddik úgy tudtam,hogy csak szintlépésnél van rá lehetőség ha jól tudom az inteligencia emelésével .
Üdv :
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Nem olvasgattam visszafelé mert nem nagyon van rá időm.
Hogy az ördögbe lehet gyorsan megnövelni a mágia szintet? Nem varázslásra gondolok vagy valami ilyesmi.Én vagyok a főmágus de csak 204-es értékem van. Már ami a mágiát illeti. Tudom ,hogy egy bizonyos idő után lehet aludni és akkor tudok rajta emelni. De már a 30-as szintnél járok és nagyon lassan lehet haladni. Nincs valami gyorsabb mód ???
Mivel megörököltem a főmágus szobáját ott van rá mód saját cuccot készíteni ,de ahoz ,hogy valami ütőképes cuccot rakjak össze rengeteg (villám mágia szint ) kell.Van valakinek ötlete???
Üdv :
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- One UI zápor esett a hétvégén
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest