- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Én, ha végigvittem, tutira nem kezdem újra, inkább a DS1-nek ugrom majd neki. Nagyon jó az ER, félreértés ne essék, de nagy ez a nyílt világ, viszont én olyan játékos vagyok, aki "kényszeresen" igyekszik is azt mindig rendesen bejárni, ha már egyszer ott van... És sok lenne ez így hirtelen másodszorra. (De tutira lesz még végigjátszásom a jövőben. Vélhetően majd STR alapon, valami böhöm nagy fegyverre rámenve - most dex alapon megyek, illetve Bloodhound Fang kapcsán azért kicsit pumpálom az erőt is mellé.)
Nekem az is inkább a DS vonal mellett szól (látatlanban), hogy itt az ER-ben is azt élvezem a legjobban, amikor a kastélyokat ("legacy dungeonöket") járom be. (Magyarán a jól kidolgozott, ötletes pályákat, sunyi módon elhelyezett ellenfelekkel
stb..) Tegnap csináltam meg például a the Shaded Castle-t, és nekem ezek a részek jelentik a játék legélvezetesebb részét. Baromi jó volt ez a dungeon, odafigyelős volt, de halál nélkül kipucoltam teljesen, egészen a helyi főnökig. Mert a végén a boss (Elemer the Briar) párszor torokra vett azért
Az első találkozásunkkor csak lestem, hogy mi ez már... Öröm volt azon a szűk helyen az élből hanyatt vágós ütéseit kerülgetni. (Ha pedig hanyatt estél és nincs szerencséd, akkor felállni sem tudsz többet, mert mire tápászkodna a karaktered, már kapja a következő maflást. Mint valami szétkokózott/maximumra pörgetett agresszív barom, olyan volt.) Mondjuk rájöttem, hogy Limgrave-ben már lepofoztam egyszer (ő volt a bell bearing hunter), de az csak halvány mása (kivetülése) volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest