Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Nekem Div3-ban egész jól ment az első 6 meccsig, minek utána képbe került a Div2-be jutás (7 pont kellett volna), azt még a bentmaradás se lett meg olyan szinten kezdett szopatni.
Állatorvosi ló meccs: [link]
Csak a kapott gólokról:
Itt a bal szélen lévő üres területbe akartam tenni a labdát, narancssárgáig felnyomtam, ennek ellenére gyök kettővel rúgta el, hogy az ellenfél játékosáig guruljon csak:
Ez még hagyján, rosszul passzolt, van ilyen, visszaszereztem, megnyomtam teljes erővel a szöktetést, megint belerúgta az emberbe (pedig az irányzék nem oda mutatott), de hiába rúgtam teljes erővel, sípcsonttal úgy vette le az ellenfél hogy fél méterre se pattant el a labda:
Aztán meg Haaland úgy rúg gólt az ötös sarkáról mintha távolugrana, még a támaszkodó lába is a levegőben van. Nálam még az középről is sokszor mellé rúgja úgy hogy senki nem zavarja itt meg ilyen lehetetlen testhelyzetből kirúgja a hosszút.
Másik gólnál meg Marquinhos nem csinál semmit,se kontakt, se szerelés, elszalad az ember előtt hiába húzom, nyomom más irányba:
Újabb gól előtt szintén elérhetné a labdát (csak ugyanakkorát kellene lépnie mint amekkorát előtte lépett), de se közbelépés, se kontakt, Son úgy veszi át a labdát, mintha a védő ott se lenne:
Aztán ez a majom Kahn a saját kapujába üti a labdát, pedig a bal kezére jön, a lövés ahonnét egyszerűbb kifele ütni...
Végül a hab a tortán, leszerelem az ellenfelet, az AI jön a saját játékosommal és leszerel engem úgy, hogy egyben le is készíti lövésre az ellenfélnek
Div3-ban éreztem először, hogy a többségnek van fogalma arról, hogy mi a labda, kiesve a div4-be 6 meccs alatt visszajutottam megint. Azért tudtam hirtelen ennyit játszani, mert 6-ból 4 meccsen gyorsan 3-4-5-6 sima lett és kilépett az ellenfél.
Így nem tudom ennek mi értelme, hogy jojózik az ember a bohócliga meg az agyon szkriptelt cirkusz közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest