Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    Nekem Div3-ban egész jól ment az első 6 meccsig, minek utána képbe került a Div2-be jutás (7 pont kellett volna), azt még a bentmaradás se lett meg olyan szinten kezdett szopatni.

    Állatorvosi ló meccs: [link]

    Csak a kapott gólokról:

    Itt a bal szélen lévő üres területbe akartam tenni a labdát, narancssárgáig felnyomtam, ennek ellenére gyök kettővel rúgta el, hogy az ellenfél játékosáig guruljon csak:


    Ez még hagyján, rosszul passzolt, van ilyen, visszaszereztem, megnyomtam teljes erővel a szöktetést, megint belerúgta az emberbe (pedig az irányzék nem oda mutatott), de hiába rúgtam teljes erővel, sípcsonttal úgy vette le az ellenfél hogy fél méterre se pattant el a labda:




    Aztán meg Haaland úgy rúg gólt az ötös sarkáról mintha távolugrana, még a támaszkodó lába is a levegőben van. Nálam még az középről is sokszor mellé rúgja úgy hogy senki nem zavarja itt meg ilyen lehetetlen testhelyzetből kirúgja a hosszút.



    Másik gólnál meg Marquinhos nem csinál semmit,se kontakt, se szerelés, elszalad az ember előtt hiába húzom, nyomom más irányba:



    Újabb gól előtt szintén elérhetné a labdát (csak ugyanakkorát kellene lépnie mint amekkorát előtte lépett), de se közbelépés, se kontakt, Son úgy veszi át a labdát, mintha a védő ott se lenne:



    Aztán ez a majom Kahn a saját kapujába üti a labdát, pedig a bal kezére jön, a lövés ahonnét egyszerűbb kifele ütni...


    Végül a hab a tortán, leszerelem az ellenfelet, az AI jön a saját játékosommal és leszerel engem úgy, hogy egyben le is készíti lövésre az ellenfélnek



    Div3-ban éreztem először, hogy a többségnek van fogalma arról, hogy mi a labda, kiesve a div4-be 6 meccs alatt visszajutottam megint. Azért tudtam hirtelen ennyit játszani, mert 6-ból 4 meccsen gyorsan 3-4-5-6 sima lett és kilépett az ellenfél.

    Így nem tudom ennek mi értelme, hogy jojózik az ember a bohócliga meg az agyon szkriptelt cirkusz közt.

Új hozzászólás Aktív témák