Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
ROBREGGAE #1006 üzenetére
Attól függ kivel játszol, ha akivel annak játszol ki kell kapnia akkor órási hátszeled van. De a fordítottja is előfordul.
Azt vettem észre, hogy valamivel kisebb mértékben befolyásolja a játékot, mint a 23, vagy csak a változtatások miatt könnyebben alkalmazkodok hozzá, de nincsenek már ilyen 10-15 meccses nyeretlenségi szériáim, a challengek jóval kevesebb meccsből teljesíthetőek, a ligában is feljebb jutottam kevesebb meccsből. Aztán lehet később majd fordul a kocka...
A taktikát tekintve szerintem csak QC-t érdemes erőltetni, próbáld ki Zeitzlerrel, szerintem egész jó kis passzos focit lehet vele játszani most.
4-3-3 variációi ellen a korábban itt felvázolt diagonális 4-4-2 nekem mindig működik, ha az ellenfél 4-4-2-t játszik akkor meg 5-4-1-et (2 AMF-1CF elől) szoktam tolni, a formációval taktikával így szinte sosincs gondom, nagyon ritka az, hogy nem működik, nincs több helyzetem vagy nem tudok dominálni. Az más kérdés, hogy ez nem garancia a sikerre, van hogy hiába jó a taktikám balfasz módon játszok, vagy egyszerűen jobb az ellenfél, na meg a játék is beleszól az eredménybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest