Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko 959
csendes újonc
Hali! Visszaneztem a felveteleket amit készített az eken, igen elviselheto csak 2dolog amin valtoztatni kell. A két első láb bele lóg a képbe, ill. amikor jövök le a géppel igen döcögos a kép. Igaz csak rezges csillapitos kamera tartom van. Szerintem ha gimbalt raknek rá a repido nem igen erne el az 5percet.Legkozelebb kiprobalom a 2,7 ill. 4 K-t kíváncsi leszek rá mi a különbség az 1080-hoz kepest. Ha nincs jelentos különbség én akkor is elégedett leszek vele. Fényévekre van ez az előzőekhez képest.
-
Allien
veterán
-
mackosajt
addikt
válasz vandor01 #47399 üzenetére
Hmmm...
Köszi a linkeket.
Ezektől olcsóbban, ha jól gondolom, a kamera és a telefon nem nagyon hozható össze?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
vandor01
őstag
válasz mackosajt #47406 üzenetére
De van csak symabol az nem akkora nem elorelepes vagy dragabb......
De ha a syma jo volt?
Akkor nezz szet symak kozt ott is van wifis-telcsis megoldasok!
[syma]Ezek amiket linkeltem....
a kameras szenkefementes legocobb megoldasok ...
GPS-el rendes rth-val.....[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
mackosajt
addikt
válasz vandor01 #47407 üzenetére
Elérelépésben gondolkoztam alapból én is.
De látván, hogy milyen összegeket kérnek 1-2 cuccért, és tudván, hogy ez még bőven az olcsó... huh.Gondolkozom az első válaszodban linkelteken, de ismerve a fiaim, látva a mostani x5c állapotát, erősen gondolkozom.
Csoda, hogy idáig bírta amúgy.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gonger
senior tag
BG-ról XK X100 expeditted shipping-el (6 usd) lehetséges, hogy ideér 8 nap alatt CN warehouseból?
-
lappy
őstag
Szobában való repüléshez milyen coptert ajánlatok?!
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Roli5
tag
-
stefi81
tag
x220 vtx-hez tud valaki a egy pontos kapcsoló/ch rajzot?
Ez nekem nem jó ami itt van. -
kriszbon
őstag
válasz stefi81 #47415 üzenetére
De miért nem jó ami ott van, legtöbbször jól írják rajzolják ezeknél a vackoknál, csak néha rosszul értelmezik a kapcsoló állást.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
-
kriszbon
őstag
válasz stefi81 #47417 üzenetére
Először beállítod a frekit 3 kapcsolóval (FR1-6), majd ott állítgatod a csatorna kapcsolókat (CH 1-8) arra ami a legközelebb van hozzá amit szeretnél.
Szerintem pontosan 5800-ra nem is fog beállni a szemüveg.
Ha meg automata keresős akkor nincs még egy opció utána hogy kézzel még tudsz oda és vissza állítani, vagy teljesen kézin végigmenni az összesen egyesével?
Milyen szemüveg amúgy, és miért annyira fontos hogy pont 5800-on legyen?Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nagyon bosszantó, és idegesítő volt, hogy a Taranis Q X7 nem mutatta a Lizard95 akkuállapotát.
Már FW cseréket is csináltam a Lizardon, hátha azzal van a gond, mert ugye amikor telemetria felderítést csináltam a távirányítón megtalálta az RSSI és A1 A2 feszültség adatközvetítést, de egyszer sem mutatott értéket. Aztán keresgéltem a megoldást, amit meg is találtam!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Jackal2
senior tag
Kitettem a blogra a Runcam Split tesztet, és utána nem sokkal találtam meg, hogy bundle-ben lehet venni 2 db-os kiszerelésben, úgy már csak 16.000/db. Kissé lement az ár a 30.000 forintos Runcam 3-hoz képest
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
stefi81
tag
válasz kriszbon #47418 üzenetére
Nem fontos hogy 5800 legyen csak jó lenne ha az adó és a vevő is egy frekin lenne és egyezne a táblázatban lévővel is. (5800-át minden tudja ezért esett erre a választás)
quanum cyclops v2 megy autón és manuálisan is, de hiába állítom a szemcsit 5800-ra és a vtx is (elvileg) a szemcsi azt mondja hogy a vtx 5780-an a legerősebb a jel vagy annak a környékén, de 5800-án semmi nincs. Ma megjött a EV800 is és az F-3 írja és F-4 lenne a 5800. A lényeg nem lehet beállítani a vtx arra amire akarom így valószínűleg nem is egy frekin mennek a vevővel ezért nem lehet 150m-nél messzebb menni még pagodával sem.
A lényeg a lényegben hogy ez a adó ahogy azt már mások is elmondták: nem jó! -
fape
senior tag
válasz Jackal2 #47420 üzenetére
Pont ma néztem én is. Bundle-ben se sokkal olcsóbb (bg-en eleve $70 alatt van), ráadásul úgy már a fináncokat is megjárhatja. Na de sztem a sok negatív kritika és hogy kiderült jön a v2 miatt nem kicsit visszaesett az eladások száma. Én is inkább megvárom még mit hoz a tavasz
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Baku
aktív tag
Az a baj az X5 wifis verziójával, hogy elQrták, nem kicsit, - nagyon....
Ugyanis az irányítás 2.4 Ghz-e, és a WiFi 2.4Ghz- e egyes példányoknál összeakad, esa gép a levegőben mindenféle hülyeségeket kezd el csinálni, van, hogy leesik, mint a kő ....
Van akinél semmi gond vele, de van aki szenved.... szóval rizikós .... -
AMDaZERG_1
senior tag
Az volna a kérdésem, hogy az RSSI-t milyen értékre állítsam, hogy kezdjen el vinnyogni?
Elég, ha a beépített figyelmeztetésre hagyatkozom? (Q X7 táv)Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
varadigabor
senior tag
Ennél alacsonyabban nem megy jelenleg Majd még próbálkozom
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #47427 üzenetére
Egy részét, mármint ha Banggood-ról van szó.
-
kriszbon
őstag
válasz stefi81 #47421 üzenetére
Bocs de továbbra sem értem pontosan hogy mi a gondod, mert ha 5780-on jó jel van kép is, akkor miért nem hagyod azon?
Vagy egyszerűen nem jó állásba teszed a kapcsolókat, vagy nem úgy nézed a kiosztást ahogy kell.
Na mert azon a képen az adó képén jobbról balra indul a számozás, a táblázatban meg balról jobbra.
Ha erre figyeltél akkor nem szóltam.
Az a táblázat szerintem csak tájékoztató jellegű lehet, mert mint írtam nem hiszem hogy pont ott fogsz csatornát találni.
Az meg hogy te pagoda antennát használsz semmit nem jelent, mert lehet az az adó egyszerűen nem kedveli.
Nekem is van olyanom hogy az Aomway antenna nem sokat ér, viszont ugyan olyan felépítésű Skyzone(vagy más) meg jól működik.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
cd334
tag
Megjött az S800. Szépen elraktam tavaszig. Majd akkor rendelem hozzá a cuccokat.
-
syler123
veterán
válasz Peaceliker #47430 üzenetére
Nálam egy 70$-os quadnál kínlódtak, előre megkérdeztem, hogy akkor hogy is lesz, mert csak DHL-el lehetett kérni és az garantáltan áfás volt. Szépen le is írtam nekik, hogy nálam garantált az áfázás. Írták jól van nem gond térítik. Utána leírtam hogy nálunk mennyi az áfa, vám, mennyi megy a futárhoz stb... Utána már csak 50%-ról volt szó. Végül nem is rendeltem meg.
[ Szerkesztve ]
-
koko 959
csendes újonc
válasz david335 #47410 üzenetére
Mivel EU nincs vám.Ma megérkezett a 2300mA-es bugs akku is.Hát cipőkanál kell hozzá hogy bemenjen a helyére.Arról nem beszélve ha tövig bedugom nem tudom a csatlakozó kábelt bedugni a gépbe.Előbb kb 90 %-ig betolom majd rádugom a gépre s ezután dugom be tövig.Egyébként majdnem 10 percet lehet vele repülni vele miközben rajta van a 65 g-os kamera és pluszban a kamera tartó. A 4 K-t viszont nem igen tudja a kamera mivel amikor átkapcsoltam és elindítottam a felvételt lefeketedett a kamera kijelzője és nem reagált semmilyen nyomógombra. A vége az lett hogy akku ki majd vissza és ujra indítottam a kamerát.Legközelebb kipróbálom a 2,7 K-t, hátha azzal még elboldogul.
-
Tibusz00
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz syler123 #47432 üzenetére
XK X100-at rendelnék, nincs most működő kicsi quadom, ezzel a DHL-es szállítással 50 USD lenne (kuponnal kicsit kevesebb). Ezek szerint nem nekem kell fizetni az Áfát,vámot és még a 8 napos szállítás is reális? Miért nem ilyennel rendel akkor mindenki?
[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
jjrc h36 8,50euro (9,99usd) (2600ft) kupon 11NOV178 itt: GB
-
varadigabor
senior tag
válasz Zotyafpv #47438 üzenetére
1. kamerának + (asszem 5 volt)
2.kamerának -
3. Videó bemenet
4. Hang be menet.
5. Aksi -
6. Aksi +Nem árt egy LC filtert beszerezned, meg Low esr kondit ha nincs rajta.
2-6s az hogy milyen aksit köthetsz rá közvetlenül
25 volt max.[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz varadigabor #47439 üzenetére
Huh régebben olvasatm róla de ez miért kell. Most nekem?
[ Szerkesztve ]
A kezdők elszállhatnak maguktól :)
-
-
LógaGéza
veterán
válasz LógaGéza #47398 üzenetére
Valaki erre?
Ma pont bejutok Nagy Faluba, hátha van valahol olcsóbban, mint gondolnám"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Allien
veterán
A felpuffadt akksikat hova lehetne elvinni, hogy ne a kukába legyen kidobva?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
vandor01
őstag
válasz darksamu #47444 üzenetére
nem kell aggodni az kod nelkul is kb ennyibe kerul es inkabb furiBee-t vegyel az a tesztek alapjan kicsit combosabb mint a H36... es nem art melle par darabb tuningosabb C45 aksi sem!
de meg a H8 mini is versenybe szallhat! Ez kintre erosebb bentre viszont H36/furibee a jobb!furibee - 10,05euro
H36 - 10,05euro
H8mini - 10,72euro
150mah/45C
260mah/45C[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
Tenyleg.... valakinek el indult mar a "FuriBee Q95"
-
watchfun
tag
Üdv! Ez milyen csatlakozó az akksin? Árulnak ilyent külön? Merthogy vettem egy marékkal, de nem ez van rajta és késsel megfaragni nincs kedvem...
-
vandor01
őstag
válasz watchfun #47449 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest