Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Akkor ide is: 6-kor kezdődik az akció, néztem a visszaszámlálást, mire az összeállított csomagot 45 perc alatt sikerült végigverni a rendszeren már a kiválasztottak egy része elfogyott (backorder), vagy kevesebbet tudtam kifizetni mint amennyit a kosárba raktam.
Csak EU raktárból vettem, 9 fajta propeller (5550 BN kétágú, 5050 háromágú, 6040 háromágú, mind több színben) összesen 28 pár. Szállítással együtt 1.446- Ft-volt (5.09$) (ebből 1.389- a szállítási költség)[ Szerkesztve ]
Üdv: Fóka
-
cris78
őstag
Valaki Mi drone-t.
http://m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_363300.htmlKupon is van hozzá : JRXMD
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Pikachu24
aktív tag
-
mgy
senior tag
Hát, ez elég ostoba akció volt. Most a végén már ott tartunk, hogy nem tudják befogadni a pp felől a fizetés tranzakciókat. Ott lóg 1.29 dollárom a levegőben! :-D
Nem panaszkodok, mert azért sikerült venni pár kedvencet, de tény, hogy 15 perc elteltével már csak az ótvar abs-ek maradtak. És hogy legyen értelme vettem végre LiHV akksit is párat. Mert úgy hiányzik itthonról, főleg úgy, hogy tegnap megjött az első 5S is. :-FFóka,
jaja, az 5050x3, meg az 5550 volt nálam is célkeresztben, illetve vettem egy csomó 4" háromágút a nagykávés motorokhoz.[ Szerkesztve ]
-
faresz5
senior tag
-
shaddam
aktív tag
3 eurót elszórtam nyögvenyelősen propokra, más már semmi se volt
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
nagyúr
Kollégák töltőből mindenki az IMax B6-ot preferálja? Melyik jobb, a beépített tápos, vagy amihez pluszba kell? 1000Ft különbség van köztük. Mind2-nek van előnye, hátránya.
Illetve sehol nem találok leírást, hogy a mini mivel rosszabb.
(#22514) faresz5: Köszi. Hát most hogy ez V1 vagy V2 nem derül ki, de akkor sanszos, hogy előbbi, kérdés miben tér el.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
No, még most is volt EU raktáron 6040-s orange propp. Nemzetköziben meg 6040-s hármasból zöld. Berendeltem vagy 8 párat pár százast megér, ill kipróbálni majd a 3-st, ha egyszer elkészül a saját racerem, amihez már-már csak IDŐ kell, mert elvileg nagyrészt megvannak az alapok.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Pikachu24
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
válasz Pikachu24 #22517 üzenetére
Azért nem vettem gemfant mert emlékeim szerint 100gr-ig jön eu-ból levélként, utána 10 euro a postaköltség.
6-8 pár prop jött volna ki 1,99-es költséggel és új küldemény, vagy egy rakat és 10 eurós postával.
A reggeli szerver lehalás miatt nem hiszem, hogy 4-5x tudtam volna fizetni, ha meg nagy csomagot veszek, akkor mire fizetek tuti nincs valami ami miatt ki kell venni a kosárból.
Faresz elárulhatod a titkot, hogy hogy vettél ennyit? HK a szomszédodban van? -
Arti1
aktív tag
U807-re érdemes valami propot venni a maradékból? Milyen méret jó rá? sehol sem találtam méretet, mindenhol az van, hogy prop az u807-hez... A 14 cm-es prop az kb. 5.5 inch, szélességre meg 1,4 cm, az 0.55 inch?
Jackal2:
A HK-s action kamerák közül érdemes valamelyikért felkelni holnap?[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Pikachu24
aktív tag
Ha nem akarsz rá áfát meg vámot ez a választék. Ezek közöl szinte semelyik sem olyan elterjedt kivéve a mobius.
[ Szerkesztve ]
-
foka
aktív tag
válasz szacsee #22519 üzenetére
Azért 1500-ért a 28 pár szerintem megérte, 25 Ft-ra jön ki darabja.
Arti1 Honnan tudható a következő napi akció?
Felkelni nem gond mert 6-ra jövök dolgozni.Valamikor láttam a beharangozóját ennek a hétnek, de mostanra már kiesett. Lemaradtam a vázakról, meg a gépekről is.
Üdv: Fóka
-
Pikachu24
aktív tag
-
Pikachu24
aktív tag
-
Telda
addikt
Hali!
A HK akcióban van prop X380hoz? -
Pikachu24
aktív tag
-
faresz5
senior tag
válasz szacsee #22519 üzenetére
Lehet az ssd dobott rajta Viccet félretéve,
amit már itt is leírtam így csináltam.
[link]Utána vettem még egy pakkot ugyanúgy. NL posta $1.2x volt alapban Euból, így már megérte. Kicsit a különböző színek zavarnak, de ennyiért megérte.
6-7 ig 4 pakkot tudtam megvenni.
Ebből az elsőt elszúrtam, mert internal wh-ból vettem, 20db-t (pár)~$6, majd észrevettem,hogy olcsó a posta EU-ból.(nem UK,az drága volt), vettem gyorsan 12db-t(pár) $1.xx-ért, majd nem válogattam és ami színt találtam a méretben abból mindből dobáltam be a kosárba annyit amennyit megengedett. (4,10,12 db- max/termék)Ezt kétszer eljátszottam. Azt hiszem ez nekem már jó hosszú időre elég lesz.
Csak működne végre a gép. Remélem a héten megjön az FC amit rendeltem és újra zargatlak kicsit benneteket -
mgy
senior tag
válasz faresz5 #22530 üzenetére
Nekem is lett jó sok (100+ ) pár, bár igyekeztem csak a jobb minőségűeket, illetve azok közül is a háromágúakat venni.
Lehet csinálhatnánk egy osztott doksit, amibe felvennénk a csonka szetteket, hogy értelmesen elhasználjuk. Nem tudom Minstrel mit gondol erről, nyilván haszonszerzés lenne a doksi célja, de nem az egyéné, hanem a közösségé... -
Jackal2
senior tag
válasz faresz5 #22536 üzenetére
Tudom, 6 kor is itt küzdöttem, behúzatm asszem 9 párat de hát 1.5 óra alatt...Nem érte meg felkelni.
A legviccesebb akció egyébként a 200 USD Quanum Nova. Nyilván sokan vesznek majd úgy, hogy előtte 3 nappal 45 dollár volt minden gép
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Pikachu24
aktív tag
Igen, sajnos. Nem tudom milyen megoldás lenne a legjobb. Valami regisztrálós külön oldal kellene, mert a hardverapro nem átlátható. Vagy esetleg azt is meglehet oldani hogy nem szerkesztheti mindenki hanem csak annak akinek van engedélye(egy google fiók kell gozzá), és akié a dokumentum az látja hogy ki mit szerkesztett.
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
válasz Pikachu24 #22544 üzenetére
Látom, mennyi különböző propból lett végülis csak egy szett a rendeléseimben, nyilván nem fogom elkezdeni használni, ha nincs legalább három.
Kitalálok erre valamit, aztán összeadjuk, amink van.
---TromF,
az lenne az igazi, ha a két antenna derékszögben állna egymáshoz képest. Illetve a karbon árnyékol, szóval azért se annyira jó megoldás. Szerintem nem kell félni a levágott antennától, venni kell tartalékba egy marékkal, aztán jónapot. -
Nohab61
aktív tag
válasz Jackal2 #22539 üzenetére
Elvileg a Nova Pro lesz akciós. De, az se annyira nagy akció
Originally Posted by dankuz View Post
July 19 - 50 models for $50
July 20 - 1¢ gem fan props
July 21 - 50% off and more on action cams
July 22 - $200 Quanum Nova Pro
July 23 - $4.99 Turnigy 2200mah battery
July 24 - Free shipping on orders $100 or more.[ Szerkesztve ]
-
TromF
tag
Koszi.
Kerestem, de nem talaltam antennat kulon, tudnal linkelni egyet legyszives?
Ilyeneket talaltam, a csati ugyanolyannak tunik, de az en antennaim nem csak egy vezetekek, meg van vastagitva egy reszen, nem tudom mi okbol. Nem szamit, jok lesznek ezek is?
FS-ia6b a vevo
[ Szerkesztve ]
-
Pikachu24
aktív tag
Az a baj hogy valami online (internetben megnyitható) felület kéne, és nem valami letöltős program(az útóbbi még meg is tudnám oldani).
Tromf: Én az F450 váz lyukjaiba tekertem bele(igaz az rx701-nek nagyon hosszú a vezetéke).
Sajnos nekem is csak egy ilyen kis vezeték darabka.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest