Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz domper2015 #38200 üzenetére
Horvátországgal van tapasztalat? 4G-5G téren?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
UHHH
senior tag
Sziasztok!
Az 1. roaming díjzónában történő időszakos utazási célú felhasználás során a magyarországi hívószámokra irányuló, illetve az 1. roaming díjzónába indított hívások, SMS-ek mennyisége, illetve az 1. roaming díjzónában felhasznált adatmennyiség mértéke nem haladhatja meg a belföldi használat négyhavi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Szolgáltató hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat).Szeretnék külföldön "DIGIMOBIL MAX NET" (asszem ez a 30 GB-os csomag, de neten nem találok már ilyen néven semmit) segítségével netezni, 1. zónában - EU-ban.
Ha eddig idehaza "nem nagyon" használtam a netet rajta ( pár kilobyte per HÓ ),
akkor a méltányos használat (ha az a négyhavi számlázási ciklusonként vett átlaga) is "nagyon kevés" lesz, s számlázni fog nekem sok-sok forintot?
Hívni nem akarok, csak netezni. Mit javasoltok, mennyit netezhetek az EU-ban "ingyen"? Így is lehet a 3,5 GB -ot ingyenesen használnom / hó?[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
Kivonult Magyarországról, helyette Belgiumban terjeszkedik a Digi.
-
slice14
veterán
válasz DrBubo77 #38210 üzenetére
Hát ha már megemlítik, legalább igazat írnának. Az a kivonulás inkább kiutasításnak tűnt inkább. Ahány falat húztak fel köré az aukciókon. Nem is beszélve arról hogy miután felvásárolta a 4IG, máris nemzet stratégiai ügy lett.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Lackooo84
nagyúr
válasz RoyBatty #38212 üzenetére
Nézzél át a tv topikba, erről meg a diszkurzus + adatgyűjtés egy ideje...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
zelikocc
senior tag
A jelenlegi stratégia (belső céges körből származik az idézet)
“A mobil termékvonal jövőjét átgondoljuk, a lehetőségek teljes körű felméréséig leállítjuk a jelenlegi mobilhálózat bővítését.” -
aldebaran
őstag
Németországban működik a Digi mobilnet?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zelikocc
senior tag
válasz trooper44 #38222 üzenetére
Nem is állítottam olyat, hogy látni jelenleg bármilyen javulást.
Amit hallottam a háttérből, hogy nagyon megy a felkészülés a háttérben és ha eljön az idő akkor "durrantani" fognak.
Folyamatosan jönnek a jobbnál jobb tapasztalt szakemberek és befolyásos emberek pl. a Telekomtól is (kb. mondhatni toborozzák őket). Azért nem látni semmit jelenleg, mert a háttér szerveződések mennek. Teljesen átszervezik az egész vállalat működését mind szervezetileg, mind technológiailag. Fejlesztésekre is most érkezett be sok-sok milliárd amiből ugyan csak egy kisebb része lesz a konkrét technológiai fejlesztés, jelenleg leginkább a belső fejlesztésekre kapcsolnak rá, mint ügyfélszolgálat, online ügyintézés, szervezeti felépítés, új stratégiák kidolgozása, fizetés emelés a legalsó szinten levő munkavállalónak is, illetve csak hogy egy kicsit ON legyek: pl. mobil frekvenciák vásárlása, bérlése stb stb.
Konkrét terv még nincs kialakulva, függ a frekvencia aukción szerepléstől is hogy mi lesz a stratégia, tehát jelenleg több irányú is lehet a végkifejlet. (de ez utóbbit ugye a DIGI új vezérigazgatója is elmondta egy interjú során).Jelenlegi álláspont, hogy amíg nem alakult ki az új stratégia, (kvázi nincsenek új frekvenciák), addig sajnos nem fejlesztik a jelenlegi mobilhálózatot, nem telepítenek új bázisállomásokat.
Nyilván árazás tekintetében (valószínűleg) sajnos nem maradnak a nyomott árak hosszú távon. Legalábbis a hatalmas átszervezésből úgyis az fog kijönni, hogy nem fenntartható a nyomott ár.
Ha eljön az ideje, mindenki leszűrheti magának majd hogy mennyire pozitív vagy mennyire negatív ez az egész.[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz snowdog #38224 üzenetére
Hát én is csak remélni tudom.
Viszont a mobilt érintve gondolom világos mindenkinek, hogy nagyon nyomott áron van, ha lesznek frekvenciák akkor emelés is lesz és új csomagok is.
De szerintem figyelni fognak arra, hogy még úgy is náluk legyen a legolcsóbb, hiszen sok új ügyfelet kell majd bevonzani. -
snowdog
veterán
válasz zelikocc #38225 üzenetére
Ha a jelenlegi áron nem sikerült több ügyfelet szerezni, akkor a magasabb áron miben bíznak?
Honnan lenne még több ügyfél? Valami nagyon nagyot kell alakítaniuk ahhoz, hogy vonzóbbá tudják tenni magukat. Kíváncsian várom a fejleményeket. Én még egyenlőre kitartok, de nyilván lesz egy olyan pont, ahol már mérlegelni fogom az egyéb lehetőségeket is.
Csak halkan jegyzem meg, hogy nálam jelenleg is a T-Com az elsődleges mobilszolgáltató, a Digi csak másodlagos. Viszont a TV és az internet (most még) Digi. -
csernak75
senior tag
válasz snowdog #38226 üzenetére
Nyilván a magasabb ár arra vonatkozik ha sikerül frekvenciához jutniuk és tudnak egy 85-90% területi! lefedettséget csinálni. Viszont ezt a mostani 100-300ft emelést
inkább csak infláció követésnek nevezhetjük. Most pl. nekem 1500 ból 1600ft lesz és ugyan úgy 30gb/4ft a percdíjj. És a lakhelyemen jó a lefedettség épületen belül 4/3. 10-15 mbps sebesség Melóhelyen 4/1-2 és 5-10 mbps de stabilan. Útközben melóba meg simán megy az online rádió. 2 számjegyű főúton. Nekem teljesen megfelel céges kártya mellett, azért is hoztam át a 20 as számom. Yettel nél hasonló csomag 6-8k lenne -
Fecó88
tag
Sziasztok pedig ha most tudnànak frekvenciákat szerezni plusz pár normális csomagot ösze tenni akkor a vodafone tol biztos tudnának most sok ügyfelet szerezni de szerintem nem csak onnan de ahoz legalább egy korlátlan netes csomag minimum kellene. Én még máinapig nem értem hogy mikkor indulás elötti test idő alatt korlátlan nettel promozták a szolgáltatást aztán meg 30 giga a legnagyobb csomag az lo turó. Az a baj hogy elöbb utobb az alacsony ár sem tart ott mindenkit. Én szurkolok azért nekik
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
gabor9991
őstag
válasz Fecó88 #38228 üzenetére
A korlátlan adatkeret eddig nem nagyon vált be sehol és én is azt gondolom kell egy határ ami felett le kell lőni az embereknél a netet mert egyébként ész nélkül használják a másik ember kárára mert ki van fizetve.Voda vagy yettel példája teljesen jó sokszáz giga jó áron de ha elfogyott akkor nincs tovább.
-
Fecó88
tag
válasz gabor9991 #38229 üzenetére
Én most per pilanat a yettel othon net lite csomagot használom. A mult honapba az 500 giga adat bol 230 giga ment el az éjszakai 500 bol meg 50 giga ugy hogy a tv müsorokat meg sok YouTube videot is nézek vele rádásul ha van 4k akkor ugy szoktam nézni. De ha jol végig gondoljuk akkor az 500 giga csomag is korlátlanak tekinthetjük csak nem annak van ki mondva. De pl egy ilyencsomag a digi mobil nál is nagyot dobna a latba.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
gabor9991
őstag
válasz Fecó88 #38232 üzenetére
Akkor nagyjából egyetértünk.
Volt korábban pár felhasználó flottás topikban akik havi több TB adatot forgalmaztak mobilneten és mikor mások megkérdezték hogy ezt a hobbit miért mobilneten űzik akkor arra csak annyi volt a válasz hogy korlátlan netért fizetnek így ki is akarják használni.
Gondolom mennyire volt használható adott helyen mások számára a szolgáltatás.
Na ezért írtam hogy korlátlan netet én nem várnék épp emiatt viszont nagy adatkeret jó áron lehet vonzó.
De ehhez kellene jobb lefedettség illetve olyan frekvencia ami beltéri használatra is alkalmassá teszi a szolgáltatást.
Havi 5000-ért elérhető bárki számára a yettel bumm tarifa flottában, ebben korlátlan a beszélgetés és van 50GB adat, a lefedettség és használhatóság pedig a digi/yettel összehasonlításban jelenleg még nem a digi számára kedvezőbb.
Ha most lenne egy ugyanilyen tarifa a diginél ugyanilyen áron akkor az nem számítana jónak.Igen olvastam erről is, nálam még az inviteles kábelt nem cserélték le így műholdas tv van csak, szerencsére amennyit nézem még romló minőséget nem vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
A román Digi egyre több B38 és B1 cellát kapcsol be, sokszor a villanyoszlopokon jelennek meg az újabb és újabb pico cellák kisvarosokban is.
De ez már itt másik cég így off[ Szerkesztve ]
-
domper2015
senior tag
Erdélyben gyengén muzsikál a magyar Digi. 7,2 / 0,2. Régebben nem így volt, mérve Nagyváradon.
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz domper2015 #38235 üzenetére
Már nem egy cégcsoport.
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Vettem a gyereknek egy digi + előfizetést. A telefonon Lenovo vibe shot z90 a40, valamiért nem akar működni a 4G.
A specifikációk szerint az 1-es sim foglalat 2G/3G/LTEA hálózatok közt nem is jelenik meg a DIGI 4G, csak DIGI 2G van a listában.
A többi szolgáltatónak ott a 4G hálózata.
Van valami 21603 4G ennek van köze a DIGI-hez?
APN beállításokat kipróbáltam már a hivatalos leírásból, a másik telefonból, amin működik.
Van valami ötlet, hogy mi lehet a hiba?
A kártya a másik telefonban működik.
A másik kártya ebben a telefonban nem működik!PC
-
MadMancs
veterán
válasz Wasquez #38239 üzenetére
Azért egy 7 éves telefon lassan csoda ha működik, nem csodálom ha hálózati inkompatibilitás van. Mikor a telefon készült még nem is volt Digi, így nem lepődnék meg ha nem lenne hozzá profil. Egyébként leírás szerint tudnia kellene a digi által használt B3-at, de ez így önmagában kevés.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Wasquez
senior tag
válasz MadMancs #38241 üzenetére
Most néztem, hogy a voda is H+ on megy, hiába választom ki a 4g hálózatát.
Lehet, hogy ez a telefon sosem ment 4G-n!?
Még egy gyári visszaállítást kipróbálok rajta, hátha!
Valamt olvastam, hogy a stock rom kínai hálózatot ismer csak, de global firmwaret raknak rá Európába történő eladáshoz.PC
-
MadMancs
veterán
válasz Wasquez #38242 üzenetére
LTE 1800-at ismeri az EU forgalmazott típus net szerint.
Kérdés hogy valóban EU-s e a tiétek.
Sajnos ezt a gyártót nem ismerem részletesebben.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bigrob
őstag
Ti nem tapasztaltok mostanában olyat, hogy folyamatosan eldobálja a Digi SIM-et? Se telefonálni nem tudok anélkül, hogy megszakadna, se netezni normálisan.
Pixel 6 telefonról beszélünk, próbáltam android 12 és 13al is, stabil és beta carrier services-el is.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Lacccca87
addikt
Nalam p30 pro ba csinalja. Akkor szoktacamikor huzamosabb ideig vagyok gyenge vagy 0 tererovel rendelkezo helyen. De volt mar hogy normal korulmenyek kozt is megszenvedtem vele, olyankor segitett ha kiszedtem a sim et es visszatettem.
Nekem csak adat sim-em van, de ezek miatt gondolkozom hogy kerek egy uj sim kartyat mert lehet az is problema.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest