Keresés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz Lackooo84 #44425 üzenetére

Érdekes kérdés ez.
    Nem tudom pontosan mióta vagyok digi-s (a tvnetwork felvásárlása óta), durván 6-7 éve lehet (Bp. X. ker). Azért én több emlékezetes leállásra emlékszem (egyszer pl. pont augusztus 20-án, hajnalban ment el minden, net+tv is, és csak este 7 körülre tudták megoldani).
    Ezzel együtt a nettel nincs különösebb probléma, meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Ellenben a tv-vel már kevésbé (főleg a feles MHz-re pakolt csatornák zavarnak, mivel 3 tévéből 2 meglehetősen szarul kezeli a kérdést; illetve hiányzik pár adó is a családnak).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

• Tin

veterán

válasz Lackooo84 #44425 üzenetére

hát igen, már én is rég tapasztaltam, voltam már több szolgáltatónál, elég sok helyen dolgozom, és van, ahol kifejezetten rossz a net (nem is feltétlenül mondjuk magyar oldalon). a digit viszont nem ismerem, sosem volt, arrta emlékszem, kb tizeniksz éve nagyon ekézték őket. viszont olcsó, jónak tűnik, de érden most építik a hálózatot, így valahol talán érthető a félelmem. ennyi van mögötte, nem több. ha az első 1-2 hét stabil, utána simán lemondom a T-t, de ha azt lemondom, egy ideig nem köthetem újra (régen legalábbis így volt), ezért az óvatosság.

Aktív témák