Hirdetés
-
GAMEPOD
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
turulbird #98596 üzenetére
Huawei admin paneljére hiába mész be kikapcsolni WIFI-t. Amint áramtalanítod a routert ugyanúgy bekapcsolja majd. Egyszerűbb lenne venned egy a routert amit rákötsz a Huaweire, a Huaweit meg bridge módba tetetni és minden problémád elillan.
A Huawei admin felületére user digi vagy digi user párossal enged be (ahogy látom ezt már próbáltad). Nekem gyárilag így volt.
-
Zimmi91
addikt
Srácok, tudja valaki, hogy miért dobálja el a FiberHomes ONT állandóan a kábles netet?! Elalszik a LAN1 lámpa, de wifim ugyan úgy van, kezdem ezt unni...Lehet mégiscsak jobban járok ha teszek mögé egy routert...Ja és ilyenkor ki be kell kapcsolgatni az ONT-t, mert most is csak 100as netet ad le...
-
turulbird
tag
Routerként használom és minden bekapcsoláskor kézzel kell kikapcsolni a wifit (naponta), a jelszót meg nem árulják el ugye...
Bár a Fiberhome-nál ki lehetett a menüben kapcsolni, de következő bekapcsoláskor megint ment a wifije annak is...
De az szerencsére öt héten belül a kukában végezte. -
Kube
senior tag
válasz
turulbird #98592 üzenetére
Én bridge módba állíttattam. Érdekes, hogy mikor anno kötötték, akkor látták a másik routerem, de nem szóltak volna, hogy áramszünet után újra be fogja kapcsolni a WIFI-t a digis router és bekavar a routeremnek. Szerencsére aztán kiderült a turpisság, amióta bridge módban van azóta minden tökéletes.
-
Raiden_
tag
válasz
tutitibi #98585 üzenetére
Hiába álltatsz bármit, ha a szolgáltató küld rá egy pl. csatorna frissítés miatti újra indulást,
akkor máris alaphelyzetbe téve a saját eszközét.
Mindenképpen old meg, ha tudod saját router használatával a saját hálózatod,
mivel a szolgáltató azon kívül hogy CGNAT mögé (rej)tett,
tesz a biztonságodra, magyarul ennek a feladatnak jelenleg nincs gazdája. -
-
-
tutitibi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #98553 üzenetére
Huawei HG8245H router esetén a WIFI-t hogy lehet lekapcsolni a webes belépés nélkül ?
Az oldalán van WLAN gomb azzal kikapcsolható a WIFI jel sugárzása ? -
Laccoss
addikt
válasz
Goldmember01 #98582 üzenetére
Alvó módba küldöd/hibernálod a gépedet?
-
Goldmember01
tag
válasz
Goldmember01 #98578 üzenetére
Áramtalanítottam az új routert, újraindítottam a gépet és visszacsatlakoztattam a routert és minden működik... Volt már hasonló az elmúlt időben, általában reggel első bekapcsoláskor... hasonlóképp oldódik meg mindig... Mi baja lehet olyankor?
-
Caranita
aktív tag
Akinek mostanában kötötték be a Digit, kapott számlát?
Aug végén kötötték be, azóta csak a bekötèsről jött számla, havidíjról nem.
Mivel előre fizetném a szolgáltatást, mar minimum 2 számlának lennie kéne.
-
Goldmember01
tag
Sziasztok! Most kötötték be ezt a fiberhome routert meg internetet, miután 2 hete volt egy digis itt és szólt, hogy ingyenesen upgradelik erre a jobbikra meg a tv is szebb lesz. Totál hozzá nem értő vagyok nyilván látszik az írásból, ezért fordulok hozzátok.
Az internet végül is megy, de rengeteg weboldalt nem tölt be, köztük van a digi.hu is, eeszt.gov.hu is. Kétlem, hogy ezeknél az oldalaknál mind hiba van...
Még épp elértem a srácot, aki bekötötte de nem nagyon foglalkozik vele, azt mondja ha más oldalak bejönnek akkor van internet...
Viszont vannak gondok játékoknál és programoknál... Battlefieldezni nem tudok, mert amíg az Originbe be tudok jelentkezni, a játékban nem tud online módba váltani. Battle.net applikációban is hasonló a probléma ott mondjuk tudok játszani de a Shopot meg képeket nem tölti be.
Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám kijavítani? Ha kértek screenshotokat valamilyen beállításról szóljatok nyugodtan. -
válasz
proradeon #98576 üzenetére
Annak szurkolok én is. Már elengedtem, hogy az utcámban legyen Telekom optika - pedig egy 160 méter hosszú olyan utcáról van szó, amelyiknek mind a két vége 90 fokban olyan utcákba torkollik amelyekben van Telekom optika, és a fürdőnegyedben található, tehát még az sem, hogy valami nem frekventált hely lenne - így én vagyok az egyetlen Magentás - a másik lakásomban található Magenta 1 előfizetés után, legalább a SIM kártyát át tudtam hozni, meg az HBO GO előfizetést és van TV GO - akinek Vodafone előfizetése van, jól árasított de sűrű kiesésekkel tarkított... így ha kút esne az üzlet pláne, de még ennek ellenére is gondolkozom, hogy behúzatom a DIGI-t. Minden adott hozzá, ASUS RT-AC65P router, erős hardverek, nekem a DIGI-től egyébként csak az Internet kellene. Korábban azért esett ki, mert szívattak a bekötéssel, felhúztam magam... aztán a közelmúlttól 100%-ban csak én lakom itt, így az addig nélkülözhetetlen vezetékes telefonra sincs szükségem... a TV szolgáltatással elégedett vagyok. Hűségidőm van a Vodafone-nál:
Most úgy vagyok vele, ráérnek piszmogni a bekötéssel... ha már eddig vártam. Csak ez a NER dolog idegesítő. A linkelt cikket el fogom olvasni, köszi
-
Most ahogy visszanéztem a 4IG szóra rákeresve, akkor a DIGI még mindig nincs a kezükben? Tehát még nincs eldőlve?
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki azt árulja el, hogy wifin miért csak az Antenna Hungária és a Microsystem Kecskemét szerverek pörgetik ki a max (920-940) sebességet? SLI vagy app, ugyanazok az értékek, többi szerveren fosokat lehet csak mérni... Kábelen kipörög mind.
-
-
válasz
Intruder2k5 #98570 üzenetére
Most hogy beszélgettünk én is ránéztem, kénytelen voltam hibát bejelenteni 138-145 Mbit/s a letöltési sebesség, de ezt tartják folyamatosan.
-
-
válasz
Intruder2k5 #98506 üzenetére
A DIGI saját mérője egy nagy 0, ha pontosabb, a valósághoz közelítő eredményt szeretnél akkor Szélessáv.net
A DIGI-nél nem értik meg hogy az hibának tekintendő ha a letöltési sebesség jóval kisebb mint a feltöltési. -
tibike8
őstag
Nálam is rendben van éve óta.
De a szolgáltató meg tudja mondani, hogy közte és a bank között lát-e csoportos beszedést és, hogy ő (Digi) próbált-e a bank felé terhelést benyújtani a számládra és ha már aktívnak látják a csoportost, akkor miért nem nyújtják be a terhelési igényt a bank felé, ha esetleg az a gond, hogy meg sem próbálták. -
Kube
senior tag
Valakinél működik a csoportos beszedés Diginél?
Nekem nem vonta le 1-2 hónap elteltével sem, pedig banki oldalról is mindent jól beállítottam, nem tudom ehhez még kell-e bármi.Viszont májusban írtam nekik, amire most októberben! kaptam választ
Abban azt írják, hogy látják aktív, de bankkártyával van fizetve... persze, hogy azzal mivel nem vonja le a számlámról automatikusan beszedéssel a rendszerük.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Victorio #98560 üzenetére
HA jól rémlik, náluk csak üzleti előfizetők kérhetnek fix ip címet. Ára az üzleti ászf-ben biztosan benne van.
Szerk.:
No meg is találtam az ászf-ben:
2015. szeptember 1. napjától fix IP cím nem Üzleti Előfizetők számára kizárólag a jelen pontban meghatározott díjcsomagokhoz (Diginet növekedés 100/500/1000) igényelhető, csomagonként maximum 1db, IP címenként 2.880,- Ft áron. -
Victorio
aktív tag
Sziasztok,
Szükségem lenne otthon kívülről elérhető fix IP címre.
Az routerem tudja kezelni az Asus DynDNS szolgáltatását, de az csak IPv4.
A DIGI az IPv6-os címeket is cserélgeti, vagy azok fixek?Vagy van valami kiegészítő szolgáltatása a DIGI-nek amivel fix IP-t kaphatok? Az oldalukon nem találtam ilyet. Ha van akkor mi a havidíja?
-
tepenzed
őstag
válasz
tepenzed #98551 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy a routeremmel van gond
?
Ping size: 158 bytes interval:0.3 sec|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| router.asus.com - 13 | 129 | 113 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10.0.0.1 - 13 | 129 | 113 | 1 | 1 | 3 | 1 |
| No response from host - 100 | 22 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 99.82.182.214 - 0 | 352 | 352 | 2 | 3 | 24 | 3 |
| 150.222.118.55 - 0 | 352 | 352 | 3 | 12 | 176 | 44 |
| 150.222.118.105 - 0 | 352 | 352 | 3 | 11 | 142 | 4 |
| 150.222.118.34 - 0 | 352 | 352 | 2 | 3 | 18 | 4 |
| 150.222.118.29 - 0 | 352 | 352 | 23 | 25 | 41 | 24 |
| 54.239.47.32 - 0 | 352 | 352 | 28 | 29 | 43 | 29 |
| 150.222.247.248 - 0 | 352 | 352 | 26 | 28 | 41 | 28 |
| 150.222.245.138 - 0 | 352 | 352 | 24 | 25 | 40 | 25 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider -
olasz61
tag
Mindig 6-7 körül volt a ping-em pár napja 14,ez mitől van?
-
tutitibi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #98555 üzenetére
reset-tet próbáltam, a WIFI-m működik és a LAN portok is. Már csak az admin felületbe nem enged be. user/digi kombináció nem jó neki.
-
válasz
tutitibi #98554 üzenetére
Reset-et próbáltad? Vagy áram alatt, a működő eszközön nyomd 5-10mp-ig a reset gombot, vagy ha ez nem segít, akkor próbáld áramtalanítani, lenyomni a reset gombot, nyomva tartani, és úgy bekapcsolni az eszközt, majd úgy ~10mp múlva elengedni a reset gombot. Ehhez persze nem árt ha tudod a PPPoE login nevet és a jelszót is, mert ha sikerül a reset, akkor azt is vissza kell majd állítanod.
-
tutitibi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #98553 üzenetére
Nem fogadja el azt a jelszót, amit beállítottam korábban.
user
digi volt eredetileg , csináltam uj jelszót, de nem fogadja el. -
-
tepenzed
őstag
válasz
Intruder2k5 #98550 üzenetére
Szia,
Néztem így nekem is rendben. De Valorantban pl folyamatosan emelkedik a lost packetek száma, 15 perc alatt már 700 körül tartokPing statistics for 78.131.3.51:
Packets: Sent = 300, Received = 300, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 2ms, Maximum = 127ms, Average = 10ms
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest