Új hozzászólás Aktív témák

  • Csaba No. 1

    tag

    Szóval én úgy érzem, hogy ha már a Digi meghirdette az ezres témát, tehát néhány éven belül minden netes előfizetőt erre akar rákötni, nehéz dolga lesz. Elkezdődött a felhígulás, ez csak reklámfogás. A hardverekkel kezdik, de ez később megbosszulja magát.
    Mégis hogy gondolják, hogy az fttb-s nyugdíjas Marika néni, akinek jó esetben van kábeltévéje, meg telefon vonala, hogy kihelyezik azt a 2 ZTE cuccot, ami netet is tud. Még véletlenül sem lehet szétválasztani, hiszen a tévé az egyikből, a telefon meg a netes routerból jön. Ha merő véletlenségből éppen elérkezik a dolog odáig, hogy le lesz kapcsolva a 8-10-20-30 lakásos társasház fttb-je, és ő meg nem akar új optikát, mert minek? Akkor a Digi kirúgja, elvesztve ezeket az előfizetőket? Mert nem akar puccos ezres netet, mert fogalma sincs, hogy mi az, meg egyáltalán nem kell neki net. Akkor kapjon olyan modemet, ami csak ezt, vagy azt tudja. Nem értem, hogy miért kell ezt ráerőltetni mindenkire? Ez már nem szocializmus, hogy egységesen mindenki ha kell, ha nem, ezt kapja Jelenleg 2 ZTE plasztik cuccot.
    Sztem a probléma ott van, hogy a műszakiak-akik átlátják a dolgokat- és a kereskedők, akik pénzügyileg olcsósítanának, nincs meg az összhang.
    Javaslat: 3-4-féle modem, ami a mai világban könnyen megoldható. És mindenki megnyugszik, mert választhat. Ali baba szállítja, ha nincs közvetlen gyártói kapcsolat. De miért ne lenne? Még rá is nyomják a Digi logót.

Új hozzászólás Aktív témák