Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsass
tag
válasz MrCsiT #21962 üzenetére
Régen én is így jártam az Eurosporttal még a T-nél. Kézi kereséssel mellé kell hangolni az m2-nek(asszem fel vagy le gombot kell nyomni mint az őrült hangoláskor és akkor villogna is a fel vagy le nyilak) mert a frekvenciaátlaplódásokat rosszul kezeli a Panasonic. Vagy manuálisan írd be az m2-nek a csatornaszámát mert fogadnék arra, hogy ugyanaz a szám lesz az m1 és m2-nél azt hiszem ez volt nálam is anno.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #21965 üzenetére
Elnéztem picit, mert a "digitális" -ra még át kell kattintani, és akkor valóban a már korábban írt átfedés van.
M_AND_Ms : sry, csak a sok sportcsatorna szubjektív hasznosságát próbáltam megvilágítani..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
M_AND_Ms
veterán
válasz MrCsiT #21967 üzenetére
Az "F1 az m1"-en dolog már csak azért sem tekinthető hiányosságnak az általam felvázolt témában, mert az m1 is ott van a Digi kínálatában.
És mivel, minden szolgáltatónál ott van ezért az m1 eleve nem is számít relevánsnak az összehasonlításokban. Ezért nem említettem.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Flashget
félisten
válasz MrCsiT #34929 üzenetére
Miután víz alá került Bp könnyen elképzelhető, hogy nem Digi miatt van a problem.
"Egy óra alatt 83,3 liter eső hullott minden egyes négyzetméterre Budapesten. Egy havi átlag augusztusban 55 mm szokott lenni"[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz MrCsiT #34933 üzenetére
mint lehetséges hiba forrást írtam, de lehet ezzel gúnyolódni csak értelme semmi...
számodra a Digi nem az a szolgáltató akire szükséged van. Mond le és menj az UPC-hez vagy T-hez náluk biztos van üfsz és rendszeresen frissített honlap. Sőt fb-ra is gyakrabban írnak.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Lajos1966
tag
válasz MrCsiT #34933 üzenetére
Eső????
Budapesten konkrétan órákon át özönvíz volt!!
A Digi meg amennyire tudom műholdas módon továbbítja a jelet,így nem csoda ha fennakadások voltak.
Olvastam,hogy pl. a mobilszolgáltatás is akadozott rendesen.El tudom képzelni,hogy a net is akadozhatott.De ha ennyi gondod van,akadnak más szolgáltatók is! Ők biztos tutik! -
Watt25
veterán
válasz MrCsiT #35010 üzenetére
Néha nekem is történik ilyesmi, nekem az a gyanús, hogy a szolgáltató kavar valamit, akkor történik ilyen. Azonban rossz irányból közelíted meg a dolgot. Nem eltűnik ilyenkor a csatorna, hanem átkerül valamelyik másik programhelyre. Néha akár meglévőre is, tehát pl. két 32-es csatorna lesz a listában. Vagy mondjuk 800-as helyre kerül a csatorna. De ilyenkor csak vissza kell rakni oda, ahol volt.
Esetleg kimenteni pendrive-ra a jó csatornalistát és probléma esetén visszatölteni.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
lala666
senior tag
válasz MrCsiT #55516 üzenetére
Én sem tudok pont emiatt újjat kötni. Azért vicc, hogy másfél éve behozták a lépcsőházba az kábelt az ftth -hoz dobozokkal együtt, ott meg is állt a dolog!
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
RoyBatty
aktív tag
válasz MrCsiT #55516 üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy a korábbi csomagok kivezetésre kerültek (végleg megszűntek), van az új csomagár és kész. A Digi ugyanazt a trükköt csinálja, mint a Telekom, megváltoztatta például a maximális feltöltési sebességet (az FTTH 1000 csomagnál például 200-ról 300 mbitre emelte), így lehet mondani, hogy ez nem szimplán áremelés, mert változik a tartalom.
Annyit mondjuk fölajánlottak, hogyha kötök 1 éves hűséggel új szerződést, akkor az első 3 hónapot féláron kapom, igaz ehhez be kell mennem személyesen egy Digi üzletbe, mert azt nem tudom telefonon intézni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest