-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
prisz
senior tag
válasz
Digitalpimp #40102 üzenetére
Egyszerűen komolyan nem értem, hogy minek kell itt feleslegesen hangulatot kelteni? Egyértelműen sz@r az analóg adásod amire fizetsz. Ezt bármilyen idióta is legyen egy szerelő, de látja. Tehát tök ingyenesen javítják. Be kell jelenteni problémát, ahogy pár hónapja én is tettem és érdekes módon javították. (És milyen érdekes, de egy fillérembe sem került.) 99% hogy az analóg hiba megszüntetésével a digitális is tökéletes lesz. Nem értem miért egyszerűbb inkább ide irkálni és fik@zni a szolgáltatót ahelyett, hogy felemelnéd a kagylót és tárcsáznád a 1272-őt. És igen, addig folyamatosan bejelenteni, amíg a hiba meg nem szűnik...
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RAM topik
- Kínai robottaxi indul Európában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Morrowind
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest