-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
a kanin kívül tudto mondani jó magyar tört szervereket? ugyani az most egyfolytában szarakodik, több napja nem is megy!
előre is kössz -
baliii
senior tag
válasz Cyberbeni #2903 üzenetére
hát a runaszavak persze h jobbak, de azok nem arany cuccok...
meg az egyedi tárgyak között is oks jobb van, de pl frenzyhez is jo ha rajtad van a sett pár darabja, mondjuk 3-4 (pl kesztyü öv csizma) mert azok már jo vagy def-et adnak, sok bonuszt és beraksz mellé bulkhatost vagy GF-et, arreat sapit meg valami magas def-es páncélt és egy elége rős karaktert kaptál szerintem
pedig a CS és az UT is hatalmas játékok, érdemes azokat is tolni[ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
válasz Sirandrish #2899 üzenetére
csak sima egyszerü socketedbe lehet öket tenni, amiknek a neve átlátszo vagy olyan akar lenni
amugy nem igaz hogy 2-3 arany erösebb mint egy sett, attol függ milyen sett.. pl immortal king sett-nél nem sok jobb van barbárnak, nem hiszem hgy találnál olyan arany cuccokat amik jobbak annál ha az egész IK rajtad van
(IK sett: [link] )[ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
igen, de hellen meg alapbol is fizikai immunisak a szörnyek, talán 50%al kevesebbet ér az ilyen sebzés (ha jól emlékszem)
na akor most melyik a legjobb támadási forma?
Sirandrish: azok biztos h saját készítésü cuccok... ha ki akarsz próbálni 1-et akkor ird be google-ba h diablo2 item creator és töltsd le valamelyiket, vicces dolgokat lehet az ilyen progikkal csinálni[ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
válasz Sirandrish #2867 üzenetére
persze h csak azzal gondolj bele: letöltenék egy karakter editor-t mege gy item creatort, mindent maxra és mindenki ezt csinálná
azert esnek jobb cuccok mert ott jobb játékosok játszanak és ami nkeik nem ér semmit az sok embernek arany énis igy kaptam csomo mindent, néha elég jo és ritka cuccokat
nameg skal gyorsabban fejlödsz természetesen mivel 8an mentek -
baliii
senior tag
válasz Sirandrish #2863 üzenetére
hát ja singlben nehéz jo cuccokat szerezni amikkel igazán erös lesz a barb vagy akármelyik karakter
játsz battle.neten vagy kani-n az is jo MOD: és nem kell hozzá eredeti game
bár mivel ne mai darab ezért nem drága... meg én nekem csak az exp. van meg eredetiben és ingyen kaptam egy cd ulcsot az alap game-hez ami eredetihez volt szoval most megy bnet is[ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
válasz Sirandrish #2854 üzenetére
szia, láttam a képet, és attol függ hogy jol osztotál e hogy milyen barb vagy.
ha frenzys akkor igy ossz: 130str, 136dex, 0 energy, az összes többi meg vitalityre. legalábbis a legtöbben igy csinálják, mert a cuccok sokat adnak str-re meg dex-re
über tristamrol a legisztább meg ha youtubeon megnézel 1-2 videot a saját szemeddel[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest