Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Kukázni lehetne évek munkáját
Azért ne túlozzunk. Elnézve ahogy a Seasonok alakulnak, az évek munkája inkább egy-két nap lenne. Persze csak az aktív játékosoknak.
Vicces volt, hogy amikor szezonkezdet után négy-öt órával, amikor én kb 40-50-es szinten voltam egy csapatban kiírta a játék, hogy valaki megcsinálta azt az acsit, amelyben set itemek nélkül megcsinálta a gr45-öt.
Én örülnék egy új, akár fizetős kiegnek is, amely tényleg hozzá tudna tenni a játékhoz, mint anno a ros.
-
szupermacs
veterán
,,Azt beláthatod te is, hogy a 2 utolsó patch nem igazán hozott újdonságot. A kozmetikai dolgokat ne nevezzük annak, jó?"
Én nem is írtam, hogy kilóra megvettek a kozmetikai marhaságokkal. Fölöslegesnek tartom őket. Másra lenne szükség a játékban. Balance után PvP, kereskedés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NBA és kosárlabda topic
- Háború Izraelben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Mini Display Port Thunderbolt apa VGA DVI HDMI anya Apple MAC DP
- Új USB rádiós vezeték nélküli magyar multimédiás billentyűzet + egér garantált hatótáv: 1m
- Acer GN276HLbid 27" Monitor
- Dyras smart 4k uhd led tv /alkatrésznek/ 43"
- ÚJ Infra távkioldó k canon nikon olympus sony pentax gépekhez ML-L3 RM-1 RM-2 RC-6
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest