Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz proci985 #49850 üzenetére
Veszek majd rost, ami azt jelenti, hogy május-június. Meg ha meg is venném mostanság, akkor is vennék most követ, mert nekem most kell az új cucc
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bird
addikt
válasz GrooveHero #49851 üzenetére
Mi a main statja a barbárnak? Na olyat vegyél.... (pirosat). Azt hogy mekkora lesz a kő alapvetően a pénztárcád szabja meg, minél nagyobb annál jobb.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Cyberbeni
addikt
válasz GrooveHero #49849 üzenetére
Hallowed set balta+mighty weapon jobb lenne szerintem
szerk: előbb a fegyverbe kellene legnagyobb követ rakni[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Köszi a véleményket srácok. Há' most piros, vagy zöld kő kéne bele, a piros nyomja a dps-t, meg a zöld is, mert az meg chd nyom. Az is beleszámítódik a dps-be, vagy nem? Amúgy ahogy nézem nem lesz itt semmifélre kő vásárlás, mer' 8 millió a legdurvább, amit AH-ban lehet kapni. Én meg a kis koszos nem egészen 5 milliómmal....háttőőő...
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
DjDanee87
addikt
válasz GrooveHero #49854 üzenetére
A zöld kavics fegyverbe téve ad CHD-t, amorban dexterity-t ad!
-
GrooveHero
addikt
válasz DjDanee87 #49855 üzenetére
Hja azóta már rájöttem. Toltam bele lilát, mert az hp-t ad. A zöldet kicseréltem a fegyverben 1-gyel nagyobbra, a pancélba meg ment 1 piros +1 lila, így ugyan buktam némi hp-t, de lett cserébe 2k-val több sebzésem. Most már buffed 195k, ami nem olyan rossz. Mondjuk ez csak frenzynél jön elő.
Apropó, kb 1 perce esett. Meg egy másik kicsit korábban:
-
proci985
MODERÁTOR
válasz GrooveHero #49851 üzenetére
kb ket heten belul jon, amiatt mondom, hogy nagyon kovet nem erdemes venni. enyemeim szinte mind el is adtam.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
20 EUR-tól olcsóbban beszerezhető bárhol a D3? Vagy szokott lenni ettől jobb ajánlat?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
mikromanus
veterán
Kis esti lazulás. Ajánlom mindenkinek aki szereti... Már az exploitokat
Diablo 3 Torment 6 - Arcane Torrent Cascade build - Act 1 CotAMég talán egy negyed óra a HD verzió élesítése...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #49862 üzenetére
[UPCOMING HOTFIXES]
Wizard:
Arcane Torrent
Skill Rune - Cascade
Fixing an issue where the secondary missiles are triggering off damaging sources that are not Arcane Torrent* -
proci985
MODERÁTOR
ugy nez ki DHval megiscsak megoldhato magasabb torment szint.
kari itt, a lenyeg a 120k life + 700+AR, meg melle 205k DPS. utobbi keves, egyelore probalom beloni, hogy mennyi toughness/EHP kell (regi mp1es gear kb 600-800EHP es 265-285k unbuffed kozott mozgott, pl WH/inna ovtol es a vallas-bracer paros fuggvenyeben... szoval eddig dam -25% es toughness kb +150%, de ezt meg probalom beloni, full dps beallitasokal ingame olyan 350k dps van, amire meg jonnek a bonuszok).
a megoldas a brooding es a smoke screen, elobbivel olyan masodpercenkent 5500 life regeneralhato, utobbi egyszerre olyan 18kt tolt vissza.
egyetlen problam, hogy egy helyben kell vele alni. dam keves tormentvire, A3 wardennel eleg hosszan elfogocskaztam, de ez meg varhatoan javul (chc kene a sage sisakra life% helyett, vallas es bracers is lehetne jobb).
damra gyors teszt alapjan:
- loaded for bear: ok, csak nem lehet hatreddel birni, cindercoat meg nekem se esik
- multishot / rockets: meglepoen jo, relative alacsony hatred, az lgt skilljevel lehet folyamatosan spawnlolni. 1.08hoz kepest kb 2-2.5szor tobbet ut a gyakorlatban
- spike trap: siralmasan keveset sebez, 1.07hez kepest is nerfeltek plusz elhanyagolhato loh
- rapid fire: 1.08as szinten van, nem sebez eleget
- elemental arrow: nagyon nagy tomegben akar a multishotot is verheti, de altalanos esetben nem igazan jo. az ij aminek hatasara termeli a hatredet viszont remek lehet
- strafe: torment1ig meg gyors, de ahogy szamolom olyan 350k dps meg keves hozza oda tenyleg gyorsan haladni. kb 2-3szor tobbet ut gyakorlatban mint korabban.
- impale: multishot raketaja tobbet ut. alacsony hatred igeny, de kb ennyi az elonye
- rain of vengeance: na ez viszont jonak nez ki.--
egy gondolat: wizardot probaltam meg, amin most van kb 2.2es AS meg talan 15 APoC, sokkal kevesbe problemas az AP fenntartasa, mint a DHnal a hatred. night stalkert kb kihereltek, bar talan 70es itemekkel megint ossze lehet hozni az 55-58koruli CHCt.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #49865 üzenetére
Szerintem még közelít de még nincs fent. Vagy csak kemény az enélkül is.
Mondjuk arra sok esélyt nem látok, hogy hétvégére megmarad. A jó dolgokat hamar javítják.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Vistaboy
veterán
válasz warcat #49866 üzenetére
Nekem bezzeg csak a sok crafting alapanyagot, esetleg pár ékkövet és néha sárga cuccokat dobál, legendet még eddig csak a "saját" manómtól kaptam (Ami a Puzzle Ring viselésekor követ).
Ja, hadd kérdezzem már meg a jobban hozzáértőktől, hogy most valóban befolyásolja a nehézségi szint a tárgyak minőségét és a legendás cuccok esési esélyét? (Ez jól rímel... ) Csak mert tegnap végre elértem a P100-at (csak egy karim van, így lassan haladok), és nekiálltam Torment III-on végigvinni a játékot (Reset Quest). El is mentem nagy keservesen Belial-ig, de a harmadik Act elejéig mindössze két legendás cucc esett és egyik sem volt az a "húdejó" kategória...
Torment I-en esik a legtöbb, de ott szinte mindig ugyanazokat kapom, egy-két kivétellel. Torment II-n már csökken a szám, de néha pottyan értelmes holmi is (Egy vállas esett múltkor, ami elpusztíthatatlanná tette a cuccaimat, a neve most nem jut eszembe), míg Torment III-on már szinte semmit nem kapok, ami kezd bosszantani.
Nem várom el, hogy minden boss legendet dobjon, de legalább a sok neves ellenfél (nem elit), melyekkel eddig nem találkoztam könnyebb fokozatokon, adhatna néha valamit, ha már sokszor negyedórába is beletellik, kire kinyírom őket. Ha a Blizzard tényleg azt akarta elérni, hogy játékkal szerezzünk jó cuccot, ne farmolással, akkor nagyon mellé lőtt.
Az überről meg nem is beszélve. Tegnap életemben először bejutottam egy ilyenre, melyben egy tudat menet közül egyetlenegyszer sem esett egy Hellfire Ring alapanyag sem. Nektek ez biztos megszokott már, de én nagyon elszomorodtam, hogy nagy nehezen összeszedek pár kulcsot, erre kiderül, hogy legalább "x a tizediken" számú kell, mire kidobják a gyűrű alapanyagait. Ha ez nem farmolás, akkor semmi sem az.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #49868 üzenetére
Bocs a sok elgépelésért, nem működik a helyesírás ellenőrzőm...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gorneck
legenda
válasz Vistaboy #49868 üzenetére
Brühhüüü brühhüüü...ez se jó az se jó...
A blizz az alapjátékot kinyírta...az itemek nagy részén nem is lesz semmi csak stat. Az új loot és mondhatni gear rendszer ilyen felépítésű lesz.
Jahhh igen...ez nem a te játékod, itt meg kell dolgozni a jó cuccokért. Kiegbe az 1-2 új tartalom és act miatt remélhetőleg nagyobb esély lesz normális cuccokat kapni, mert ez a ládikó bontogatós móka egy kalap kaki...de kétlem, hogy bárkinek a szájába fog landolni a sűltgalamb. És remélem is, hogy ez így lesz...
Gorneck#1239
-
Vistaboy
veterán
válasz Gorneck #49871 üzenetére
"Jahhh igen...ez nem a te játékod, itt meg kell dolgozni a jó cuccokért."
Mármint mi a megdolgozás? Hogy ezer órákon keresztül ismételgessem ugyanazt a pár pályát ahhoz, hogy majd 500. alkalommal végre beadjon valamit, amit esetleg meg is tarthatok, nem csak eladom vagy bezúzom? Ezt én mindennek nevezném, csak nem munkának, a gyárban dolgoznak így a robotgépek, amikor naponta több százezer egyforma munkadarabot gyártanak le. De én nem vagyok robot, én úgy szeretek játszani, hogy elindulok elejétől és végigviszem, majd egy fokkal feljebb kapcsolok és újrakezdem.
Nem panaszkodok, csak nem értem, mi értelme így a játéknak? Pont azokat a játékosokat kellene inkább jobb tárgyakkal jutalmazni, akik rendesen végigjátsszák a történetet elejétől végéig, nem pedig a farmereket. Amikor rányomsz a "Reset Quest" gombra, és elkezded elejétől, akor igenis, nagyobb eséllyel kapjál jobb cuccokat, ha rendesen végigmész, nem pedig csak egy bizonyos részt ismételgetsz orrvérzésig.
Mindegy, vita OFF...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #49867 üzenetére
aludjál
-
Gorneck
legenda
válasz Vistaboy #49873 üzenetére
Mint írtam ez nem a te játékod...nem kell erőltetni. Ezt fogadd el és lépj tovább. Van más is amibe bele lehet tenni azt a kevés szabadidőt amid van.
Amúgy nagyon élvezhető lett játék. Ennyit WDvel talán akkor mozogtam mikor kijött a gém és egész 103ig élvezhető is volt.
"Nem panaszkodok, csak nem értem, mi értelme így a játéknak? Pont azokat a játékosokat kellene inkább jobb tárgyakkal jutalmazni, akik rendesen végigjátsszák a történetet elejétől végéig, nem pedig a farmereket." Pont emiatt a réteg miatt egy kalap fos a gém...mert telesírták a fél internetet...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #49875 üzenetére
Egyetértek.... A helyzet csak (sokkal) rosszabb lesz a Te szempontodból. Ha nem vagy kitartó, nem szánod rá az időt, nem partizol, nem mész semmire sem ebben a játékban.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
granini
őstag
Komplett leírás az AH bezárás menetéről [link]
Megválaszolja azokat a kérdéseket amiket anno én is feltettem.. Június 24-ig lehet a completed TAB-on tároni cuccokat, utána elvesznek. Akinek 50 cucca áll bent annál backlog keletkezik, és amint elkezdi kitakarítani a listáját úgy jelennek meg az 50 feletti itemek szép sorban. Tehát nem a stashedbe toljál bele kérdés nélkül..[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Vistaboy #49873 üzenetére
elvileg nagyobb esellyel esik. tippre lehet jobb lenne haladosabb szinten menned, ahol gyorsan tudsz mozogni. DHval torment vi meg mindig gyorsabb, mint anno wizarddal volt inferno 1.00-02 illetve DHval 1.03 Act3 ( ) de ettol fuggetlenul a tegnapi kb 10 perces fogocska es skillprobalgatas A3 keywardenen hosszu tavon nem mukodne.
torment1en viszont eleg sok dolog esett mar neki, mas kerdes, hogy ott kb multishottal / strafevel csak vegig kellett rohanni a palyakon.
ahogy nezem egyebkent item qualityben kisebb a szoras, szoval alapgeart eleg hamar ossze lehet hozni, viszont BiShez tippre meg mindig sokszaz ora kell majd. pl mert nem tudok bemenni AHba es venni egy cindercoatot, pedig ugy mar talan mehetne mp4re is stabilan a DHm (magefisttel meg esetleg tovabb is).
kieg: ja igen, wizardbolt lehet most meg fillerekbol torment3 kepeset osszerakni, 150k dpssel elvan.
Bird: azert annyira nem muszaj, en boven nem ultem itt minden este es 1.08on azert elfogadhato gearem volt. mas kerdes, hogy az annak is koszonheto volt, hogy fel evig tozsdeszimulatorosat jatszottam az AHn.
[ Szerkesztve ]
-
Devoured
tag
-
Vistaboy
veterán
válasz proci985 #49878 üzenetére
Végre valaki válaszolt is, nem csak a kioktatás megy ezerrel... köszi.
-
Bird
addikt
válasz Devoured #49879 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a következő kiegészítőig nem lesz ladder a d3-ban....
Vistaboy: Nem kioktatás jellege volt a dolognak, vélemény volt amit Gornival írtunk. Véleménye pedig mindenkinek lehet, de javíts ki ha tévedek... Ha nem mész csapatban, nem azt csinálod amit aktuálisan "kell", nem leszel hatékony. Ha nem vagy hatékony a nagy számok törvénye alapján nem esik jóformán semmi használható sem. Erre a játékra eddig is rá kellett szánni az időt (1900+ óránál járunk).
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz proci985 #49864 üzenetére
- Rapidfire: az egyik legkönnyebben "etethető" tömeggyilkos skill. Korrekt irtás, jó lehetőségek. Kis regen kellhet, meg kerülni kell a chaneling megszakításokat és onnan laza.
- multishot: magasabb szinten elitekre és T5-6 környékén a nagyobb fehérekre is lassú, de lejjebb kegyetlenül gyors tud lenni. Szerintem sokkal jobb mint a strafe. Energiaellátás nem egyszerű, de a találatonként discipline - discipline-ért hatred kombóval szépen spamelhető.
- elemental arrow: nem sokat teszteltem, de jó itemekkel elég jól kezelhető. A fagyisat sokan kedvelik.
- cluster arrow: én a csökkentett energiaszükségletű verziót alkalmazom. Az nagyon szépen kezelhető. Alig kell ellövöldözni a generator gránátokat néha. A stunolós könnyű, a tüzes gyilkos meg talán stresszesebb, de nem nagyon áll ellen neki semmi. Én a gyors lövés jellegű rúnáit szeretem. A lassú gránátpotyogtatás valahogy nem vonz.
A rakétás sebzésre gyúrás még jó lehet. Elég sok skillben van rakéta és szép kis passzív bónusz is épül rá. Valahogy eddig nem került sorra, de mindenképp a listámon vanmint kipróbálandóedit: ja, a chakram is elég gyilkos. Picit körülményesebb, mint a cluster vagy a multishot, de bőven jó daraügyileg ez is.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Szeszkazán
senior tag
Kicsit bugos lett a dropp. Tegnap volt szerencsém 5 órát játszani, 191%mf , a1 farm.
Esett 13 Legendary, abból 7 gyűrű esett úgy hogy 6 egymás után -
Bird
addikt
válasz Szeszkazán #49883 üzenetére
És ittál pálinkát előtte?
proci:"....nem ultem itt minden este es 1.08on azert elfogadhato gearem volt. mas kerdes, hogy az annak is koszonheto volt, hogy fel evig tozsdeszimulatorosat jatszottam az AHn"
Na igen ez (volt) a másik megoldás.... Na ezt vette el a Blizz. Ezentúl te is tolnod fogod, vagy abbahagyod.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Értem, nem arról van szó, hogy nem adok nektek igazat. Én is csak a saját véleményemet írtam le, egyébként már nekem is bőven van benne pár száz óra (tényleg, ezt hol lehet megnézni?).
-
Sirandrish
legenda
válasz Szeszkazán #49887 üzenetére
Nah az voltam én.
2H Axe és 2H Sword..10ből 9..folyamatosanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Szeszkazán #49887 üzenetére
A Diablo garantáltra írták hogy iszonyat gyakori a kétkezes fegyver dropja. nekem tegnap 1-2 run eltéréssel esett két nutcracker. Persze duplabrim lett, de jól jön, mert eléggé feléltem a tartalékaim
-
Gyuri27
félisten
válasz Vistaboy #49880 üzenetére
Az megy. Főleg a "profik" részéről. Akik megvették visával amit kell. Majd legmagasabb fokozaton farmolták ugyanazt a mapot 1000 órán keresztül. Aztán meg ment a sírás az ah bezárás miatt, meg ment a hiszti, hogy nincs tartalom. Meg, hogy nem veszik meg a kiegek, sőt még az acc-t is eladják.
Szóval jobb lesz a játék. A blizz hamar reagál most a bugokra. Hamar nerfelik a túl sok xp-t adó helyeket (lásd mira). Azaz arra megy ki a játék, hogy többször nyomj resetet. Azt ugyanis jobban honorálja a játék, mint az eszetlen 10 perces runokat. Wd-l rátoltam egy resetet. Jó volt végig tolni megint.
A loot meg a smart drop meg elég jól sikerült. Ne aggódj.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
GrooveHero
addikt
válasz Szeszkazán #49883 üzenetére
NA ez a 'rva nem mindegy, nekem 0%-os !!! mf-fel 5 óra alatt esett 3.
-
killerjohn
addikt
kicsit javítottunk a buildeken meg a gearen (soooooook arcane dmg % bonus), aztán hopp, 3 bn XP/h jön már CotA-ban töltési időkkel meg mindennel egybeszámítva óránként 1.9 bn XP jön fejenként. OK, hogy nem egy "OP barbáros rendes Moldranos csilliáros geares" 5bn/óra (az is csak 3 a töltési időkkel), de nem rossz Ezen kívül a játékban mindenhol máshol 7-800M jön (kivéve act3 keep 1.5 bn, de azt rühellem). Kíváncsi vagyok jön-e hotfix
-
mpierre
veterán
válasz killerjohn #49895 üzenetére
Felőlem jöhet. A hc barbinak megvan a 100k+ dps, ami 2.0.3 előtt volt. Így is csirke, de szólóművészként tökéletesen elég.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
czpitti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest