Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    ugy nez ki DHval megiscsak megoldhato magasabb torment szint.

    kari itt, a lenyeg a 120k life + 700+AR, meg melle 205k DPS. utobbi keves, egyelore probalom beloni, hogy mennyi toughness/EHP kell (regi mp1es gear kb 600-800EHP es 265-285k unbuffed kozott mozgott, pl WH/inna ovtol es a vallas-bracer paros fuggvenyeben... szoval eddig dam -25% es toughness kb +150%, de ezt meg probalom beloni, full dps beallitasokal ingame olyan 350k dps van, amire meg jonnek a bonuszok).

    a megoldas a brooding es a smoke screen, elobbivel olyan masodpercenkent 5500 life regeneralhato, utobbi egyszerre olyan 18kt tolt vissza.

    egyetlen problam, hogy egy helyben kell vele alni. dam keves tormentvire, A3 wardennel eleg hosszan elfogocskaztam, de ez meg varhatoan javul (chc kene a sage sisakra life% helyett, vallas es bracers is lehetne jobb).

    damra gyors teszt alapjan:
    - loaded for bear: ok, csak nem lehet hatreddel birni, cindercoat meg nekem se esik
    - multishot / rockets: meglepoen jo, relative alacsony hatred, az lgt skilljevel lehet folyamatosan spawnlolni. 1.08hoz kepest kb 2-2.5szor tobbet ut a gyakorlatban
    - spike trap: siralmasan keveset sebez, 1.07hez kepest is nerfeltek plusz elhanyagolhato loh
    - rapid fire: 1.08as szinten van, nem sebez eleget
    - elemental arrow: nagyon nagy tomegben akar a multishotot is verheti, de altalanos esetben nem igazan jo. az ij aminek hatasara termeli a hatredet viszont remek lehet
    - strafe: torment1ig meg gyors, de ahogy szamolom olyan 350k dps meg keves hozza oda tenyleg gyorsan haladni. kb 2-3szor tobbet ut gyakorlatban mint korabban.
    - impale: multishot raketaja tobbet ut. alacsony hatred igeny, de kb ennyi az elonye
    - rain of vengeance: na ez viszont jonak nez ki.

    --

    egy gondolat: wizardot probaltam meg, amin most van kb 2.2es AS meg talan 15 APoC, sokkal kevesbe problemas az AP fenntartasa, mint a DHnal a hatred. night stalkert kb kihereltek, bar talan 70es itemekkel megint ossze lehet hozni az 55-58koruli CHCt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák