Hirdetés
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Kephamos #49506 üzenetére
Pedig azt nem úszod meg. Vagy vágod vagy egész kép...
Nálam.
- duplaklikkel megnyitás (irfanView alapértelmezett)
- Terület kijelöl (szimpla bal egérgomb lenyom + húz)
- Kimetszés (Ctrl + Y)
- Mentés (S)
Azt ennyi(#49508) Kephamos
Laptopon nálam is ez van. Vagy a mentési mappa valami hálózati hely (?), vagy más a gond. Ha windowed beállításon futtatod a játékot akkro menthető. HA saját printscreen módser nem, akkor pl IrfanView Capture funkció (C az indítás és Ctrl F11 azt hiszem a képmentés) -
Sirandrish
legenda
válasz
Kephamos #49304 üzenetére
Hm...nekem ez új
Mindenesetre szerintem ne aggódj emiatt..normalon nem igen találsz nagyon értékes cuccot..
Bár szintedhez mérten azért 10-20K-s itemek eshetnek amik az elején még nagyon finom kis bevételnek számítanak..
Azt hogy mi ér nagyon sokat ránézésre azt csak akkor tudod meg ha kitapasztalod..
Egyébként 3 (bár már 1.0.4-ben inkább 4) max közeli stat már elég jónak és eladhatónak számít általában..Itt egy táblázat hogy mibe, miből, mennyi a max...ha unatkozol tanulmányozd és hamar belejössz
Jazz tyüü belenéztem és épp esett neki egy krikszkraksz kis szék cipőkanál
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Kephamos #49294 üzenetére
Tele van vele a google.
A lényeg: igazából 60. szintig túlságosan nem kell aggódni, hogy milyen skilleket használ az ember, de felette nagyon érdemes rákeresni az inferno + act x + kasztod neve + build kifejezésre. Jó eséllyel olyan skilleket találsz ott, amik infernon nagyon sokat segíthetnek. Infernon már 1-2 skill körülbelül kétszer jobbá\rosszabbá teheti a karakteredet. Dex: minden kasztnál dodge százalékot ad meg. Strength: armorhoz adódik hozzá, intelligence: allrest ad, vitality: HP-t ad, szintenként különböző mértékben. Teljesen általános leírást nem nagyon találni szerintem, de kasztspecifikusat megannyit.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Kephamos #49232 üzenetére
Sunnymarcell fórumtárssal ne foglalkozz, ő mindig szeret lehúzó, negatív hangnemben beszélni a játékról, szinte csak ezért jár ebbe a topikba.
Legedary: Eszméletlen random mikor hol eshet ki.Értelemszerűen ha minél több órát ölsz bele a játékba, annál nagyobb szerencséd lehet.De vannak szerencsés esetek is.A héten 2 nap kihagyás után játszottam egy 2 órás act3at, és esett egy csizma, ami RMAHba landolt.Tehát bármikor bárkitől eshet legendary.Totál mák az egész.Kitartóan kell játszani.Innen többen is tele sírták a fórumot h milyen szar a játék, egy fos mert így meg úgy....aztán kaptak pár jó legendaryt, azóta kussolnak -
mar_tin
tag
válasz
Kephamos #49166 üzenetére
4850 -en 1920x1080 -ban mindent minimumra véve (kivéve textúra felbontást) fut csak stabil 60 FPS -el. Különben ugrál 30-60 között mint az őrült. Igaz 1.0.3 -as patch előtt (de még inkább 1.0.2 -es előtt) tökéletesen ment full grafikán antialias -al együtt.
Csak tudnám miért nem lehet visszaállítani a játék grafikai részét az 1.0.2 előtti állapotra. Ja hogy vegyek új videókártyát. Kösz Blizz, de nem. -
userxy
őstag
válasz
Kephamos #49174 üzenetére
1 euro az kb 1milla gold. Ha csak goldot farmolsz GF gearbe, és az esett goldot számolom csak, akkor kb sztem 2 óra minimum farmolás de inkább 3. Ha szerencséd is van mellé és esik eladható item akkor jobb az arány.
Goldot farmolni nem éri meg. Ha játék közben szerencséd van és esik jó item azt megéri eladni.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Kephamos #49161 üzenetére
Szerintem nem jönne vissza. Eddig nekem 6000 forint jött be a Dio3-ból, ha forintosítanám a goldomat RMAH-ban, akkor erre jönne még 16-18 euró. Azaz még mindig messze vagyok a játék árától. Első napja játszok vele. Viszont való igaz, hogy nem túl sokat. Átlag napi 1 óra. Plussz egy csomó idő AH-ban eltöltve...
-
mikromanus
veterán
válasz
Kephamos #49161 üzenetére
Lutri az egész. Az "aranykor" már letűnt a játékban. Egyrészt nagy hátránnyal indulnál ha most kezded. Másrészt a megemelt droprate és nehézségi szint csökkentések miatt aki játszik az irdatlan mennyiségű dropot halmoz fel összességében. Lehet ezek kis hányada eladható, viszont nagy tömegű versenytársad lenne emiatt. Ráadásul a felhasználók száma is jelentősen visszaesett. Kisebb a felvevőpiac. Csak a legjobbakat lehet eladni. Azt is egyre kevésbé.
-
Wolverine
félisten
válasz
Kephamos #18603 üzenetére
Ha végzett, akkor 100%-on fog állni a csík és a Play gomb aktív lesz a Launcheren. Klikk és elindul; a usernév a Battle.neten regisztrált emailcímed, a jelszó az ottani jelszavad. Célszerű ellenőrizni az Options - Gameplay menüben, hogy Európa legyen a régió.
#18598: a probléma az, hogy a Diablo III nem single player game. Ez egy online co-op játék, amely kezeli az 1 fős csapatokat is és ilyenkor az ellenfelek ennek megfelelő erősségűek. Lehet single-ként játszani és befejezni, ha normálban túl vagy az Act IV-en, de ezt a játékot nem erre találták ki.
#18606: a fegyversebzésen alapul minden egyes sebzésed, vagyis ami ezt növeli, az mindenre hat.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest