Hirdetés
Aktív témák
-
Haart
addikt
Fejlemény, lehet szeretni fogja a dio3 a dx10.1-et
Ezzel kedvezve az atinak.
[dx10.1] -
Haart
addikt
válasz
Flash Gordon #1127 üzenetére
Az ilyen játékokban a grafika nagyon másodlagos dolog. Grafika inkább az fps-eknél kell hogy ütős legyen sztem, ahol azzal vagy elfoglalva hgoy melyik skillre osztod a pontodat ott azért annyira nem vagy kiéhezve grafra. Istenem... a sok mudos ember. Szted azok milyen grafikát látnak? Mégis tolják éjjel nappal, és csak szöveg van előttük semmi más
-
Haart
addikt
válasz
Flash Gordon #1119 üzenetére
Nemtudom ezek szerint te nemvagy diablo fan. Ahogyan a d1 és a d2 ugy a d3 is hasonló lesz az előzőekhez. Nekem a TQ mindazon eszmék ellenére amit felsoroltál nemhozta meg azt az érzést számomra hogy újrajátszam. Míg a d2-vel folyamatosan nyomtam a battleneten. Ha új kasztot akarsz játszani akkor nembiztos hogy a kombinálás lesz a legjobb módszer, csinálsz egy uj karit és uzsgyi. A kevergetésnek sosincs jó vége. Ált gyenge karakter lesz belőle, ami ehhez is meg ahhoz is ért egy kicsit.
Szóval sztem épp az ellenkezője lesz amit te mondasz
A másik dolog hogy sztem nemmuszáj full 3dnek lenni valaminek ahhoz hogy élvezhető legyen, ottvan pl a heroes 3 sorozat, ami az eddigiek közül a legjobb volt, vagy említsem csak a fallout sorozatot. Nemtudom miért ilyen nagy szám az ha körbeforgathatod a kamerát, ottvan a w3-ban is és nem is használom. -
Haart
addikt
Azért sztem az mindenképpen számít, nem is kicsit, hogy páldául a bevezető trailer ahol játszanak 1x sem szaggatott/lassult be. Míg a korábbi verziójú crysis trailereknél látszott hogy kevés volt alatta a vas. Ez sztem elárul valamit a hw igényről. Pl azt hogy a mai hardveren is fut, nem kell hozzá 2-3 évet várni hgoy legyen alá hw.
-
Haart
addikt
válasz
spammer #1024 üzenetére
Így van sajna nekem sem megy, eddig csak a cinema trailert sikerült hdban letölteni. Ha tud valaki a gameplay hd-ra linket az küldje már el pls. Amit leszedtem az egyik oldalról az nem hd és csak 200 mega.
Viktor77: Ahogy nézem az is csak 568 mega a hivatalos oldalon lévő 807 megáshoz képest.
-
Haart
addikt
válasz
Wolverine #997 üzenetére
Azt én vágom hogy nemfogják abbahagyni a wow fejlesztését stb, csak nemmindegy mennyi figyelem meg koncentráció kell egy-egy projectre. Ha a többivel készlesznek akkor azért valamelyest meg fog ez indulni sztem, ha nem is azt értem rajta hogy az egész wow csapat d3-at fog heggeszteni.
-
Haart
addikt
válasz
Darth_Revan #968 üzenetére
Nem hiszem hogy crysis lesz belőle. Annak idején a d2-nek sem volt nagy gépigénye, talán csak annyi hogy 128 mega helyett jóvolt neki a 256
-
Haart
addikt
Iszonyat dúrva lesz emberek. Elsők között leszek aki megveszi majd.
Ráadásul nemgondoltam volna hogy ekkora anyaggal állítanak majd szembe minket, gondoltam lesz valami utalás hogy készül vagy valami. De rámcáfoltak mert gameplay, cinema teaser is van, egyszóval minden. Egyedül a karakterek, kasztok hiányosságát találtam, mivel még csak barbi meg witch doctor van csak. De később biztos lesz minden.
Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest