Hirdetés
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
3 nagyobb gondolat fogalmazódott meg bennem, gondoltam megosztom veletek. Bár nem sokan játszanak innen wiz-zel, ezért annyira nem közérdekű, de részben érint más classokat is, főleg a barbárokat. Mivel elég hosszú 1-1 gondoltam, ezért külön hozzászólásban fogom őket megírni egy kis késleltetéssel, a három téma: clever use of game mechanics, skillek, elementary build.
1. Clever use of game mechanics.
Kicsit messzebbről kezdem: kb 5 évig figyeltem és/vagy játszottam a World Of Warcrafttal. Itt megfigyelhető volt, hogy a buildeket és a cuccokat megpróbálták úgy alakítani, hogy mindenki a classának megfelelően játszhasson csak. Ne lehessen azt megcsinálni, hogy egy tank warrior többet healel, mint egy dedikált healer, vagy hogy egy alapvetően sebzés osztásra kitalált class tankoljon. Ha ilyen elő is tudott fordulni (pl 100% feletti dodge chane-es rugó), akkor általában megszüntették a lehetőséget.
A D3-ban pont az ellenkezőjét érzem. Alapvetően szerintem pl egy barbár legyen ütésálló, és a sebzése legyen kisebb, mint a kevesebb védelemmel rendelkező classoknak. Ehhez képest messze a DT barbár a leghatékonyabb farmoló, ami szerintem egy kicsit messze áll az eredeti koncepciótól. Másik példa CM/WW „tank” wizard. Nem hiszem, hogy amikor a wiz-t tervezték, akkor gondoltak erre a buildre, de mégis hatékony, és bár nerfelték egy kicsit, de mégis használható maradt.
Aki megpróbálta az arany középutat választani pl egy wiz esetén: közepes védelem, közepes dmg, egy kis attack speed, egy kis chc, az nem nagyon jutott A2-nél tovább. (1.0.3 és előtti időkről beszélek.) Az volt a nyerő, ha valamilyen buildet és hozzá a cuccokat a végletekig elvitted, eleinte ez volt az attack speed, most pedig a chc. A mindenből egy kicsit egyszerűen nem működik.
Hogy ez jó-e vagy nem, azt nem döntöm el, én mindenesetre egy kicsit furcsállom.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest