Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Konzol Screenshot
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Szevasztok, srácok! Ez volt már? Ezeken a könyveken, játékokon alapszik majd a game.
(#53) Vesa: CDPR-ben minőség, tartalom, látvány terén nem fogunk, az biztos. Egy dologgal állnak hadilábon, az a határidő. Pontosítanám a dolgot, ezzel minden fejlesztő/kiadó rosszul áll, csak a CDPR nem ad ki félkész játékot.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz [Prolixus] #55 üzenetére
Bocs, nekem újdonság volt.
-
birorichard
őstag
válasz Jinxb1rd #12164 üzenetére
Nem, tenyleg vannak benne csunya felreforditasok, mar rogton az elso mondat (patch/kotes) meg technikai hibak, van par hely, ahol kilatszodik a markup language a szovegformazasnal. Van meg mit dolgozni rajta, az biztos.
#12185Deck: Meg az a fura, hogy azt nyilatkoztak, hogy nem prioritas a nextgen-re fejlesztes, mert ok ezt abszolut az elozo generaciora keszitettek. Amin meg ugye allitolag kritikan alul fut, szerencsere ezekhez csak yt videon volt szerencsem. Ugyhogy van itt egy kis diszkrepancia. XSX-en szarul nez ki, de legalabb performance modban jol megy, de az meg vallalhatatlan 4k kijelzon, a quality mod meg hat... nem vagyok biztos abban a stabil 30 fps-ben. Lehet hogy vegigtolom pc-n, igaz, hogy nem tul jo a gepem, de combosabb latvannyal 30-40 FPS gsync-kel sokkal jobban nez ki 1440p-ben, mint a konzolos quality a <=30-cal
.
Szerintem is raertek volna a kiadassal meg egy evet minimum, de gondolom a cashflow mas velemenyen volt. Szolt a menedzsment, hogy ezt ki kell adni, hat kiadtak. Ebben leginkabb azt banom, hogy vagy vegigjatszom igy valahogy, es lesz egy vegyes, nem teljes elmenyem vagy ha varok, a felet biztos, hogy heteken belul elspoilerezik blogok, cikkek, yt videok cimeiben.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Mikor meglatok egy ilyet, honapokig ra sem birok nezni a forumra, olyan hanyinger fog el ezektol az embertarsaimtol. Laposfoldhivo fc, orban viktor rajongoi oldala, 5g van az oltasban/maszkban, lenkei, godeny, stb facebook csoportok szintjet utik (azt is alulrol).
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz Lajmund #12300 üzenetére
Az, hogy az ertelmi melygodor, amit kepviselsz, hozzafer az internethez, az a konkret baj.
#12302Deck: na ja, szerintem mindenki latja, aki meg nem, annak van egy rossz hirem.
Ezt a szerencsetlen forumot meg at kellett volna mar alakitani meghivasos, zart formara mar evekkel ezelott, akkor talan kevesbe hasonlitana egy allatkerti duhongore, mint most, es lehetne ertelmes beszelgeteseket folytatni, nem az ilyen futobolondok szarsagait olvasni, mint ennek a nem is tudom, hogy hivjak, lusta vagyok felgorgetni.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
Ertem... (dehogyis, de inkabb hagyjuk).
#12307valhalla966: nem probaltam, de a tobbiek szerint ez egy ismert gyengeje most a jateknak. Van az r6/config folderben egy inputUserMappings.xml, abban esetleg megprobalhatod kezzel atirni, hatha csak oda nem kepes berogziteni. Elotte azert nyilvan masold le valahova, foleg ha esetleg eloszor csinalsz ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz Silverboy #12326 üzenetére
Szerintem nem nekem akartad, de nekem a jatekmenet tetszik, az latszik rajta, hogy meg nagyon bug-os, es konzolokon szetforgacsoltak az eroforrast a sok platform miatt, ezert technikailag sem stimmel kabe egyik gepen sem kulonbozo okok miatt. Amugy a TW3-bol kiindulva 1-1,5 ev es tok jo lesz, csak gyozd addig elkerulni a spoilereket.
-
birorichard
őstag
válasz valhalla966 #12330 üzenetére
Azt irja, hogy binding failed? Nekem ez volt, hogy probaltam. Atirtam az xml-t, nem valtozott a dolog, de utana mar engedte atallitani. Valoszinuleg ket helyen taroljak, talan registry-ben vagy masik config-ban, gozom sincs.
Regi xml-t masold le valahova, ezzel pedig ird felul, utana at fogod tudni a settings-ben allitani. Gondolom mondanom sem kell, hogy bar nem valoszinu, de foleg egy ilyen bug-os allapotban levo program masik resze osszeszarja-e magat ettol (ez sem biztos, h veletlen, hogy most nem mukodik), vagy esetleg egy kesobbi update soran nem fog e barmi problemat okozni, amit nem tudsz majd elharitani, uh ebbol barmikor lehet valamikor egy reinstall. A regi xml-t ne is dobd el, hatha egyszer egy ilyennel jol fog neked jonni.
Btw ez nem egy valoszinu forgatokonyv, csak gondolom, szolok, h nincs garancia.[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz birorichard #12338 üzenetére
Na bocs, jo szar helyre sikerult feloltenem.
Link -
birorichard
őstag
válasz freeknight #12376 üzenetére
Ha mar ugyis megvetted es tetszik, akkor szerintem rakd felre egy jo hosszu idore, valoszinunek tartom, hogy egy even belul elfogadhatoan fog futni a regi gepeken is, sot, ha tippelnem kene, szerintem fognak meg komoly effort-ot tolni bele a nextgen patch elott is, mert elobbi platformokra joval tobbet adtak el.
[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz centrino #12385 üzenetére
Ja, ertem, hogy ott nem nagyon lesz rancfelvvaras (bar mondjuk logikus, mar megjelenestol van benne pl rt)...
12384valhalla966: szivesen.
#12386CsiguszMaximÚjV
Azert nem kell ennyire tulmisztifikalni a dolgot... Nem kell hetekig nezni ahhoz, hogy feltunjon, hogy bug-os, a regi konzolokon kozel jatszhatatlan es tulajdonkeppen minden platform-on optimalizalatlan. Nem mondom, hogy emiatt nem jo jatek, a hibakat lehet javitani, biztosan fogjak is, de megerthetned a csalodottsagot azoktol, akik kiperkaltak erte 2x 000 FT-ot igy decemberben, es ez a vonatkozik mindenkire. Ha valami szar, akkor az szar, es itt az optimalizaltsag eppen az, igy az emberek penztarca vastagsag es vermerseklet fuggvenyben kulonbozo mertekben pedig csalodottak (jogosan).[ Szerkesztve ]
-
birorichard
őstag
válasz freeknight #12393 üzenetére
Ket ora, az komoly...
Haha, hat igen, melto befejezese a 2020-nak. -
birorichard
őstag
válasz modflow #12443 üzenetére
Nyelv
Amit latsz, az tuti nincs XSX-en/ps5-on ,az joforman a sima xbox/ps4 valtozat magasabb felbontassal es stabilabb framerate-tel. Azt nem tudni, hogy mit tuningolnak meg a pc-s valtozaton, de en ott nagy ugrast mar nem varnek, csak sok optimalizaciot, esetleg textura pakkot. -
birorichard
őstag
válasz l.skywalker #13500 üzenetére
"a fejlesztés és a vezetés ennyire nem érti meg egymást" - hat ez igy neha elofordul
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- GENESIS RADIUM 400 STUDIO MIKROFON
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest