Hirdetés
-
GAMEPOD
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
banhammer #8024 üzenetére
Utálom a nyilat és nem is tudom használni. Visszaolvastam és tudom, hogy állítólag még mellé lőve is halálos, de nekem nem megy. Nem is szimpatikus kicsit sem.
Más. Hogy a büdös vérvörös francba van az, hogy engem mindenki meg tud ölni még a levegőből is úgy, hogy vagy nem is céloznak és mégis meghalok, vagy céloznak, de akkor azt annyira pontosan teszik, hogy mindegy merre mozgok én vagy az ellenfél, folyamatosan és pontosan tud rám lőni még a célzáshoz emelt fegyverével is. El sem mozdul rólam az irányzék, én meg csak forgolódom és keresem kire is kéne lőniPersze mindig halál a vége, de kicsit idegesít már, hogy semmi sikerélményem sincs ebben a játékban. Az egér miatt lehet, hogy nem is tudok jobb klikknél célozni rendesen? Tudom lámaság, de nem sokat multiztam még életembe....
djstan :köszi a linket, már a játék megvásárlásakor végig olvastam. Hasznos olvasmány, de a tippek része kicsit soványnak tűnik. Lehet, hogy csak nekem, aki nem ezeken nőtt fel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest