Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Nem igazán hinném, hogy kizárólag csak a mindenki által ismert account -jaikon játszanának, tehát a playtime-ot nem feltétlenül venném készpénznek, vica-versa, mert ugye ha a CSGO megy, akkor is számolja a playtime-ot, ha egy centit sem játszom, csak elindítottam.
Lemusz meg ha jól sejtem sok Astralis bootcampen vett már részt, így a belsős "szerintem" infójai komoly relevanciával bírnak..Ennyi erővel Rózsi néni a sarki zöldséges is érdemben véleményt alkothat a profi csapatok időbeosztásáról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 216x Fekete! Ingyé MPL!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz 60.000ft
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- XPS 13 9310 13.4" 4K UHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest