Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Mivel lehet növelni a hp-t? Az egy scorestreak lenne?
-
törölt tag
én itt se a hangon se másban nem láttam difit, csak a lower máshogy néz ki. Legendary passz, ott a kill animáció valszeg marad, de pont elég előny egyébént ha az irányzék nem a gyári hanem valami guccsi nyitottabb, könnyebben használható... De olyanom nincs hogy teszteljem
-
törölt tag
Az egyedi konfig nem megy át. Max te kívülről úgy látod hogy rajta vannak a kiegek, de nincsenek igazából. Nézd meg a képet amit ingame csináltam. A sharkbite gyárilag 15-os tarral jön, tompitoval, mas iranyzekkal, de ahogy s&dben megveszem máris gyári iranyzék, nincs tompito es csak 12 lövedék jár. Itt a sima és a sharkbite sima gyakorló pályán, s&dben nem kapom meg a konfigot, hiába mutatja a fegyvervalto menüben másképp, es valszeg a csapattarsak is úgy látják mintha ki lenne guccsizva.
-
Kbali
nagyúr
válasz
#56573440 #3494 üzenetére
Nem is igazán a skin, hanem az egyedi konfig, amit körzővel jelöl, Ha az adott fegyverből van olyanod, akkor azt adja be, de pont emiatt szerintem így kiegyenlítetlen a verseny, mert ha valaki fizetősben megveszi ezeket, akkor előnyben lehet a nem fizetőssel szemben.
-
törölt tag
válasz
cellpeti #3490 üzenetére
Attól függ hogy milyen egyedi skinek vannak meg. Pl mw11 sharkbite megvan, azt kapom meg bent, de pl de játékon belül az extra cuccok mint a nagyobb tár meg a tompito nem jelennek meg, csak az ikon lent ha megnézed.
Valszeg te látod úgy, mintha lenne rajta kívülről. Legendary cuccokat passzolom olyanom nincs
-
válasz
cellpeti #3490 üzenetére
Szia!
Csak arra tudok gondolni, hogy az előző körökben több olyat csinált, amire pénz jár.
Például többet ölt vagy bombát rakott/hatástalanított.----------------------------
De akkor már én is kérdezek valamit.
Tudni lehet pontos dátumot végül, hogy mikor lesz rank reset?
Pl most küzdekedek MP legendary-val és ha tudom, hogy már csak ez a hétvégém lesz rá, akkor jobban meg kéne nyomni. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Az miért van, hogy a fizetős Search and Destroyban mikor veszem a fegyvert...pl.: M4 Carbine, akkor nekem ilyen szart ad a másiknak meg a rendes M4est? Vagy a pisztolynál én egy simát kapok a másik pedig egy hangtompitós célzóval ellátott cuccost?
-
T.Szili
csendes tag
Sziasztok! A közeljövőben jön még valaki tőletek? Gábor szerint aki akart átjött,de ha esetleg lenne még valaki szívesen látjuk. Az ellenfelekre nincs gond,már mindendegyik nagyobb csapat mint mi 😁.
-
Sziasztok!
Aki csatlakozott hozzánk és szeretné, töltse ki a csapat táblázatunkat! 🙂
Ehhez azt kérném, hogy írjatok egy privátot nekem a játékbeli nevetekkel és én visszaküldöm a táblázat elérhetőségének a linkjét.
Messenger szobánkat senkire sem fogom privátban erőltetni, aki szeretett volna, már úgyis csatlakozott időközben oda is gondolom.Mobil eszközről szükséges a Google Táblázatok alkalmazás a szerkesztéshez.
Minden oszlop nevébe kattintva elolvasható magyarázó és kitöltést segítő jegyzet.
Nem kötelező minden cella kitöltése.
Ha szembekerül olyan, ami információt valaki nem akar beírni a táblázatba, az abszolút nem probléma természetesen.Az egész táblázat csak az én elképzeléseim szerint készült, szóval mindenkitől várok javaslatot, átszerkesztést és kiegészítő oszlopokat
Köszi előre is!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Delerium #3483 üzenetére
Na most meg jó...
Nektek nem "szarakodik" a játék? Olyanra gondolok, hogy Time Out-val kidob, állandóan teker menet közben is, nem tud kapcsolódni, illetve kilépek a játékból a telefon főmenüjébe, de a zene még mindig megy. Illetve, ha közbe ébresztő van és rámegyek annak leállítására, akkor elmegy a hang a játékból.
iPhone 7 Plus és iOS 15.0.1 a rendszer. Lehet le kéne törölnöm és újra rakni a játékot? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok.Ranked Match-et akarok játszani,de nem enged. Azt irja,h töltsek le mindent. Megnézem a letöltéseket. Ott meg minden ok. Ötlet?
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3474 üzenetére
Én se azért csinálom
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3472 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
15-2ről elveszíteni 49-50re
-
válasz
#40047616 #3467 üzenetére
Elejétől kezdve PH klántag vagy, ahogy nézem.
Aktív itt a fórumon és vele együtt akkor gondolom a játékban is.
A minimum, hogy továbbra is együtt maradsz a fő társakkal. 😁Ne érdekeljen a CW, azzal foglalkoznak majd azok, akiket motivál és szeretik, te csak játszol ahogy eddig is és begyűjtöd a heti klán jutalmakat. 🙂
-
törölt tag
Kb kiürül a ph klán.
Mondjuk én maradok mert engem nem mozgat nagyon hogy lehet e clan war-ozni de természetesen megértem akiknek ez fontos.
-
bostone
addikt
Van még hely?
-
atosan
veterán
válasz
vodrosjozsi #3460 üzenetére
Először én sem találtam, de fontos a nagybetű.
-
válasz
vodrosjozsi #3460 üzenetére
-
cris78
őstag
Hova kell belépni? Mert nem akarok egyedül maradni.
-
bostone
addikt
Nem kell 24 órának eltelnie?
-
T.Szili
csendes tag
válasz
Roland861010 #3450 üzenetére
Te is bent vagy. Üdv neked is.
-
Delerium
senior tag
Mindenkinek köszönöm akik részt vettek a klán életében, a fórumon természetesen nem lesz változás, elvégre ez a Prohardver. Én is kilépek, az új klánban találkozunk
-
KTomi77
tag
Átlépek én is. Köszönöm, hogy tag lehettem.
A topicot továbbra is követni fogom. -
atosan
veterán
Szintén a CW tartja fenn nálam az ingert. Sajnálom, hogy nem fejlődtünk létszámban. Átigazolok én is.
-
gubacsino
aktív tag
Úgy tisztességes ha elköszönök. Átlépnék én is.
A CW az a mód ami miatt játszom a COD Mobil-al. Ezt jelen állás szerint a Prohardver -en belül nem lehetséges. És ahogy látom/látjuk a közeljövőben sem lesz az...Sőt...
Köszönöm, hogy tag lehettem.
A fórumot követem továbbra is. -
Delerium
senior tag
válasz
Roland861010 #3442 üzenetére
Az szép, grat, nem túl gyakori ez első pörgetésre.
-
-
Delerium
senior tag
válasz
bostone #3437 üzenetére
Nem a cw aktivitástól függ, hogy milyen szint fölött nem lehet már játszani, ha összesen a klánban nincs elég aktív tag akkor nem lehet. Pl.: masterhez 15 aktív tag kell, legendaryhoz meg 20. Azt meg tudod nezni a cw-n belül, leaderboardnál, hogy hányan csinálják. Ezen kívül nekünk most írja a klán/main fülön, hogy hányan voltak aktívak.
-
bostone
addikt
Hol található, hogy mennyi az aktív cw létszám?
-
T.Szili
csendes tag
Nem vagytok aktívan 20an,különben nem lenne ilyen problémátok.Annyi helyet tudunk biztosítani. Aki CW-zni akar az folyamatos lehetőséget kap.
-
Delerium
senior tag
válasz
PirosHello #3434 üzenetére
Az a baj, hogy még nagyon sok van hátra a szezonból, emiatt több hét clan war is kiesik. Aki szeretne karaktert vagy kieget, fegyvert venni az nem fog tudni mert az új rank szezonban nullázzák a clan wart. Emiatt kell/kellene váltani, hogy kb. 30e clan war pont az ne essen ki annak aki venni akar valamit a shopból.
-
PirosHello
senior tag
válasz
T.Szili #3433 üzenetére
Ez a nagy dilemma, a létszámkorlát. A PH klán lvl.8as, 55 fős is lehet(ne). Bár legalább 13 inaktív tagunk van, akiket nyugodtan ki lehetne tenni. Sajnos aktív 20an így sem lennénk....Szerintem most szezon közben ne robbantsunk, aztán majd meglátjuk. Én elvagyok így is......
-
T.Szili
csendes tag
Ezek lennénk mi. 23k pont felett eddig a héten még elsőnek is lehet lenni.
Részünkről semmi változtatási kényszer. Azokat várjuk akik a Clan War folyamatosságát igénylik. Nálunk is volt létszámhiány nemrég,akkor személy szerint nem sok motivációm volt MP-ben.Nincs névváltoztatás,semmi kötelező 1v1,vagy ilyesmi. Bajnokságokon se tervezünk indulni. Aki játszani szeretne Ferivel és a többiekkel szívesen látjuk.
-
bostone
addikt
Mi változik a kilépés és belépés következtében az egyénre vagy a pártra vonatkozóan?
-
T.Szili
csendes tag
Pont most írtam messengerünkön is,hogy fix elvárás nincs,csak mindenki csinája azt amit eddig. Ha valaki egy teljes hétig inaktív lenne,az szóljon. Eddig 2000 pontot kértünk hetente,de mivel így lazán megvan a létszám nem érdekes. Egyetlen problémánk,hogy már Level 10es ellenfelek is vannak.65 fő ellen ha igazán akarnák sok esélyünk nem lenne,de a múlt hetet nyertük. Most úgy néz ki,hogy nem fogjuk,de az aktivitással nincs gond.Mind játékban,mind csapatkommunikációban.
-
törölt tag
egyébként ha már megint terítéken van a klánok összeállása itt is leírom, a túloldalon már rábólintottak
Szerveznék pesten egy ilyen kötetlen, baráti airsoft összeröffenést, hogy kicsit esetleg jobban megismerjük egymást majd, legyen arc a név mögött. Nyilván önkéntes és önköltségi alapon. Pesten lenne, fedett pályás cqb helyet tudok jót, bérelni lehet cuccot, nem túl drága, és csak mi lennénk...
Lenne rá igény a topiklakók részéről? Egyelőre elvi szinten érdekel, ha vagyunk 8-10-en akkor nézünk dátumot. Főleg hétvége játszhat, 5 óra bruttó idővel, tehát nem egész napos elfoglaltság -
Delerium
senior tag
válasz
T.Szili #3426 üzenetére
Nekem már lassan mindegy, csak lehessen haladni, ez az ide, oda, menni, nem menni, nem jó. Legyen eldöntve, hogy akkor holnap aki akar aktívan részt venni a clan warban az megy hozzátok, akit itt nem érek el az meg itt marad.
Ez, hogy egyik héten megy a legendary, következő héten meg már nem megy mert a játék így döntött az szerintem szánalmas és már rendesen idegesít. 1 nap az átfutási ideje a klán váltásnak.
Az a legegyszerűbb, ha most végleg el lesz döntve, mert a PH klánnak ebben a formában nincs értelme, legalábbis clan war szempontból és megyünk, mert ez a tötymörgés mindenkinek rossz. Csak időhúzás, hogy hátha jobb lesz, de nem lesz.
-
T.Szili
csendes tag
válasz
Delerium #3425 üzenetére
Ez igaz visszafelé is,ráadásul szerintem logikusabb megoldás lenne ha ti jönnétek. 11 hely most is van,5öt még simán csinálunk,ha kell többet is.Jöhet cwzni aki akar,jövő héten már egy szuper erős csapat lennénk. Az aktívakat semmiképp nem szakítanám szét,nem is örülne neki senki. 512. helyen vagyunk 7551 kupaszámmal,amit együtt értünk el. Szerencsére a 20 aktív tagra nincs gondunk,de megosztani semmiképp.
-
Delerium
senior tag
válasz
T.Szili #3423 üzenetére
Eddig tudtunk legendary rankon is játszani, most megint nem lehet mert nincs elég aktív tagunk, 16/20. Újra helybenjárás, nálatok mennyi az aktív tag? Ha 25-30 körül jártok, tudnál nélkülözni 3-5 tagot aki belemenne egy szezon közi váltáshoz, legendary klánból, legendary klánba.
-
Az is hasznos dolog lenne, ha lehetne csoportosítani valahogy a barátokat, mert mindenki ugye ömlesztve van.
Van már nálam is csomó idegen, legjavában olyan idegen meg cifrázott nick nevekkel, amiket nem tudok sehová se kötni.
Szerintem nagyon hasznos lenne, ha legalább aszerint lehetne őket csoportosítani, hogy MP vagy BR.
Pár napja mikor hosszabban MP ranked-ezgettem, akkor is mentek nekem a barátkérők közben (amúgy én nem szoktam jelölni idegeneket), amiket el is fogadtam, de ha már legközelebb szintén MP ranked meccsezgetésekre tudok jutni, már fogalmam sem lesz, hogy a barátlistámról kik is voltak a múltkoriak.
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3419 üzenetére
belépsz a játékba, jobb oldalon ranked, és bal fent tudsz választani hogy multi vagy br .jobb oldalon a rank xp mellett a reward ikonjára klikk és lefele görgetve látod hogy mik jönnek még. bal olalon csak a végét látod hogy az utolsó 4 mit ad. Ládákat kapsz és egy pár exkluzív játékos és fegyver skint.
-
válasz
cellpeti #3415 üzenetére
Gondolom MP ranked-re gondolsz.
Azzal küzdök most én is, amennyire szabadidőm engedi és végülis nekem megyeget, csak még GM-et sem értem el sajnos.
Általában Hardpoint és Domination ranked-eket játszom, S&D-hez mostanában nem vagyok elég kipihent.
Legközelebb is csak csütörtök este tudok érdemben játszani.Egyébként én úgy szoktam, hogy visszahívogatom előző meccsből a jobban játszó idegeneket.
Sokszor becsatlakozik 1-2 ilyen és akkor az már ad plusz esélyeket a következő meccsekre.Azt sem tudom hirtelen meddig lehet most küzdeni, meddig tart pontosan a rang szezon.
-
KTomi77
tag
A clan warst most megint nem engedi játszani? Úgy emlékszem két héttel ezelőtt is legendary volt a clan, és nem voltunk kizárva a kevés active játékos miatt.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abba, hogy végre elérjem a legmagasabb rangot a Ranked-ba? Mióta elindult a játék egyszer tudtam bekerülni az utolsó előtti szakasz legelejére. 1-2x nyerünk, utána 20x vesztünk és egyeltalán nem haladok. Esetleg aki este játszik rám írhatna
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #3412 üzenetére
Közben meg kaptam
-
Roland861010
veterán
Helló,
Hogy tudok klán pontot szerezni?
Mármint kreditet!
Csináltam a feladatokat elvileg 4ik lettem klánon belül. -
Delerium
senior tag
válasz
#56573440 #3410 üzenetére
Én ezzel próbálkoztam, kipróbálom majd a tiéd, de a burst nekem nem adta. Próbálgatom mi most a jó, KN tényleg nem lett rossz, de még csak 1-2 meccset játszottam vele. Egyelőre még mindig az MX, Holger meg M13 az OP.
Viszont, kaptam egy egész szép treatet. Még végén tényleg elhiszem, hogy tud adni nagyot is
-
törölt tag
válasz
Delerium #3408 üzenetére
Nálam szépen megy, nem igazán dobált ki egyszer se. Ezzel a setuppal nálam egész jól muzsikál, akár távolabbra is jellemzően egy burst ha mellkasrol indul es headshot a vége. 40-re is 21 mellkas vagy kéz, 31 a fejes. A bullet speed lehetne jobb, de bár nem a top 3 cucc simán használható szerintem, simán megcsináltam goldra fájdalom nélkül. Thumper azért jobban várós
-
Delerium
senior tag
válasz
#56573440 #3406 üzenetére
Az event ötlete amúgy nem rossz, csak ez a friendes dolog nem kellett volna bele, simán botokkal mehetett volna és kapnál mondjuk fix 300 nyalókát vagy küldetést. Na de sebaj, a nagyobb bajom az, hogy vagy update errorral dob ki a játék vagy loading errorral, elég gyakran kb minden 2-3. meccs után a játék újraindul.
Próbálom az új Swordfish-t, új legesszuperlegjobb burst fegyver állítólag (a 3-ból)... szerintem egy rakás szar, játszottam vele már jópár meccset, de nem érzem kicsit sem jobbnak, mindegy, hogy a 4 vagy 5 burst tár van benne. Mindenhogy gyenge.
-
Delerium
senior tag
válasz
bostone #3396 üzenetére
Szinte mindenkinek akit láttam redditen, treat-re van rakva a my houseban mert állítólag az ad többet, oda-vissza. Mutattak 1000+ nyalókát is, de nekem eddig szinte mindig 200+-ot adott csak, nem tudom mi alapján dől el.
A legtöbb mozgás pontot hardpoint shipment adta eddig, minél több a kill és hosszabb a meccs annál többet ad és annál gyorsabban lehet haladni. Átlagban 20-30 körül/meccs. Vagy 10v10 de az meg nagyon random, hogy domi, hp vagy tdm, így inkább hardpoint shipmentet mentem ha eventet akartam farmolni.
-
KTomi77
tag
válasz
Roland861010 #3401 üzenetére
Nincs még benne a játékban. De ahogy látom, biztos legendary operator lesz, mert a kezénél mutatja a killeket, úgyhogy szerintem draw-ból tudod majd kipörgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest