- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lankadatlan
tag
Sziasztok!
Nekem is hozzá kell szólnom a dologhoz, mint BHG tag!
Én a tegnapi nap folyamán nem voltam jelen ezen az említett meccsen, de szégyen-gyalázatnak tartom, hogy magyarok ráadásul a saját klán és csapattársaim ilyet tegyenek!!
Ez botrány kérem!Tegnap majd 3 órán keresztül játszottam vállt vállnak vetve BHG Poptonikkal BHG Nyagammal és Enemy Prokyval és Enemy Valekkal minden probléma és csalást nem tapasztalva!
Azt tudni kell, hogy a BHG felelősséget nem válalhat egy ember ügyében, de ez másképpen történt itt egy mocskos dolog történt, (amit én legalábbis a magam részéről) rendkívülien elítélek mert én is utálom a csalókat!
Sajnálom, hogy megtörtént és magam részéről elnézést kérek Enemy-éktől ebben a dologban!!
Sajnálom....
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest