Hirdetés
-
GAMEPOD
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tb4d
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy multi közben (magyar ill külföldi szerókon) pár tizedes késést észlelek, ami pont elég arra, hogy kiszedjenek.XP SP3 van a gépen, eredeti játékkal tolom, egér gyorsítás kikapcsolva, stabil 125 fps, Digi net.
Tudnátok ötleteket adni, hogy mi okozhatja ezt?
Előre is köszönöm! -
istilord
csendes tag
nekem nem engedi telepíteni az 1.3-mas pacht lerakja tálcára 10 másodperc mulva kilép valami hiba üzenettel
windows 7 home premium -om van
-
Adonimus
senior tag
Újabb előkerült régi cod-os videó. Érdemes megnézni.
-
xfgmate111
csendes tag
Sziasztok.
codozok már egy ideje, de most elkezdett meghalni a cod ( ujra kéne rakni a gépet csak sok telepítő nincs meg cd-n stb. ) . Először az volt, hogy a fix333 fpsből most jó ha van 250.. De a másik bajom, hogy egy csomó szeróra nem enged fel. Elkezd számolni meg setting up game és aztán meghal. Be kéne töltenie a mapot, de nem csinál semmitse és sok szerónál van így... Vistám van és nagyonszar, de nemhiszem, hogy az lenne a baja, cod2 reinstall nem segített... Ha valakinek van valami ötlete akkor segítsen pls.
xf: gmate111 -
csoki9019
csendes tag
Igazad van, nem is láttam, de figyelmetlen vagyok
Köszönöm neked is Pubszon -
csoki9019
csendes tag
válasz
Kassadin #10842 üzenetére
Igen, vírusirtás volt, nincs gond, elvben nem vagyok vírusos.
Én hülye mikor összeraktam a gépet nem szedtem le új drivertmekkora feledékeny vagyok. Nagyon szépen köszönöm a tippet
egyenlőre a 250 fps megvan, viszont továbbra is ha kiengedem, vagy 333-ra teszem pingelek. Mondjuk nem sűrűn fog előfordulni, bár jumpolni is szoktam, de akkor ezentúl azt ki fogom hagyni.
Még egyszer köszönöm a segítségedet. -
csoki9019
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha valakinek már volt ilyen jellegű gondja, de nem tudom végigolvasni az egészet
Annyi lenne, hogy nemrégen volt egy nvidia 9600 GT videókarim azzal a 250 fps simán megvolt, ha kiengedtem 400 fölött mozgott és nem volt semmi baj. Ez a kártyám bemondta az unalmast, vettem egy GTX 460-at. Nem tudom pontosan mi lehet a gond, ha beállítom a maxfps-t 250-re akkor elkezdek pingelni mint az állat. fölmegy akár 500-600 ra is a pingem. Így kénytelen vagyok 125 fps-el játszani, erre is nagy nehezen jöttem rá mi lehet a baj, mért pingelek, állítgattam maxpacketet meg mindent amit találtam. A kérdés az lenne, nem tudjátok-e véletlenül, nincs-e tippetek, hogy mi okozhatja. Mert nem tudom, a netemnek bírnia kéne, ha eddig is bírta (ADSL-em van kemény 1,5 Mbit/s-es).Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdvözlettel: Attila
-
Kassadin
addikt
Nekem meg pont fordítva volt még régebben, cod2-ben stabil 30-as ping, cod4-ben meg ugrált magyar szervereken is. Lehet hogy van valami a gépeden, ami eszi a netedet, és adatforgalmat generál, ezáltal megemelve a pinged. Én csak erre tudok gondolni. Csinálj vírusirtást, meg cookie törlést, és nézzd meg változott-e valami.
-
weew
csendes tag
Hello.
Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy felmegyek bármilyen szerverreugrál a pingem 50-ről 200-ra vissza utána mégtöbb de csak ennél a játéknál cod4-nél pl nem valami megoldás?
Előre is thx.
-
snataniel
tag
válasz
DJ WOKKY #10834 üzenetére
http://www.tunngle.net/
Vagy valaki szervál egy rendes 1X - slotos szervert. -
törölt tag
-
DJ WOKKY
addikt
-
törölt tag
A részletekről lehetne beszélni, de először kéne az egészhez az a 30 (vagy akárhány) ember, akiről beszéltem. Talán ez az egész csak egy hiú ábránd marad, mivel anno még csak 6 emberből is 2 vitte az egészet, nem tudom, hogy hogyan irányítanék 30 embert. Végül ezért is hagytam abba, mert hiába voltam egyénileg 120%-ig benne, ha a másik 4 még 15%-ig sem akart részese lenni a sikernek.. Öreg hiba. Azért ha valakit érdekel, azzal felvehetjük a kapcsolatot xfire-n. Üdv!
-
balcsy
aktív tag
-
törölt tag
válasz
balcsy #10827 üzenetére
Pont ezért kellene szvsz egy szűk csoportot létrehozni. 30 ember már igazán jó móka lenne szerintem. Lehetne egymás között bajnokságot is rendezni (csapat, egyéni) mindenféle játékmódban (dm, tdm, sd, hq, ctf) különböző pályákon (nem csak az ún. lanmapokon). Ha ismerjük mind a 30 személyt és tudjuk róluk, hogy nem csaló idióták, akkor a saját szórakozásunk már meg is van oldva és egy Forintba nem kerül.
-
törölt tag
Sziasztok!
Én is igen sokat játszottam a CoD2-vel (ezen kívül kipróbáltam a CoD-ot és a CoD: UO-t, valamint kb. fél évig CoD4-eztem is), de végül azért untam meg, mert rengeteg cheatert fogtunk. Volt olyan is, hogy CB meccs után nem kaptunk demót a szabályok által lefektetett időn belül, a CB admin meg sz*rt bele...
Rólam igazán nem lehet elmondani, hogy tipikusan az a cheaterezős, hisztis codos voltam, de manapság akárhányszor felmegyek egy szerverre, szinte mindig látok olyanokat, akik hirdetik a private hack-et, vagy szimplán használják.
Véleményem szerint a CoD2-t és a CoD4-et fel lehetne virágoztatni nagyon és az Activision is jobban járt volna, ha ezekhez a játékokhoz adtak volna ki inkább kiegészítőket, valamint frissítenék rendesen a PB-t is... Nem találkoztam még hozzájuk hasonlóan aktív és élvezhető multiplayer játékkal, de valahogy nem is akartam mást...
A barátaim (volt csapattársak) szerveznek CoD2-ben internetes kupát, amire idáig tudomásom szerint kb. 50 klán jelentkezett 5v5-ben. Ha érdekel benneteket, akkor írjatok PÜ-t.
Ja és valamit ki lehetne találni arra, hogy újra értelmesen lehessen játszani, ha más nem kialakítani egy szűk társaságot, ahol esetleg mindig változnak a lineup-ok és ahova nem lehet csak ismeretség által bekerülni. Jó lenne hetente legalább 1-2 értelmes 5v5 wart játszani... Aztán ha kiforrna ez a dolog és lenne rá igény, szervezhetnénk egy-egy LANt is, ahova mások is jöhetnének a társaságon kívül, mivel LAN-on nem tudnak csalni és úgy több embert érintenének a költségek.
Vélemény?
-
batman91
őstag
Üdv a telepítés elkezdésekor ezt írja ki:
Hiba az átalakítások alkalmazásakor. Ellenőrizze, hogy helyesek-e a megadott elérési utak.C:\WINDOWS\Installer\{D0A05794-48C2-4424-A15A-9F20FCFDD374}\2057.mst
Ha valaki tud erre valamit annak várom a segítségét. A válaszokért előre is kössz.
-
fazr
senior tag
válasz
catfishboy #10822 üzenetére
-
catfishboy
csendes tag
Hm?
-
catfishboy
csendes tag
Mi az a warez?
-
Neró
őstag
válasz
catfishboy #10819 üzenetére
Ha eredeti lenne nem lenne gond...
Amúgy meg ne warezolj.
-
catfishboy
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a COD2-t, crackeltem és nem lép be, ezt írja ki:Fatal Error
Error during initialization:
failed to load image "falloff_linear'Rámegyek az OK-ra és ez jön ki (hibaüzenet):
CoD2 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
----- FS_Startup -----
Current language: english
Current search path:
D:\COD 2\main\iw_14.iwd (4038 files)
D:\COD 2\main\iw_13.iwd (22624 files)
D:\COD 2\main\iw_11.iwd (1462 files)
D:\COD 2\main\iw_10.iwd (1936 files)
D:\COD 2\main\iw_08.iwd (2723 files)
D:\COD 2\main\iw_07.iwd (3384 files)
D:\COD 2\main\iw_06.iwd (990 files)
D:\COD 2\main\iw_04.iwd (698 files)
D:\COD 2\main\iw_03.iwd (26 files)
D:\COD 2\main\iw_02.iwd (40 files)
D:\COD 2\main\iw_01.iwd (16 files)
D:\COD 2\main\iw_00.iwd (102 files)
D:\COD 2/main
D:\COD 2/raw
D:\COD 2/raw_shared
D:\COD 2/devraw
D:\COD 2/devraw_shared
D:\COD 2\main\localized_english_iw10.iwd (414 files)
localized assets iwd file for english
D:\COD 2\main\localized_english_iw09.iwd (98 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw08.iwd (8 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw07.iwd (1014 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw06.iwd (3110 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw05.iwd (5310 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw04.iwd (6240 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw03.iwd (6580 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw02.iwd (6404 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw01.iwd (5510 files)
D:\COD 2\main\localized_english_iw00.iwd (4764 files)
localized assets iwd file for englishFile Handles:
----------------------
77491 files in iwd files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
========= autoconfigure
configure.csv: using CPU configuration 0 GHz 512 MB
execing configure.cfg
configure.csv: using GPU configuration "GeForce 6*"
Measured CPU speed is 0.24 GHz
System memory is 768 MB (capped at 1 GB)
Video card is "NVIDIA GeForce 6150SE"
Streaming SIMD Extensions (SSE) supported----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Direct3D 7 code path is available.
Direct3D 9 code path is available.
Using Direct3D 9 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 493 MB of available texture memory.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps
ERROR: image 'images/falloff_linear.iwi' is missing
Error during initialization:
failed to load image 'falloff_linear'Segítsetek PLS!!
Köszi!! -
doxxa
csendes tag
Sziasztok van 1 olyan problémám, hogy elindítom a cod2-őt kidobja aképet és lefagy
próbáltam Xfire-el csatlakozni HLSW-vel akkor is lefagy
és tanácstalan vagyok, mert eddig működött és nem tudom mit csináljak vele ujra telepítettem akkor is ugyan ezt csinájja hátha ti tudtok segíteni
-
balcsy
aktív tag
Halihó.
Csinálnék egy kis minimovie-t cod2höz.Akit érdekel a dolog az írjon pü-t és meg beszéljük a dolgot(azért van néhány kikötésem:cb,nc lövések legyenek,de talán a legfontosabb hogy SZÉPEK
-
acc200
tag
Sziasztok!
1 kérdés..
Pár hete elkezdtem csinálni callofokhoz home-made szerót, módos szerókat, mappokat rakok be stb, és elég kellemetlen, hogy ők alig tudják letölteni (5-6tól max 12-3kB/sec-el). Elkezdtem keresni, kutatni és megtaláltam, hogy mi kéne nekem.. FTP. Okés, reggeltem freeweb-re, total commanderrel átmásoltam a cumót, server-cfg-ben beállítottam, hogy immár ne a gépemről szedjék le a cuccot, hanem az FTP szeróról, ehelyett pedig az van, hogy vagy az én gépemről szedik le, tehát max 12kB/sec, vagy nem is szedik le, hanem csak elindul a letöltési kép, majd megáll, elindul, megáll..
Ez alapján csináltam. Vagy amit most elkezdtett, kiírja megint, hogy elkezdené a letöltés, megáll a kép, és kidob, hogy nincs bekapcsolva az autodownloading.. én ezt már nem értem..szerver cfg ezen része:
//************************************************************
// CLIENT DOWNLOAD SETTINGS
//************************************************************// Downloads from server
seta sv_allowdownload "0"
seta sv_timeout "300"
seta sv_reconnectlimit "0"
seta sv_allowAnonymous "1"
seta sv_dl_maxRate "0" //max download speed 42000 = 12kb// HTTP Redirect Downloads
seta sv_wwwDownload "1"
seta sv_wwwBaseURL "cod2hozkell.fw.hu" // URL to your Webserver-COD2-Directory
seta sv_wwwDlDisconnected "0"Esetleg valaki valamit?
-
-
Attila75
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a szakiktól....
A probléma a következő: multiplayerben amikor napalm bomba felrobban a lángtenger drasztikusan lenyomja az FPS-t. 250-ről akár 50 alá is...
ATI VGA van, NV-nél nem volt ilyesmi. az SLI opciót nem tartja meg a beállításban a game...
A driver gyári default beállítások.. Valami állítási dolog lesz tutira, csak meguntam a próbálgatást...Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest