Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz sketchifun #97599 üzenetére
"Cool: Én 7-re járok
Akarsz róla beszélni?"Ezt a valotlansagot a leghatarozottabban elutasitom.
-
Magnum_
nagyúr
nnna, már az új helyen, melót már kaptam rendesen, kávéztam, akivel kellett, TL-el együtt reggeli.
és most hagyjatokI humbly and respectfully decline™
-
7
addikt
-
Magnum_
nagyúr
-
werszomjas
addikt
válasz sketchifun #97604 üzenetére
Olvass a sorok között. mondjuk az a vicc amit meg kell magyarázni már nem poén
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Qru
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sketchifun #97604 üzenetére
Jajnemar. Nezd a nevet!
850-ert elmagyarazzuk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
7
addikt
válasz sketchifun #97608 üzenetére
Ha tenyleg 7-re jarnal, elegge megereznem a vallamra nehezodo nyomast.
@DeFranco: Vertically challenged, ha kerhetnem.
@sketchifun #97613: "B@ffátok meg!"
Kofonom, de jobb feretem magam megvalogatni a fexualif partnereimet.[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
Jóóó.
Le esett.B@ffátok meg!
07:01-re, na!
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
werszomjas
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #97613 üzenetére
legyen inkább 6:59. az a tuti.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Huszti úti mosó a saint hely.
azt, hogy mikor, nem tudom... most az én kocsim durván tiszta és ugye nem kell használnom. hétvégén szerintem szüleim autóját fogom használni. jövő hétvégén Svédo., de utána már biztosan kell törődni vele.
beszéljünk róla.Qru: nem, majd szar.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Megyek ikeázni, valaki egy jó kávé az örsön?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #97621 üzenetére
Péntek-szombat-vasárnap esni fog, ne félj nem marad az tiszta sokáig.
#nincsbennetarcsi
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #97622 üzenetére
Starbucks-ba járok ha eljutok
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
rgeorge
addikt
Mi pedig imádkozunk, hogy a társasház leszigetelje a lapostetőt felettünk addigra, mert elég ez a beázás úgy, ahogy most áll, nem kérünk nagyobbat... Azt még nem sikerült megtudnunk, hogy 7 éve, amikor a másik szoba felett beáztunk, akkor miért csak egy részt szigeteltek le. Nyilván nem volt rá pénz, de ez három db. lakás felett lévő tető, nem olyan nagy (max 82 nm egy-egy lakás).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Kerestek mást is Generali biztosítótól valami EUB biztosítással kapcsolatos akcióval kapcsolatban? Kifogtam egy hadaró embert, nem lehetett kiszedni belőle, miről is lenne szó, azon kívül, hogy 20-60 perces beszélgetés, és adójóváírás. Az EUB-nál utasbiztosítást kötöttem többször is, online, Generali-hoz semmi közöm, mindenem az Allianznál van. Szóval tudja valaki. mi lesz ez?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
föccer
nagyúr
Sok kocka arc: MS Excel, vagy egész office csomag. Egyszerűen elérhető próbaverzió, ahol nem akarnak pénzt leemelni a kártyámról, nem kell mást letöltögetnem, nem kell 6x regisztrációt elvézenem.
Komolyan mondom ezerszer egyszerűbb lenne warezolni, mint legálisan próbaverziót beszerezni és telepíteni.
Tudna valaki segíteni, mert fél órája szívok MS honlapján én nem jutottam előbbre. 2 órás feladatélrt nem szeretném megvenni, céges környezetben megvan, csak a céges noti hardveresen nem képes a feladatok megoldani.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #97641 üzenetére
Onlen hanyagolnám, nagyon lassú lenne. Egy ~16 millió tételes adatbázist kellene átszűrnöm, leválogatnom belőle azt a ~ 1 milliós adatbázist amire a későbbiekben szükségem lehet. A céges noti nem bírja megoldani, kellene az itthoni gépnek az erőforrása. 4 GB ram vs. 16 GB sokat számít. Illetve itthon nincs olyan erőss hálózati protokollal terhelve a gép (nem röhög, komolyan fogja a gépet), mint bent. No meg mégsem mobil cpu van benne, még ha régebbi is, mint a cégesben.
Szóval szeretném telepíteni, próbaverzióba, megoldani a feladatot, a két végeredményt fájlt visszarakni a notira és kész.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
MS excelt ismerem, xls-be van meg a forrás, illetve ebben vannak meg az algoritmusok, képletek. Kvázi csak gépidő kellene, hogy meglegyen a feladat.
def: nincs torrentkliens a gépen és nem vagyok egy oldalon sem regisztrálva.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #97648 üzenetére
Cégnél van, itthon nekem nincs. Céges gép hardveresen gyenge a feladathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest