Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
-
Spet
addikt
-
-
hszilard666
veterán
Ikeakapitány újra lecsapott! Szereztem egy szép párnát! Happy vagyok.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #98105 üzenetére
GabN-mintás?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zsolti72837
addikt
USB TYPE-C kábelből 1 méter fölöttiekből tudtok ajánlani? Itthonról?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
föccer
nagyúr
-
MasterMark
titán
válasz Viper26 #98102 üzenetére
Ha azt akarod hogy két forrást közösítsen, és kapcsolni lehessen közte, azt nem elosztónak hívják, hanem switch-nek. Lehet azért nem találsz, mert rosszul keresed.
Az elosztó (splitter) az egy forrást oszt több felé.
A switch meg több forrást egyesít eggyé.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Magnum_
nagyúr
Gudi.
I humbly and respectfully decline™
-
CoolBoy323
nagyúr
Morgi!
-
TROG AIR
aktív tag
Reggelt'
430 pozitív , 0 negatív....
-
Magnum_
nagyúr
szolgálati közlemény:
mai napon otthon hagytam a privát mobiltelefonom. A céges mobilon (Telenyomor) épp nincs mobilnet. Remélem, ez helyrejön majd.
A mai napon, délután 5ig itt, illetve talán MSG-en leszek elérhető, sürgős esetben a céges mobilon.
-
-
tomcsi23
veterán
§mentes reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
macilaci78
nagyúr
válasz bandus #98123 üzenetére
A két telefon használati gyakoriságától függ...
Nekem van két magánszámom: az egyik egy feltöltőkártyás Telekomos édesanyámat, öcsémet családbarát kedvezmény keretein belül ingyen hívom. A másik egy szintén feltöltős, de Telenoros, 6-8 éves szám, az ismerősök ezt ismerik. Ezek egy régi Nokia 102 DS-ben vannak, mert családtaggal heti pár alkalommal beszélek, az ismerősökkel meg a cégesről telefonálok, mert szabad és mert a mobilhívásim 5%-át sem teszik ki a privát beszélgetések.
Így a magántelefonomat gyakran otthon is felejthetem, ha sürgős, a cégesen elérnek munkaidőben is.Azért elég a buta telefon privátra, mert igényem sincs többre, illetve ha a szükség úgy hozza, ott a céges okos telefon 7 GB megosztható mobilnettel.
Ha nem tudnám/akarnám összemosni a céges és privát számot, akkor a privátot beletolnám a cégesbe. Sokkal kényelmesebb egy eszközt hurcolni, tölteni, kezelni. Backup meg minek, minden össze van szinkronizálva a Google, Windows, iOS felhőkkel és visszaállíthatóak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #98128 üzenetére
erre akartam kilyukadni, hogy ha van az embernek lehetosege ceges telora, akkor onnantol kezdve a privat az szerintem ertelmet veszti. en is betoltam a sajat szamom ~4 eve az akkori helyemre, azota szerencsere nem fizetek telefonszamlat. munkahelyvaltasnal kis macera, hogy a sajat nevedre ird az elofizetest es utana betold az uj flottaba, meg kis koltseg, de nekem megeri ezt 2-3 evente.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
Ma sikerult megirni az elso olyan beadvanyt, amibe a fonok semmit se nyult bele, sot, megkoszonte es mindennel egyetertett.
Apro kis sikerek. Hellyeah.I humbly and respectfully decline™
-
Ace owner
addikt
Ma a családival mentem suliba és visszafele jutott eszembe hogy azon nincs is pest megyei matrica. M0-n végigmentem Csömöri lehajtóig, fix kamerát érintve. Hazafele jutott eszembe hogy nincs is matrica. Vettem egyet benzinkúton de gondolom halottnak a csók. Mennyi büntire számítsak?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Remélem fejlesztik a csodás úthálózatot belőle és nem lesz olyan keresztborda az m0-n hogy 120nál majdnem repültem egyet.
Galaxy Fold 4
-
macilaci78
nagyúr
válasz bandus #98129 üzenetére
Értékesítő munkakörben van, ez a telefon már legalább 3 kollégánál volt, van, akit a mai napig név szerint keresnek. Nem hiszem, hogy megkapnám, ha munkahelyet váltanék, de nem is hiányzik.
Mint ahogy azt sem hiányzott, amikor volt kollégát hajnal fél kettőkor kereste egy borvirágos hangú vidám úriember, hogy hol a faszba kódorog, nincs, aki bevigye a buliba...
Nem, nem, jó nekem egy saját szám, ha nem is használok, évi 3k-ért tudom megtartani, e-mailaláírásomban szerepel és annyi.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Na Qru, ezt meg szabad venni?
xTc: vannak ismert hibái? Debrecen és Nyíregyháza mellett Budapesten is megtekinthető?
Milyen jellegű használatnak volt kitéve? Főleg városi, főleg helyközi, esetleg nagyobb utakon is ment?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #98144 üzenetére
Jaja, én is azt nézem. De akkor is majdnem 20 éves és azért ha volán mögé ülök, 200 km alatt ritkán megyek, de van, hogy Münchenig is elgurulok.
A típusban amúgy már ültem elöl, hátul is, elfértem, a csomagtartó is élhető, a rugózás az én ízlésemhez puha, de ezt egy makórákosi kanyarban tudnám leginkább megítélni.
A bal hátsó ajtó alja a sárvédőív felőli végen picit más színű egy fél tenyérnyi darabon. Mivel sérülésmentesként van hirdetve, így arra tudok tippelni, hogy ott valami kosz van.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #98145 üzenetére
nézd, ha sérült volt, de normálisan meg lett csinázva, akkor nem para annyira. Az audim is törve mindkét oldalon, de okésos volt, nem zavart.
erre a kocsira minden van nagyon olcsón, ez a motor jó (max olajat ehet, de ez ilyen sport)
-
aktív tag
válasz macilaci78 #98142 üzenetére
Szia,
persze megtekinthető Budapesten is, ezért is dobtam be a topik-ba.
Nagyrészt autópályán használjuk, városban ritkán vesszük elő, amikor csak lehet garázsban áll. Ismert hibája azon kivül hogy havonta üres lesz a tank (6,3-6,8L/100km a fogyasztás) különösebben nincs, teszi a dolgát. A rendszeres szervizeket megkapja (olaj, levegőszűrő csere, stb). 180.000 km-nél új kuplungot kapott valamint fém stabil karokat kapott, új belső tetőkárpit.
Nagyjából ennyit tudok mondani róla, jöhetnek az érdeklődők
-
aktív tag
válasz Magnum_ #98146 üzenetére
Igen, a jobb hátsó sárvédő él rozsdásodása gyári hiba ennél a típusnál, ez 1 hónappal ezelőtt lett javítva. Az olajat ez a motor szereti eszegetni, Castrol 10W40-t, és A.Z. Meisterteile 10w40-t próbáltam vele, ette. Per pillanat gyári GE 10W40-nel ilyen gondom nincs. ( fórumon keressetek rá nyugodtan, más is igazolja)
@Macilaci: Igen sajnos nem volt a legtisztább akkor amikor a kép készült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest