Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
FillerbaCCo Morgi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #98651 üzenetére
A szifon ugyanennyit kibír, csak ugyanarra használd a két készüléket!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tomcsi23
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #98656 üzenetére
easy, megrendeltem a jó időt.
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
mindenki nyugodjon le a p.ába megvan az Elnök rezidencia berendezési koncepciója...
le kellene rajzolni valami izometrikus 3d (lajka sims) látványtervbe. megmutatnám véleményezésre.
-
GabN73
addikt
válasz DeFranco #98661 üzenetére
Online verzió tele van "kiegekkel".
Ha csak 4 falat akarsz megrajzolni, arra jó a letöltött verzió is. Lehet hozzá vadászni modelleket, textúrákat.
Amúgy egyszerűbb használni mint a SIMS-etJaja, online vannak benne "extra" modellek, textúrák.
Én letöltve használom, kicsit gyorsabb, tudok menteni normálisan. Vadásztam hozzá dolgokat (google segít, ez)
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
nem tudom mi van ma, de all az egesz varos. ket oraja itt rohadok az albertirsai uton. Negyedorankent lehet haladni eppe 20 metert kb. Botrany. 4kor indultam a jaszberenyi utrol. Ne menjetek sehova autoval
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #98667 üzenetére
Főbpróba?
BKV-ről max a címsorokat olvasom, mert nem veszem igénybe a szolgáltatásukat. Ezek szerint csak simán elővették az emberek a 4 kerekű esernyőket.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zsolti72837
addikt
Valakinek valami? [link]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Ace owner
addikt
válasz bandus #98669 üzenetére
Mammutban alig tudtam megállni. Egyikben 0 azaz 0 darab hely volt. Másikban 12. A másik meg hogy olyan szűk az egész hogy szépen végig is húztam az oszlopon a kocsit, letört az ultra rare usa visszapillantóm is aminek rendkívül örülök most vadászhatok másikat hozzá.
Szóval igen, glamour napok..Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Mindezt úgy hogy hátramenet csak minden 5. alkalomra lett meg mert a végét járja a váltóm.. Nem volt frusztráló egyáltalán
Galaxy Fold 4
-
Earl_Muttley
őstag
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #98676 üzenetére
Nem néztem meg jobban még de remélem a nagyrésze kipolírozható..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
STEAL!
Hétvégén 30ért vihetó a Redmi 3 pro. 3Gb ram, ujjlenyomat érzékelő, 5col kijelző, fém ház, 4000es akksi stb..Galaxy Fold 4
-
Magnum_
nagyúr
Szökés s5e01!
I humbly and respectfully decline™
-
CoolBoy323
nagyúr
Dear Szilike!
Egy idezetet kuldok neked:
"Megint evvel oregebb lettel, s bolcsebb is talan..."A talan szo remelem nem kell.
Boldog szuletesnapot, érj meg, nőjj nagyra
-
hszilard666
veterán
-
Ace owner
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #98682 üzenetére
Az egy viszont kellett volna
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
8 vagy 10cm molex csatis házventi kerestetik II János - Móricz vonalon. Cserébe kiszseton vagy 10cm 3pin venti.
Ma délutáni/holnap 12 utáni átvétellel.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bandus
veterán
válasz werszomjas #98679 üzenetére
Igen, erre sikerult rajonnom
mas kerdes: tudtok gumist ahol otthagyhatom a 4 teli gumit? tobbet mar nem raknam fel oket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #98671 üzenetére
Sajnálom, már én is jártam így...
mod:
bandus: Bármelyiknél otthagyhatod ahol árulnak új gumit is ott kötelesek átvenni. Az más érdés hogy ezt nem ingyen teszik. Tőlem 230 HUF/db-ért vette volna át. Mondom oké,
erdőszélenkert végében ingyen is elfér.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Szerintem ezek iszonyat büdösek lehetnek egy lakásban. Kültérre még ha valakinek tetszenek (van ilyen?) akkor csak-csak, de beltérre.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
7
addikt
válasz föccer #98692 üzenetére
Ha nem festekkel, hanem valami mas anyaggal vonod be, akkor azert szalonkepesebbek.
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest