Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
gőte morgika.
bocsmá', hogy csak most köszönök be, reggel a felkelés kicsit nehezebben ment (na azért nem kell rosszra gondolni), aztán go to office, reggeli, két gyors beadvány megszerkesztése (semmi extra, ujj bemelegítő, de türelmetlenkedtek) és most tudtam megnyitni úgy rendesen a PH-t, de köszönöm, hogy aggódtatok, túl hosszú idő lenne az összes privátot egyesével megválaszolni, így kérlek, nézzétek el nekem, hogy itt jelentkezem és jelzek ezekre, általános jelleggel.szép napot kívánok minden t. Fórumtársamnak, fiúknak, lányoknak egyaránt. Meg GabN-nek is.
I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
válasz MrSealRD #98550 üzenetére
tobb penz, es 110 km helyett az utca vegen van az iroda meg kicsit mas jellegu pozicio. Az eddigi hivatalosan is mernoki munka volt, hiaba foglalkoztam elsosorban kereskedelmi kerdesekkel, ez utobbi meg mar foleg uzletfejlesztes, portfolio menedzsment meg projektmunka. Jobban is fekszik ugy erzem, plusz tanulnek is meg valamit (foleg ha nem zarjak be a ceu-t...), igy emelle az, hogy lesz tobb penzem es heti 10-12 oraval tobb szabadidom, az pure win
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Spet
addikt
Az ido a Balatonon faxa, csak kar, hogy dolgoznibkell
(fonokom meg azt hiszi, hogy van home office ofc... )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Earl_Muttley
őstag
Felvettek.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Earl_Muttley #98558 üzenetére
-
bandus
veterán
Engem is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
Gratulálok! Becsüld meg a bizalmat!
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
Járt már úgy valaki hogy Zarába vissza kellett vinni valamit néhány hét után mert minőségi probléma adódott a ruhával? Nem használatból eredő a dolog. Szoktak problémázni? Mi a tapasztalat velük ilyen helyzetben?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Ace owner
addikt
Gratulálok!
Akkor mamutban nem dolgozol már? Elmaradt a kávénkGalaxy Fold 4
-
MrSealRD
veterán
-
macilaci78
nagyúr
Jól tették!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MurdR
veterán
Ezaz, lesz pénz pénzre
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DeFranco
nagyúr
grat.
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #98564 üzenetére
Amúgy köszi a gyors választ. Vissza fogjuk vinni mindenképpen. Azt hittem hogy a Zara kicsit jobb minőséget képvisel.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #98571 üzenetére
Páromnak vettünk kabátot. Ha van olyan cucc ami tetszik akkor vásárlás lesz... Cipőt ezek után főleg nem veszek ott... 😄
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #98219 üzenetére
na, megtaláltam a számlát (aminek örül-örül mert minden számla szépen lefűzve dokumentálva jó karban levés megmutatás részirül), mondom a valót:
olajcsere munekadíj: 7k
anyag: 23k
összesen 30k (nem 33, mint mondtam)
az anyagon kb. 4k-t fognak ahhoz képest, mint ha én vinném. ezzel lehet számolni.
a klímatisztítást ezzel együtt csináltatta meg az 4,25k volt.
ezek mind számlás, bruttó árak.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Gratula!
mod:
Def: Az jó.
Nekem a tételes list:
Munkadíj: 8k
Olaj: 13,5k (Motul)
Pollenszűrő: 5,2k (Mann)
Levegőszűrő: 5,2k (Mann)
Olajszűrő: 1,8k (Mann)[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ace owner
addikt
Valakit érdekelne a közeljövőben egy Redmi 3 pro? Meglátszik a házon sajnos hogy munkához használom fél éve, de tökéletesen teszi a dolgát. GPS bika, ezzel futárkodom, akksi szintén kibír egy munkanapot. Lejárt a hűségem és glamour napok miatt 20% minden telefonra szóval lehet hogy lecserélném.
Galaxy Fold 4
-
zsolti72837
addikt
Veletech-re megy valaki?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
rizso
addikt
Mindenki nyugodjon meg, minden rendben volt ma a dokinál, éééééééés...fiú
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #98579 üzenetére
Köszi Doki bácsi azt mondta, hogy nagyon szépen nő a pici, mindene rendben, és már 35 deka körüli Asszony is kezd beletörődni, hogy nem kislány, de majd talán a második...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Mercutio_ #98581 üzenetére
Neeeem, doki azt mondta, hogy az AZ. Először azt hitte, hogy 3 combcsomtot lát, és utána mondta, hogy bizony fiú
De nem ez lenne az első eset, amit hallok. Ismerős ikreket várt, doki 26. hétig azt mondta neki, hogy fiú-lány. Aztán a köldökzsinór kijött a lába közül, és így lett lány-lány. Egy másik ismerősnél szintén kb 20. hétig hitték azt, hogy fiú, de ott tényleg csak a keze volt. Nálunk viszont máshol voltak a kis kezei
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #98587 üzenetére
Nekem ma adta at a munkaszerzim a HR.
Alairtam nagy duzzogva.I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #98588 üzenetére
A "munkaszerzi" kifejezés nem instant szívlapát-díjas a kapitalista multik farkastörvényeknek engedelneskedő könyörtelen világában?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rizso
addikt
Köszi urak Lassan megcsinálom a PH nicket is neki
-
rizso
addikt
En csak eggyel fogok, meg o is
Def: ha lany lenne, en ugyanugy orulnek
Maci: ki tudja, mindig csak az anya a biztos. 3 honapja vagyunk egyutt parommal, 4 honapos a baba, csak az enyem lehet Viccet felreteve, 10 ev utan fel sem merult bennem a kerdes, hogy az enyem-e
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
Korábban tudtam nézni a TV2 Mokka videóit, de mostanában nem indulnak el. Itt a weboldal: [link].
Nálatok elindul a Mokka videó és megy folyamatosan? Az ATV és a Hír TV videóit simán tudom nézni. Biztos nem a digi internet sebességemmel lehet a baj.
Köszi.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg jó éttermet ajánlani randira?
Első sorban a nagykörúton belül és kb 2-3 ezer körüli főétellel. Minden egzotikus játszik. Indaia, susi, bármi.Próbáltam vissza keresni, de nem találtam csak néhány ötletet.
Előre is köszi! -
JanR
addikt
Vasarnap felhivtam a telekomot es
szepen kulturaltanelkuldtem oket a budos pi**aba. 3 honapja gyakorlatilag hasznalhatatlan a netem es a TV szolgaltatasom, az volt a szerencsejuk eddig, hogy nem sokat tartozkodok otthon, de vasarnap este mar annyira felhuztam magam, hogy ujra (harmadszor!!) telefonaltam.Lass csodat, masnap jott a szerelo (az elso kettonel 'elvileg' tavolrol elharitottak a hibat - par oran keresztul jo is volt). Megmeri a jeleket a lakasba, aszondja' meg van torve a kabel. Na itt dobbentem le, hogy az megis hogyan? Az ablak alatt jon be a koax, meg se mozdult miota ott lakom a lakasba - ezt el is mondtam a kedves Urnak (tenyleg jo arc volt). Akkor O tovabb keres, mert nem csam ez lehet a hiba. Jott a lepcsohazban az eloszto doboz, na es lass csodat meg is lett a hiba. A szerelo szerint, mikor a szomszednak kotottek a netez, a mi vezetekunket lecsavartak es egy teljesen masik agra kotottek, ahol szar a jel. Visszakototte a szerelo a szolgaltatasunkat es bumm, jo lett hirtelen minden.
Kerdem en akkor, hogy a francba kotnek csak ugy le egy meglevo szolgaltatast egy sokkal gyengebb elosztora, ugy, hogy boven volt hely a "jo" aljzaton? Ki es miert csinal ilyet? Miert kell 3x telefonalnom, harmadjara elegge panaszosan? Eleinte szerettem a telekomot, de ez a resze egy nagy 0, mar mint a panaszkezeles.. Na es a 3. keruletben nem nagyon van mas alternativa..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest