Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Melack #98498 üzenetére
nekem van egy ilyenem valahol, elemet biztosan kell benne cserélni, egyébként elvileg hibátlan, ezt egy meleg kézfogásért cserébe oda tudom adni csak az átadás-átvétel követel viszonylagos rugalmasságot, mert nagyon sztochasztikus, hogy hol és mikor fordulok meg bp-n. az esti órákban vagyok jó főleg. bár pénteken szabizok.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
Sok jo fiatal csajszi van itt de a dokino tultesz mindegxiken. Fullos igaz tl jelolt jovo heten lehet visszamegyek hooza kintrollra
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
srácok, eszemphaszom megáll.
Ebédelek a jogász kollegákkal. Hív egy kolleganő, - aki egyébként a felmondási idejét tölti - hogy nem válaszoltam az email üzenetére. mondom 1perce sincs, hogy felvillant a kijelző, én meg ebédelek. ja jó de tudunk besz? Most ebédelek, küldje el a mobilszámát, vissza fogom hívni.
Erre 2perc múlva újabb mail, hogy kimarad a bérrendezésből, hogy lehetne megtámadni?visszaírtam neki, hogy munkaviszonyt érintő kérdésekben a HR az illetékes. (a hülye, munkajogvitában mi járunk el és a munkáltatót képviseljük...meg amúgy is innen kapom a fizetésem, nem tőle)
aztán persze kollegáknak meg kellett mutatnom, ki ez az észlény.
Qrukuru: én tankoltam mán ósannál 324-ért is, még osan és osan között is van árkülönbség, de a boltban is (pl. T.bálint olcsobb, mint szemben Budaörs és nem vicc)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz Magnum_ #98504 üzenetére
én tankoltam mán ósannál 324-ért is,
Na az nem mostanában volt. Bár ha így haladunk, megint elérjük lassan, reméljük.
Amúgy itt lehet tájékozódni az aktuális árak felől.
Valami ilyen volt nem is olyan rég (mod: tavaly febr.).[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #98515 üzenetére
pedig te mondod mindig, hogy ki kell osztani a usert, hogy tudja, hol a helye
Ace: kellene már egy rendes verda neked, de azért olyan, amihez occsó az olajszűrő.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #98498 üzenetére
Milyen feladatokra kell használnia? Szögfüggvények, mátrixok, polinomok, fizikai állandók, stb?
A számológépek logikája is eltér. A Sharp például először kéri a logikai műveletet és utána az értéket, a Casio fordítva.
Nem mindegy, hogy sin90, vagy 90sin... Én Sharp-on szocializálódtam, én hajlandó lennék azért fizetni, hogy ne kelljen használnom a bandus által felkínált Casio-t.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #98531 üzenetére
én hajlandó lennék azért fizetni, hogy ne kelljen használnom a bandus által felkínált Casio-t.
nem kell használnod. 850,- lesz.
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #98531 üzenetére
Bérszámfejtési feladatok. Semmi több. De kell, mert a mobilt vizsgán nem használhatja.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #98533 üzenetére
Én munkahelyen ilyesmit használok, csak kéttenyérnyi méretben, bő körömnyi gombokkal. A döntött kijelző nagyon, nagyon kényelmes, pár hónap alatt pedig úgy megszokja majd, hogy vakon pötyögi és a nagy, terjedelmes gombok miatt félre is nehéz ütni.
Sulira pedig ez van, ami ettől okosabb (grafikus, mátrixokat számol), az tiltott.De a meleg kézfogástól nem lesz olcsóbb.
Btw: hosszabbító?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
"a kapucsengőt kérjük a beszélgetés alatt nyomva tartani" vagy "a kapucsengőt kérjük hosszan nyomni" matricát keresek, lehet valahol ilyet kapni filléres áron? saját projekt lenne probono a háznak, tehát 125 Ft a limit (ha már levakartam a régi "kérjük röviden nyomni csak felcsengetésre szolgál kezed eltöröm ha hosszan nyomod" gyári matricát, amiben az volt a fasza, hogy nem volt igaz, mert nem működött a kaputelefon ha nem nyomták a gombot, és nem is lehetett nyitni sem. mindig vita volt ebből mindenkivel, ha meg kiírtuk etikettcímkére, akkor meg leszedték... hát én meg ellenleszedtem a helytelen gyárit ugyanitt jelezném hogy matricamaradványokat és beszakadt matricát a WD40 pillanatok alatt szed le)
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Vettem hipi-szupi D-Sub to HDMI konvertert heroin áron. Összepattintom, Noti látja, kezeli, felbontást beállítja. Külső kijelzőként idítom éééés. Nagy sötétség a túloldalon. Sem az erősítő, sem direkt a TV nem tudja róla levenni a videojelet.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
wow, ott a pont. Végül is jogos, mert nem csak átvezetékelni kell, mint a DVI esetében. Furcsállottam is, hogy miért adnak mellé egy usb-mikrousb madzagot, de átléptem a kérdés felett. Most, hogy már kerestem megtaláltam az átalakítón a helyét.
Köszi a tippet Holnap indul
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #98542 üzenetére
Éppen kisebb bajom is nagyobb ennél, hogy ilyesmin görcsöljek. Egyszerűbb volt nyavalyogni, s lőn bejött.
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #98544 üzenetére
Dr. TL sok mindenben segíthetett volna még, de a szemcseppnek idő kell. Talán hét végére kiszedi. Nagyobb bajom, hogy gyakolratilag alig alszom a köhögés/takony miatt és kicsit be vagyok zombulva.
-
bandus
veterán
akkor azt hiszem jut egy kis recreational time. ma felmondtam és ugyan 30 nap a felmondási idő, de a közös meggyezésbe valószínűleg jövő hét kerül, mint a munkaviszony vége és addig is fel vagyok mentve a munkavégzés alól, szóval kb. két hét pihi, de most úgy látom, hogy az új helyen majd csak 24-én akarok kezdeni, szóval végül 3 hét lesz ez
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Earl_Muttley
őstag
Megvolt pénteken az interjú, ebéd helyett coffee...
A héten visszajeleznek, nagyon reménykedem...Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
DeFranco
nagyúr
elnök úr nem szórakozik, bevágott reggelire másfél szelet leberkäsét (centi vastag (!) szelet tenyérnyi húskenyér) körítve némi szalámival és sajttal, meg mellé kiflit és egy nagy pohár meleg teát.
ez volt az első reggeli, ahogy beérünk a bölcsődébe kapja a hivatalos (második) reggelit
van húzása.
-
MrSealRD
veterán
válasz bandus #98547 üzenetére
Miért döntöttél a váltás mellett? Miben jobb az új hely?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs