Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz föccer #98748 üzenetére
most még 3 napig szabad vagyok, kivettem 4 nap szabadságot szülcsinpcsim alkalmából, Délután csajjal vagyok, de utána nyomathatunk egy kávét a corvinban!
Qru:
Szerencsére nem. Nem szoktam sokat inni. Viszont rajtam még az egy sör is meglátszik, nem még 3 szűretlen kézműves a hopsból[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #98753 üzenetére
Inkább holnap. Lehetek lusta ebédet készíteni, tolok majd valamit a törökbe.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #98756 üzenetére
Azért remélem a szupcsi-lávcsi azért kimarad.
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
JanR
addikt
Valakit esetleg mozgat 3 db eredeti HP 935 XL patron? 1 db kék, 1 db magenta és 1 db sárga. Bontatlanok. Tönkrement a nyomtató amibe kellett, így megválok a patronoktól. 6K a 3 együtt.
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #98756 üzenetére
4-kor és pár utcával arrébb, de megvolt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hszilard666
veterán
válasz Mercutio_ #98761 üzenetére
Nekem is megvolt
BaCCameg találkoztam életem szerelmével. A csaj nyakig tetovált, és rocker. Belépek hozzá, megdícséri a kreatoros pólómat, mondta hogy az egyik kedvenc albuma tőlük a Pleasure to killl, mondom nekem is. Egy csillagjegy vagyunk, gyönyörü szálkás izmos, és jobb oldalon le van borotválva a feje Nem tudtam hogy nekem ez eddig bejön, de mostmár igen. Nagyon ügyesen csinálja a dolgát, nem nyavajog, és nagyon szép kezei vannak.
Amikor végeztünk, elhívtam egy kávéra, erre mondja hogy a csaja nem örülne neki. Felnevetek, kérdezi hogy mi bajom, mondom mégjobban rákivántam most hogy tudom hogy biszex. Nagyon cuki és laza volt. Eddigi legjobb alkalmi barátosném volt!Nem fenékig tejfel sajnos, beszélgettünk az addikciómról és elmesélte hogy neki is van egy pár, például nem veti meg a piát. És elég drágán dolgozik. Szóval most az a dilemma hogy új DSLR-t vagy szórakázást vegyek?
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hszilard666 #98763 üzenetére
LoL
Megint jot fogtal ki
-
Magnum_
nagyúr
-
bandus
veterán
ezeket tényleg megtarthatnád magadnak. nem mintha prűd lennék, vagy bármi ilyesmi, de, hogy ezt még vagány dolognak tartod, meg kvázi dicsekszel vele ez baromi gáz. de az meg már mindennek az alja, hogy még el is hívsz kávézni egy kurvát, ricsárdgírnek gondolod magad, vagy mi a bánat?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #98764 üzenetére
Abból a felhozatalból még is mit fogna ki, feleségnek valót?
iSzili: vegyél neki szép órát, utána ha ügyesek vagytok amőbázhattok is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
". Egy csillagjegy vagyunk, gyönyörü szálkás izmos"
Úgy olvastam hogy gyönyörű szakállas, izmos.
Live-Die-Respawn
-
-
hszilard666
veterán
Mostmá' tényleg eladó a masina!
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tim82
félisten
-
föccer
nagyúr
-
Earl_Muttley
őstag
válasz hszilard666 #98767 üzenetére
Szerintem a fizetős résszel volt a baj...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #98776 üzenetére
Mond, milyet, megoldjuk.
-
Hello,
Megfelelő díjazásért cserébe tudna valaki segíteni egy IKEA termék megvételével és postázásával?
(Marha nagy óráról van szó.)
Igazából a posta sem feltétel, ha valaki elhozza Fehérvárig, az is jó.Mutogatni való hater díszpinty
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam, de ha itt nincs tipp, akkor esetleg irányítsatok útba! Szokott valaki mobilfizetéssel parkolni Telekomnál? (bár gondolom bármelyik szolgáltatónál hasonlóan működik)
Én még csak apróztam, de most szül majd a feleségem, nem tudni tehát, hogy mennyi időre kell a parkolás.
3 kérdésem merült fel:1. Láttam, hogy van határozatlan idő, de azt elvileg hosszabbítgatni kell 4 óránként, erre értelemszerűen nem lesz kedvem figyelni.
2. Határozott időnél megcélzok mondjuk 10 órát, korlátozás nélküli az időtartam a MÁV(Honvéd) kórháznál, szóval az elvileg nem gond. Simán beírhatok 600 percet, nincs semmilyen korlátozás a szolgáltató részéről?
3. Ha oké a 600 perc, akkor nem tudom mennyire ,,intelligens" a rendszer. Itt arra gondolok, hogy 18-ig fizetős a helyszín. Odaérek mondjuk 17:00-kor. Indítom a 600 percet. Levon tehát 1 órát 18:00-ig. Utána vajon reggel 8-tól lesz még 9 órám vagy éjjelre is számolják?[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz albiosz #98786 üzenetére
Van applikáció, szerintem azzal egyszerűbb.
Google Play3. kérdésre a válasz:
"Díjköteles időszakon kívül – a fizetési időszak előtt egy, illetve utána két órával – is válthat parkolójegyet. Mindkét esetben a jegy érvényessége a rákövetkező díjfizetés-köteles időszak üzemidejének kezdete. Az üzemidő lejárta előtti utolsó negyedórában is jegyet kell váltani, túlfizetés esetén a rákövetkező díjköteles időszak üzemidejének kezdetétől továbbra is érvényes a jegy."
-
Spet
addikt
Reggeleket mindenkinek, újra a bánya felé.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Mercutio_
félisten
#csakaGDP
-
CoolBoy323
nagyúr
Jo reggelt!
Fej- es hasfajasra ebredtem... Szep nap lesz ha nem mulik el. Front van megint??
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #98791 üzenetére
Szimplán hétfő. Én ma a vonaton aludtam el, ami meglepő volt. Reggelt!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hszilard666
veterán
Tegnap találkoztam az előző szívszerelmemmel a 3 as metróban. Kaptam 2 puszit és egy ölelést. Nagyon boldog voltam. Azt mondta hiányzom. Fel akarom hívni. Találkozni szeretnék vele. Ma megint vele álmodtam.
Reggelt, utolsó szabadnap.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #98798 üzenetére
-Hiányzol.
-Nekem is a beszélgetésenk. Majd csörgess meg, engedem, hogy meghívj egy kávéra, de most késésben vagyok!Újabb két puszi, ölelés közben nyúlj alá, tudja meg, hogy szereted a kávét! Ha hív, engedd, hogy fizessen. Egy kapcsolatba egyenrangú felek kellenek.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #98799 üzenetére
Nem ismered még a sztorit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest