Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13569 üzenetére
Felrakta a winfost és azonnal működött.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tud együtt játszani egy 40 es és egy 43-as szintű játékos? -
sanya53
aktív tag
Néztem pár videót róla, de nekem nehéznek tűnik.
A fiatalok úgy kezelik ezt a programot mint a sicc, de szerintem nekem nem menne.
Sajnos szembesülnöm kell a hülyeségemmel minden nap, hogy nem tanultam angolul.
Az én időmben rikaság volt még mert a ruszkit nyomták. Ma meg már késő mert nem tudom megjegyezni a szavakat sajnos, 61 vagyok. -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet beszerezni a Pimpernelt többször is?
Sok videón látom, hogy szinte minden fajtából van nekik.
Nekem egy is elég volna OP10 kellene. -
sanya53
aktív tag
Forest-en sem lehet farmolni már Bee-t?
Vagy nektek engedi?
A két nagy fa elő sem jön. -
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13462 üzenetére
Na majd kiderül remélem, ha meg nem akkor örök rejtély marad számomra. Azért köszi a választ.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a petes barban ahol tokeneket lehet gyűjteni. Ott sokszor esnem bekeretezett fotók is. Mire lehet ezeket használni? Vagy semmi értelme felszedni. -
sanya53
aktív tag
Szerintem vissza pattantak a lövések rám és azonnal térdeltem is.
Nem is mentem közel hozzájuk. Ők jöttek oda és kampó is lett hamar.
Egyedül neki sem fogok még egyszer az tuti.
Mondjuk szinte sötét van a mapon alig látni hová lövök. Szóval minden ellenem volt, ja meg ott vannak a varázslók is, hát csak lestem, hogy mi is történik. -
sanya53
aktív tag
Köszönöm szépen a jó tanácsokat, kipróbálom délután.
Pontosan a kristálycsontvázak okozzák a problémám, iszonyat amit bírnak, sentry sem bír velük simán szét kapják utána meg engem.Más.
Nagy nehezen rátaláltam a suportra írtam nekik a válasz szinte azonnal jött. Délután kipróbálom amit írtak.
Remélem sikerül.
Segítséget szeretnék kérni valakitől aki jól beszél angolul, hogy olvassa el a levelet, hátha nem jól fordította a google. Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
válasz vitaro #13429 üzenetére
Teljesen igazad van, csak szerettem volna egy OP8-as magic missile gránátot szerezni.
De ez már meghaladja a képességeimet, nem is tudom, hogy gondoltam.Más.
Nem tudtok véletlenül valami suportot ahová lehetne írni, hogy a VIP pontokért vásárolt cuccokat miért nem kapom meg? Keresgetek, de nem nagyon találom, mert ez a google fordító nem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Most próbálgatom Agonyt, de nem megy piszok nehéz OP8-ban fogalmam sincs, hogy fogom megcsinálni.
Lehet, hogy sehogy. -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Vettem vip pontokért fegyvereket, de nem kaptam még meg.
Nem tudjátok mikor lesz elérhető, vagy várhatom életem végéig?
Vettem négy fegyvert de sehol egy darab sem.
16 ezer vip pont elúszott?[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
válasz Takax12 #13381 üzenetére
Nem is fogja, fentebb a fiúk el is mondták.
Sajna le kell mondani róla.Más.
Úgy tudom, ha valaki megvette a teljes játékot akkor lehet LVL 30-tól indulni akár melyik karaktert választja.
Ez igaz lehet? Mert az egyik haver meg vette a játékot, de a lehetőség nincs meg neki.
Nekem meg van ez, hogy létezik vagy, hogy működik? -
sanya53
aktív tag
Ezt kell csinálni Mines Of Avarice mapon ez komoly?
Máshogy nem lehet a hideg ver ki[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13360 üzenetére
Tegnap mentünk OP 4-ben és már ott is nagyon érezhető volt a szint emelkedés, ha nincsenek a fiúk akkor nekem kampó. Szóval már a 4-es szint sem könnyű, de ez benne az izgalmas.
Csak megjegyezném, hogy jambiyya: egy igazi mészáros, bár fele annyira tudnék játszani mint ő.
Szemmel is elég követni amiket művel.Más.
Én hétköz nap vagyok úgy 15 órától, de hétvégén délelőtt is vagyok. Állandó nappalra járok szóval van időm.
Aki akar felvehet steam-en blom63 néven vagyok. De előre szólok, hogy nem vagyok pró. -
sanya53
aktív tag
válasz jambiyya #13345 üzenetére
Értem mire gondolsz, nagyon jó ötlet, akkor így kell csinálni. Megint csak a tapasztalat győzött.
Akkor azért mondtad, hogy adjak el szinte minden fegyvert mert az OP szinteken sokkal jobbakat lehet szerezni.
Na ma szanálás lesz, ha haza érek. Tegnap azért nem is tudtam felvenni semmit szinte mert tele volt a zsákom és nem sok idő volt válogatni. Mész mint a meszes én meg loholok utánad.Meg van a gránát amit kaptam tőled és tényleg kiváló mikor összerántja az ellent, főleg mikor a sentry gun osztja őket. Mondjuk azt a gránátot szeretem jobban (azt is tőled kaptam) ami négyfelé oszlik olyan kék labdacsok.
Meg is van: magic missiles a neve, de biztosan van belőle erősebb is, mondjuk régóta fentem rá a fogam. Sok videóban láttam már. Köszönöm szépen a jó cuccokat.[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
válasz jambiyya #13343 üzenetére
A grog nozzle nem gyengén adja, nekem is nagyon jól jönne, de még messze vagyok szerintem tőle.
Azt sem tudom, hogy lehet felvenni azt a küldit ahol meg lehet szerezni.
Tegnap sikerült egy dupla harold vásárlás a gépből, de azért a nozzle is nagyon érdekelne.Különben gondoltam, hogy azért indítottad te a digit, hogy lássuk milyen nagy a különbség az OP3 és OP8 között. Hát nagyon nagy, tudtam már az elején, hogy nem sokáig fogok vitézkedni és be is jött gyorsan meghaltam. Azt meg tudnád mondani, hogy lehet felvenni a küldetést ahol a nozzle-t meg tudnám szerezni?
Vagy esetleg segítenél is benne? Persze, ha volna időd. -
sanya53
aktív tag
válasz jambiyya #13341 üzenetére
Hát ez azért nagyon nehéz volt, nem az én szintem. Csak lestem, hogy alig sebzem a két rusnyaságot.
Az én fegyvereim gyengék nagyon a te szintedhez. Én nem tudom ti mivel lőttetek, de csak úgy hányta a lövedékeket a csúzlitok. A sentry gun is alig sebezte a két förmedvényt. Gyúrnom kell még sokat játéktudásilag is és pálya ismeretem sem a legjobb. A másik amin megvagyok döbbenve, hogy a karaktered annyira gyorsan szalad, hogy nem tudlak utolérni az apró lábait úgy szedi, hogy csal nézek. -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Valaki mondja meg nekem legyen oly kedves, hogy tudok OP módból vissza menni UVHM-be?
Köszönöm szépen! -
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13334 üzenetére
Már észre vettem, hogy nem mindegy milyen fegyver mellé mit használok, de az angolom mondhatni semmi, szóval fordító marad. Nincs vele bajom csak időigényes, de legalább tudom, hogy kb mi a lényeg.
Már, ha érthető számomra amit fordít.
Community patch nem is tudtam eddig róla, mondjuk nem is érdekes mert nem fogom használni.
Azért köszönöm mert minden infót jól jön. -
sanya53
aktív tag
válasz Yutani #13324 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy Lee-t nyaggattam szinte egy délelőttön keresztül mire kidobta a Harold-ot, már az életemet is eluntam.
Különben ez a srác, farmolja a Sand Hawk-ot. [link]Prolixus: Biztosan igazad van, rajta is vagyok, de nem régen kezdtem ezt a játékot, szóval nekem még rengeteg az újdonság és van mit tanulnom is tisztában vagyok vele. Minden kezdet nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13319 üzenetére
Most is néztem egy videót a srác pontosan így csinálta ahogy mondod. Jó messze maradt tőle és a kicsiket lőtte mikor elkezdték javítani magukat akkor lőtte Hyperiust szépen körbe ugrándozta őket és lassan de biztosan győzött. Valami Sand hawk nevű fegyvert használt csak meg a két sentry-t. Be kell szereznem ezt a fegyvert azt hiszem. Sajnos még nem találkoztam vele a játék során.
-
sanya53
aktív tag
válasz jambiyya #13316 üzenetére
Egész nap azt csinálom, ez a munkám itt bent a melóban a főnököm kiadta parancsba.
Na nem marhulok. Tényleg ezt csináltam ma.
Láttam a Zero-s videót is, pilláztam rendesen.gbors: A videókon savazzák meg pörkölik a fiúk. Majd akkor én is megpróbálom azzal.
Köszi a figyelmeztetést. -
sanya53
aktív tag
Nem gondoltam volna, hogy ilyen kemény srác ez a Hyperius.
Tegnap benéztem hozzá nagyképűen a 78 és 79-es csúzlikkal, hát az első másodpercben térdeltem is.
Csak lestem, hát meg sem próbáltam bemenni másodszorra.
Neki is álltam a farmolni, de az is piszok rosszul ment mert nem nagyon estek legendás fegyók.
Azért Lee-től kiszedtem a Haroldot nagy nehezen, vagy 10 szer próbáltam mire sikerült. -
sanya53
aktív tag
Most néztem róla egy videót, hát ez elég embert próbálónak tűnik a srác 60 perc alatt csinálta végig pedig sokkal jobb játékos mint én és látszott rajta, hogy nem először megy végig a mapon.
Még ezt meg kell gondolnom, mert a mostani fegyvereimmel nincs esélyem, farmolnom kell jobbakat.jambiyya: jó volna a segítség az biztos, ha volna időd mehetnénk együtt.
[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elértem a 80-as szintet, de semmi OP vagy ilyesmi az XP csík sem megy.
Most külön aktiválni kell valahol az OP szintet vagy magától kellene megjelennie ott ahol a többi szint van? -
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13302 üzenetére
Nem a te vagy a hibás, hanem én, mert a játékbeli tudásom és az angolom nem sokat ér.
Sok olyan kifejezés van ebben a játékban amit én még nem értek és ezért is kérdezgetek néha butákat.
Elnézést. -
sanya53
aktív tag
A küldit megcsináltam a csajt ki kellett szabadítani azt hiszem ez volt a küldetés.
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13297 üzenetére
Ne haragudj a láma kérdésért, de azt a raid boss verziót hogy lehet elérni?
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer már harcoltam Pyro Pete-el, de akárhányszor megyek le hozzá soha nincs ott pedig jó volna farmolni nála. Mit kell csinálni, hogy elő jöjjön? -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Ha TVHM módban megyek tokeneket gyűjteni és átmegyek UVHM módba akkor a tokenek ott is érvényesek lesznek? Vagy külön kell gyűjtögetni ott is? Szeretnék egy Haroldot a gépből venni ezért érdekelne és hamarabb is összejönne a könnyebbik módban. -
sanya53
aktív tag
válasz Hzoltan969 #13285 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Haza érek és így fogom megcsinálni. Biztos jót fog tenni a két sentry.
Axton nem sokat ér nélküle. Kíváncsi vagyok milyen tűzerőm lesz így, de sokkal jobb mint most az biztos. -
sanya53
aktív tag
válasz Hzoltan969 #13283 üzenetére
Haza érek és kipróbálom. Szerinted melyik legyen a másik fa?
Csinálnál nekem egy beállítást itt
Köszönöm. Persze, ha van pár perced. Nem akarlak feltartani.
Ha kihúzom maxra akkor 42 szint, szóval nem sok marad, 58-as vagyok csak.[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
válasz Hzoltan969 #13281 üzenetére
Hoppá meg is van a hiba. Köszi Zoli. Nem érdemes kimaxolni a két szentri miatt?
[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mi a hiba miért nem tudok két szentrit dobni, ha így van beállítva a gerilla?
[link] -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este sikerült összehozni, vitaroval és Hzoltan969 egy kis játékot.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani nekik, a segítségükért és várom a következő találkozást a játékban.
Remélem hamarosan találkozunk fiúk. Mégegyszer köszönöm a türelmeteket. -
sanya53
aktív tag
válasz Yutani #13246 üzenetére
Gratulálok a lvl 80-hoz! Nem kevés időd lehet benne. Már nézegettem pár videót a legendás fegyverekről és elég kemény megszerezni őket, de ha megvan nagyon jól adja az biztos. Nekem is rá kell szállni a farmolásra mert kell a jó csúzli anélkül nem megy az ember semmire vagy prónak kell lenni.
-
sanya53
aktív tag
válasz Hzoltan969 #13243 üzenetére
Már jó volna, ha sikerülne, de te nagyon későn kezdesz játszani.
Mától meg túlórázom, hatig vagyok bent a melóban. De haza érek és már kezdem is a játékot.
Ha tudsz gyere félhét tájékán már vagyok. -
sanya53
aktív tag
válasz jambiyya #13240 üzenetére
Ez igen gondolom nem ma kezdted. Tegnap lett 58-as a karim, de nekem baromi nehéz az UVHM modban.
Nem nyávogni akarok csak megjegyeztem. Tegnap mikor egy havas pálya feléig eljutottam piszok nehezen, hát nem mg pusztultam és akkor vissza dobott majdnem a map elejére, aztán mikor másodszor is sikeresen meghaltam akkor kezdhettem a map elejéről és én balga azt képzeltem, hogy csak vissza kell rohannom oda ahol meghaltam. Hát nagy hiba volt, mert mindenhol ellen volt szóval ez azért nagyon lelombozó.
Bocs a sok dumáért.[Prolixus] Próbálkozom néha a farmolással is, de nem adja könnyen.
Lehet jobban rá kellene szállnom mert jó fegyver nélkül szétkapnak még azok a fránya rákok is. -
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13237 üzenetére
Értem és köszönöm a választ. Azért lehet, hogy Salvadort is kipróbálom.
Tegnap mentem UVHM-ben egy keveset és megint 58 és 59-es fegyverek estek, de nagyon gagyik.
Nincs szerencsém valahogy. -
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13226 üzenetére
Ez jó, mert akkor eladok pár fegyvert. Axton-al megyek. Lehet nem jó választás volt?
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13219 üzenetére
Köszönöm szépen a válasz, már értem akkor. Vannak ezek a narancs sárga vagy legendás fegyverek ezekkel mit kell csinálni? El lehet adni őket? Tudom el lehet, de úgy értem, hogy érdemes e? Mondjuk nem sokat érnek 57 ellenek ellen az 52 legendás csúzlik.
-
sanya53
aktív tag
válasz jambiyya #13216 üzenetére
Sajnos nem tudom hová félrerakni mert nincs üres helyem. Vagy mire gondolsz, hová rakjam félre?
Van pár használható fegyverem, de UVHM módban azok sem érnek sokat. Biztos nagyon béna vagyok.
Meg azt nem értem, hogy miért nem ad a szintemnek megfelelő fegyvereket TVH módban? Most 57-es vagyok és 50-es fegyverek esnek.gbors : Te akkor eladásra gondolsz vagy, hogy érted a zálogot?
[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Köszönöm szépen a választ, már világos.
Csak UVHM módban adja a saját lvl fegyvereket vagy adhatja True módban is?
Tegnap például UVHM módban nem adott csak magasabb szintű fegyvereket mint én, nem értem vele semmit csak a rengeteg zseton fogyott mert jó sokszor haltam.[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #13198 üzenetére
Van sok videó is, hogy hová kell menni a jó cuccokért, tegnap óta ezeket csemegézem. Csak sok mapra nem tudok eljutni még.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet beszerezni a Toothpicket és mondjuk a Haroldot?
Ez szint függő vagy csak véletlen található?
Én most lvl 56 vagyok. Hiába megyek Ultimate Vault Hunter Modeban borzalmasan nehéz és nem akar adni egy normális fegyvert. Ha esik is nem tudom felvenni mert magasabb szintű mint én.
Sokszor a 52-es fegyverem jobb mint az 56-os talált fegyver, de nem ér semmit az 57 ellenfelek ellen.
Szerintem valamit rosszul csinálhatok. Szerintetek milyen nehézségi szintem menjek, hogy kapjak végre egy használható fegyvert? -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom a fegyvert ledobni a földre? -
sanya53
aktív tag
válasz DownHaHa #13145 üzenetére
Bocsi a tudatlanságomért, de ez most mit akar jelenteni a (Vault Hunter Mód)?
Én most vagyok LVL 32 szinten mert még csak most kezdtem a játékot.
Akkor ezek szerint nem lesznek erősebb fegyvereim 30-as szintnél, ha nem lépek Vault Hunter Módba?
Mit jelent ez a mód? Hogy lehet belépni oda?
Még egyszer elnézést a sok tudatlan kérdésért. -
-
sanya53
aktív tag
válasz Yutani #13132 üzenetére
Igen jól sejted, sajnos nem tudok angolul. Újra kezdtem tegnap, gondolom sorban kell csinálni a küldiket.
Nem szabad össze vissza szaladgálni a mappok között. Különben nagyon jó ez a játék kár, hogy nem bukkantam rá hamarabb. Pár jó tanácsot szívesen fogadnék, ha egyáltalán lehet ilyet kérni. -
sanya53
aktív tag
válasz Yutani #13130 üzenetére
Köszönöm a választ így már értem. Össze vissza mentem a mapokon mert volt olyan feladat amit nem tudtam megcsinálni mert nem tudtam merre keressem vagy mit kell csinálni. Aztán tegnap beléptem egy olyan mapra ahol olyan ellenfelek vannak, hogy nem bírok el velük mert gyenge a fegyverem. A földről nem enged felvenni semmit, szóval kezdhetem újra az egész játékot? Én csak single player játszom. Abban is számít a szint?
[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Én most kezdtem ezzel a játékkal játszani. Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem enged fegyvereket felvenni mikor találok egy sokkal jobbat az enyémnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Tárhely szolgáltató választás
- Villanyszerelés
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest