Új hozzászólás Aktív témák

  • #92540160

    törölt tag

    válasz Locutus #12515 üzenetére

    Valóban.

    Amit (#12520) kisselandras írt, az lehet a neve.

    Mindenesetre a két városos pálya nem felháborítóan szar, de gyenge. A sivatagos kőváras map agyrém, a hangáros kutyafüle annál csak egy fokkal jobb, a csúcstámadásos magashegyi futkosásnak melószaga van és fárasztó, a tankos bakfitty egy retek, a sárgarétes templomos nem rossz, a fjordos havas elmegy, a hidas-csatornás kifejezetten érdekes. A hídon jó előre menni, az jó harc. Ennyi pozitívot találtam a BF5-ben. Minden más szar.

    És hol vannak ezek a Verdun Heights lángoló domboldalához, a Nivelle Nights lövészárokrendszeréhez, vagy egy Passchendaele-i dagonyázáshoz képest? Imádom, amikor a sáros lőszert tolom be a vadászpuskám csövébe, szinte hallom, ahogy súrolja a fémet a retek. Nagyszerű, ahogy izzik minden körülöttem, és vagány, ahogy oszlik a mérges gáz, szinte érezni a szagát. Kár, hogy a karakterek nem válaszhatók, mert nem szeretek néger lenni. Kb. ennyi bajom van a BF1-gyel. Egyébként tűpontosan alkották meg a játék hangulatát, és minden más tényleg csak a játékosokon múlik.

    A BF5 alternatív második világháborús világa nem vonz be. Ha csak a teljesítmény érdekelne, esetleg... de akkor már inkább alkalmas erre a célra egy modern hadviseléses téma, mint pl a BF4 - ami szintén gusztustalan, stílustalan, kínaiszagú műanyagjáték. És ez nem rasszizmus, mert a MOH 2010-ben kedvelem a tálib karaktereket. Bár nem sikerült megfejtenem a kommunikációt, de beszarás, amikor az mondom tálibul, hogy "dzsuvistesó" :D vagy mit. A stílus mintaszerű.

Új hozzászólás Aktív témák