Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz sixpak #62866 üzenetére
Root csak ahhoz kellett hogy a battlelogot tablet módba futtasd mivel a telefonos felülete nem mutat szervereket, random szerverre felvandálkodhatsz simán is, legalábbis akkor lehetett, most még simán a játékra sincs időm, de mától kis lazítás van! #vizsgaidősuck
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Olympos
aktív tag
válasz sixpak #62866 üzenetére
@Dexter-2000, sixpak:
A BF4 Commander letöltése bármely Androidos Mobilra vagy Tabletre megoldható, ami persze képes a futtatásra. (Én is sokat kínlódtam, mire összejött, pedig utólag nem nagy durranás.)
1. Töltsd le a Market Helper 2.0-beta programot és telepítsd a mobilodra.
(Lehet, hogy van újabb, jobb, nekem ez a verzió van fent.)2. Add meg, hogy a mobilod legyen pl. Tablet, azon belül is pl. Nexus 7G.
3. Most keress rá a Play áruházban a Battlefield 4-re és telepítsd.
Így már meg fogja találni, mert azt hiszi, hogy Tableted van.4. Töltsd le ezt: Battlelog Androidra 2.3.0
Ez arra jó, hogy lesz "Join Commander" gomb is a Battlelogban, így be tudsz lépni Commanderként.
(A régebbi verzióknál nem volt!)5. Játsz!
Egyébként elég gagyi húzás ez a tiltás, hogy a Play Market csak bizonyos típusú és márkájú androidos mobilokra vagy tabletekre engedik a BF4 Commandert, miközben egy rakás más mobilon sokkal jobban futna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest