Hirdetés
Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
De imádom amikor a vége felé átbasz az admin a másik csapatba amikor már esély sincs fordítani...
-
asuspc96
senior tag
-
xavix13
őstag
Lehet hogy placebo de tényleg jó lett az új catalyst.
Igaz azóta bedöglött a monitorom ugyhogy most csak 1280x1024ben csapatom 1600x1200 helyett de, most mediumon megvan a fix 60 fps. Amikor az előző monitorom volt akkor is levettem a felbontást 1280x1024re és droppolt ugyanúgy az fps. De az új driverrel nem. (eddig legalább is kopp-kopp) Ugyhogy most örülök mint majom a farkának. Végre stabil fps.
-
batai15
félisten
7770 en béta driverrel lehetne nyerni egy kis fps-t?
-
r-chee
őstag
Ma rászántam magam, s feldobtam a 12.11-es béta Catalyst drivert. Eddig 12.8-as volt fent.
Előtte természetesen felmentem pár üres szeróra, s 3 fix helyen, fix irányba nézve felírtam az FPS értékeket.
Új driverrel a helyzet:
- Bandar Desert pályán +25 FPS egységesen
- Armored Shield pályán +37-55 FPS
- Operation Metro pályán +35-50 FPS
A ribbantójátFelbontás sztem nem lényeg most, amúgy 1680*1050. Graf beállítások: 1-2 kivételével (Ultra) minden High, lényegében a játék telepítés utáni alapbeállításai.
-
TTomax
félisten
Azért gyerekek jól el vagytok szállva...Miért nem dobtok össze egy kis lovét és béreltek saját szerót???Nagyon kiváncsi lennék ott hogyan mennének a dolgok,meddig birnátok cérnával...Igen az admin is ember és a legnagyobb baj az,hogy nem tudod eldönteni egy skilles játékost vagy egy szimpla csitert látsz,és ezért nem az adminok hanem a játék készitöi a felelösek...
Dehát szimpla a megoldás,szerót kell bérelni... -
Gippo
senior tag
válasz
whiteman0524 #27279 üzenetére
Gyökerek ezek... kár, hogy nem lehet szervert jelenteni az EA felé... vagy lehet?
-
batai15
félisten
Ezek magyar szerók? láttam van még a pc gurunak is.. vagy ezek a szerók hogy mennek? nem hivatalos szerverek?M
-
lacos001
senior tag
válasz
whiteman0524 #27279 üzenetére
Sztárokkal igy bánnak el !
-
whiteman0524
aktív tag
Tegnap gondoltam bevállalok valami 4000 ticketes CQ-t a metrón... Gondolom nem kell magyarázni hogy meddig tartott. de a lényeg az az hogy amikor az egyik csapatnak már csak 300 ticket volt megint kaptam egy kick-et... Közben szereztem jópár medált, meg miegyebet.. nem volt idegesítő. biztos kétszer egymás véletlenül lelőttem az admin-t... jaj bocsánat. én kérek elnézést.
-
Gippo
senior tag
válasz
whiteman0524 #27276 üzenetére
Engem csak lehackereznek ilyenkor... mikor 10-15 percig csak ölök, pontokat foglalok, és nem tudnak megölni.... Múltkor írta az egyik arc, hogy "very fast aim..."... mondom "yes, I'm on cocaine"
-
Kassadin
addikt
válasz
whiteman0524 #27276 üzenetére
Külföldire kell menni (ha eddig nem azon lettél volna).
Én ezekre jártam fel leginkább, de mindig lehet újabb és "jobb" szervert találni, csak próbálgatni kell.
-
whiteman0524
aktív tag
Tud valaki olyan szervert ahol nem rúgják ki azt aki le tud lőni 3 ellent vagy ki tud lőni 2 gépet halál nélkül? Kezd elegem lenni, hogy akár hova megyek csak akkor nem rúgnak ki ha egész végig a földet bámulom és lövöldözök a levegőbe mint egy fogyatékos...
Tiszta röhej az egész. Ha egymás után ledarálok 3-4 embert kick. Ha egymás után lelövök 2 vadászt kick... Ha sniperrel megyek kick... Ha pisztolyal lelövök egymás után vagy 5 embert kick... hihetetlen hogy milyen adminok vannak komolyan mondom. Valaki tud egy pró szervert, ahol nem csak rángatni tudják az egeret az adminok? thx előre is...
-
Viper26
nagyúr
-
catar
csendes tag
Köszi de az sem segít! Próbáltam a régi jelszóval is, el is fogadja, betudok lépni de ha egy szerverre mennék megint kiírja!
Teljesen kikészít:S -
catar
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors és részletes segítséget szeretnék kérni!
"An error was reported from EA Online" hibaüzenetet kapom már pár napja és nem tudok játszani! Újra raktam a játékot,frissítettem mindent,újra pakoltam a Windowst is de semmi változás! A jelszavamat is sikeresen megváltoztattam, hátha azzal lenne a gond de ez sem segített! Az Origin-be és a Battlelog-ba be tudok lépni de ha egy szerverre szeretnék felmenni, akkor ezt a hibaüzenetet kapom!!!
Már sok fórumon utánanéztem de nem találtam megoldást!
Remélem tudtok segíteni, mert teljesen tanácstalan vagyok!
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! -
batai15
félisten
gyerekek egy olyan kérdésem lenne hogy nem gond ha csak egy sima vinyóra fogom telepíteni a játékot? nem fog szaggatni? mert olvastam olyat hogy ssdn még több az fps. nagy hátrány ha nincs ssd:?
-
bmatty
tag
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna mondani nekem egy olyan progit ami játék közben mutatja a CPU és GPU kihasználtságát, hőfok, stb.?
Köszi! -
SkyS1gn
félisten
NEM, ha a kalendáriumban a prémium eseménynél lejjebb görgettek megtaláljátok!
Premium Event
Double XP Event
2012-10-31 - 2012-11-05 -
Gyula84
veterán
Nem úgy volt hogy lesz duplaxp ? nem mintha érintene
-
SkyS1gn
félisten
válasz
prokxy #27255 üzenetére
Battlelogban rákeresel "October premium contest" meg a hírben ha elfogadod a feltételeket kapsz egy kódot és azzal be tudsz lépni... de mivel ezis unranked mint a tankos volt én nem játszok.... meg egy lithographért se éri meg, úgyis van pár nolifer aki ezért végtolja a 48órát nekik ez meg sem árt
-
prokxy
veterán
Az a konzolosok PC-sek ellen a levegőben premiumos sztorit hogy kell értelmezni?
Azt értem, h AK map, de jelszót és ilyeneket írogat, de nem értem rendesen. :S
Hogyan tudok részt venni ebben? -
F e Z o
veterán
válasz
--Lorant-- #27252 üzenetére
8gb memóriával biztos gördülékenyebben fog futni a játék.
-
Qbász
aktív tag
válasz
--Lorant-- #27252 üzenetére
Igen Win7 64 bit. Adjad neki
-
--Lorant--
aktív tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
xavix13
őstag
válasz
xavix13 #27242 üzenetére
Na toltam megint 2 kört. Az első körben stabil 60fps. A másodikban megint droppol, átlag fpsem 30.
De azt hiszem megvan a probléma forrása, már csak az okát nem tudom.
Az egyik körben 90%on megy a vga 80%on a proci akkor jó az fpsem.
A másik körben 28%on megy a vga 90%on a proci.
A kérdés: Miééééért? -
csapee
őstag
válasz
--Lorant-- #27243 üzenetére
Ha 32 bites rendszered van, veregesd meg a vállad és szaltóz nagyokat. Lehetőleg hátra.
32-bites winen a vidkarid lefoglal a megcímezhető 4GB mem-ből 2-őt a többit osztja be ahogy tudja.
Ellenben ha 64-bites akkor ott melegedésre tippelnék, monitorozni kéne a hőfokokat + mem használat stb. -
ETOM
addikt
válasz
dupla.
-
ETOM
addikt
válasz
Ilyen gépen 32bites wint használsz? Egyébként mindenféle oc nélkül próbáltad? Attól is lehet.
-
--Lorant--
aktív tag
Tud-e valaki valami megoldást erre a problémára,hogy multiba ha játszom 5-10percen belül lefagy a játék csak úgy tudok kilépni ha nyomogatom az alt+f4 de azt is jó párszor. és kiírja,hogy a bf3 müködése leállt ! Nem értem mert anno egy hónapja amd dual és 45xx vga volt de simán futott a játék,most i5-3570K@4,3Ghz+H50 | MSI Z77A-G45 | MSI HD7850 Twin Frozr III 2GB | 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1600 | és már 2x újra raktam ,de semmi változás! Olvastam egy olyat,hogy win64bites rendszer kellene? Vagy mi lehet a megoldás?
-
xavix13
őstag
Mi az isten történhetett? Noshar TDMen játszottam, szépen futott a game ilyen 55 fps környékén de 50 alá nem esett be. Futok nagyban ,ugrok egyet erre mintha valami "elkattant" (nem fizikai értelemben szóval nem a vidikari halt meg) volna, leesett az fps ilyen 20 körülire. Azóta meg simán be-bedroppol ilyen 20-30 környékére. Pedig tök jól ment azelőtt. 1280x1024 minden lowon.
Ötlet? -
shadoan
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, Windows 8 telepítés után a gép teljesen stabil volt. Nem rendszert frissítettem hanem új telepítés új winyóra, a Windows 8 természetesen legális.
Egy napja a következőt csinálja, Battlefielddel játszom és egyszer csak belassul a gép, megnyitom a task managert és 98%-os a fizikai memória használat. Akármit kapcsolok ki, nem változik. Újraindítás után megjavul, de csak idő kérdése és megint elkezdi. Szinte semmi nincs a gépen és egy CCleaner-t is ráeresztettem de a memória zabálás nem változik. Ha nem kezdek el játszani, nem kattan be.
Az alábbi a konfigom:
Windows 8 Pro 64
Intel Core I7 920
12 G Ram
64G SSD amin a rendszer fut (12 G szabad hellyel)
A video kártya driver a legújabb, Win8ra kiadott változat.Eddig Windows 7 futott rajta, soha semmi baja nem volt.
Nem tudjátok mi okozhatja ezt vagy hogy tudom kivédeni?Nem hiszem, hogy játék probléma, de azt javasolták az azonnali kérdések órája topicban, hogy dobjam fel ide, hátha.
Köszönöm, üdv,
Márk -
Gyula84
veterán
Na kérem mi ez
-
batai15
félisten
Am ilyenkor ha pl feltörnek akkor lehet újj accauntot csinálni? vagy akkor lehet magát a játékot is eldobni?
-
SipiBcs
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27217 üzenetére
Megértem az ingerültséged, de ne velem harcolj, nem én vagyok az ellenség!
-
killer095
őstag
Jah utána ráirtam azt mondta hogy
OOOOOOOOOOOOO
lol
do it
it's a stolen account as well
and i'm VPN
MOTHAFUCKA
using someone elses IP
steal with me
we split the games -
killer095
őstag
Megkérnék mindenkit hogy ezt a Gyereket
Reportoljátok!!!!
Az ok tök egyszerű: felvett, és rámirt ezzel a szöveggel: Hello! Have you ever wanted a free copy of Medal of Honor: Warfighter? Here is your chance to sign up for our game! If you want to sign in, please see more here: http://botstagram.com/offer/Szoval report neki + vigyázatok ez nem az első eset mikor megjelent az új DLC a BF3-hoz akkor is irtak rám ilyenek szóval VIGYÁZZATOK!
-
F e Z o
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27217 üzenetére
Nekem anno egyszer a gmail fiókom lopta el egy francia ip-ról valaki. Vitte is a steam fiókomat, amin jelszót változtatott. Szerencsére a gmail fiókomban ezt nem tette meg. Beléptem jelszóváltoztatás, utána meg a steam-nek levél, 2 nap után visszakaptam a steam accom. Tanulság, hogy használj több jelszót, több alkalmazáshoz, s változtasd meg gyakran.
-
Csaber
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27172 üzenetére
Az enyémet nem sikerült feltörni , 350 valahány próbálkozás után automatikusan zárolják a fiókot... a tied ezekszerint nem lehetett túl bonyolult , hogy a 350 -be belefért ,...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
SipiBcs #27213 üzenetére
Te most ugye viccelsz?
Beszart a rendszer? hahahhaaha Akkor az EA elég nagy B.F. ahhoz hogy megcsinálja.
Múltkor cseréltem jelszó valami keményebbre,de akkor sem engedett be,szóval itt sztem email változás van.
Küldtem magamnak jelszó cserére emailt de azt sem küldi ez a szar rendszer.Amúgy kíváncsi vagyok az EA-ra hogy mi lesz a vége ennek.
-
killer095
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27208 üzenetére
Hát én nem tudom te mifaszt csinálsz de 2x ugyan azt a kódot te az életben nem irod be
-
kenny123
addikt
Van itt valaki, aki xboxon tolja a premiumot? Kb eddig birtam, egyedüli játékkal, ha valakinek van kedve játszani egy inkább kezdő, mint haladó taggal, vegyen mar fel legyen szíves. Jatszok, amikor idom engedi, napi 2-3 órát kb, inkább este.
Gt: kekzarc22 -
SipiBcs
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27212 üzenetére
Miután az utolsó meccsed 6 napja volt a Battlelog szerint, így szerintem nem hacker csapott le az acc-odra, egyszerűen csak bészoart a rendszer. Hogy ezt miért a tiéddel csinálja x-edjére, ezt ne kérdezd.
Mellétéve, hogy nem vagyok acc tolvaj, szóval elképzelésem sincs, hogy miként működik az ő gondolkodásuk.
Nem hiszem, hogy nem azonnal vennék birtokba a lehetőséget, hogy játszanak a helyedben. Hacsak nem eladásra törik fel, de akkor vinniük kellene az e-mail fiókod is. No meg ha mindenáron acc-ot akarok feltörni, akkor nem ilyen nevű egyénekét céloznám meg: elV3teT3MülT N1ckHa ilyen a neve... mi lehet a jelszava??
-
mackosajt
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27210 üzenetére
mivel a felhasználók 99%-ának meg soha nem volt még ilyen baja, így ez a kettő már nevezhető soknak, nem?
-
mackosajt
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27208 üzenetére
akkor indulhat a hekker
már bocs Hedsát, de tényleg fura, hogy annyiszor baj van az accountoddal.
minden rendben van a gépeden? nincs megfertozve valamivel? -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27206 üzenetére
Melyik a te accod? Linkeld ide pls.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Látom mindenki jókat mulat rajtam.
Kívánom nektek is ezt az érzést mikor egy nyomi Hacker szétszopatja az agyatok,hogy ne játssz,meg a kidobott pénz is.
Aktív témák
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest