Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Van pénzem rá, de azért nem szeretnék feleslegesen sem kidobni pénzt az ablakon. Ezért is gondoltam az A1 mini-re, mert ahhoz, hogy bevásárlókocsi kulcsokat, meg társasjáték inserteket nyomtassak elég lehetne az is. De tény, hogy félek a kisebb mérettől még ez a 22 cm is néha kicsi volt.
A több színű nyomtatástól kicsit elvetted a kedvemet (bár amúgy is voltak kételyek bennem), de az is tény, hogy combo-ban sokkal olcsóbb, mintha utána rendelnék külön AMS-t, ha meggondolnám magam.
Most pl. egy hete semmit sem nyomtattam ki, ezért is gondolkodok azon, hogy hogyan tároljam a filamenteket.Nem sietek sehová. A Creality itt van, ami kell most ki tudom nyomtatni. De most pont fogyok ki az ötletekből. Most ezen a kettőn gondolkodom:
kártya keverő és kártyatartó. -
Tarokk79
aktív tag
Szerintem leginkább PLA-val nyomtatnék, de most meg sem próbáltam mást, mert mindig bajom volt a mostani gép megfelelő beállításával. Van egy PETG és egy ASA tekercsem is, de elő sem mertem venni
. Ezek szerint utóbbit jobban is tettem.
PLA után azért kipróbálnám a PETG-t és a TPU-t is, de utóbbit nem hiszem, hogy sokat nyomtatnék, csak a kíváncsiság hajt.
Az utolsó mondatod újra gondolkozóba ejtett, mert ezt pl. nem is tudtam (max csak sejtettem).
-
Tarokk79
aktív tag
Hát lényegében két eléggé távoli verzióm van. Vagy az A1 mini, vagy a PS1 combo.
Az jár a fejemben, hogy vagy kis dolgokat nyomtatok majd egy színből.
Vagy ha több szint használnék, akkor már esetleg nagyobb dolgokat is nyomtatnék, akkor meg jó lehet a zárt AMS, hogy tároljam a filamenteket(?).
Attól félek, hogy az AMS light nyitott és, ha ott tárolom a filamenteket, akkor tuti problémám lesz belőle. A négy színt meg mindig befűzni lehet sok idő lenne. -
Tarokk79
aktív tag
Gondolkodom, hogy lecserélem Creality Ender 3 V3 KE gépemet egy Bambu Labosra. Még nem találtam ki, hogy melyik legyen, de van pár kérdésem.
- A Creality filamenteket megtarthatom? Általában jól kezelik a Bambu-k?
- Honnan érdemes rendelni? Néztem a honlapjukat, de ma teljesen más árat látok, mint tegnap. Illetve valahol olvastam, hogy van hivatalos magyar viszonteladó.
- Jól gondolom, hogy nyomtassak pár filament tartót és újratöltő tekercseket érdemes venni hozzá?
- Néztem a videókat a Hydráról, de az főleg ahhoz kell, hogy más méretű tekercseket is jól kezeljen? Az eredeti AMS-hez nem láttam sem dry box-ot sem a tekercs közepébe tehető silica tartót.
- Érdemes várni az új gépre, hátha akkor a többit leárazzák, vagy akciózzák?Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest