Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2
senior tag
Hali. rtx 3080 alá elég lehet egy FPS hyper M85+ 650w táp? Lehetőség szerint tapasztalati válaszokat szeretnék. A neten néztem, többen írták, hogy simán megy nekik. De biztos itt is van aki így használja.
-
v2
senior tag
Üdv. Adott egy FSP Hyper M85+ 650w táp amihez olyan vga kábel van aminek a vga kártya csatija ketté van osztva 2x6+2 csatlakozóra. A vga egy rtx3070 teljesen jól működik de fel merült bennem a kérdés., hogy jól van ez így?
-
v2
senior tag
Üdv. Ha újra pasztáztok egy kártyát gappadot is cseréltek?
-
v2
senior tag
Sziasztok. Egy MSI GTX 1080 gamingX kártyának 100% GPU és 100% RPM használat mellet játék közben 60fok stabilan a hőmérséklete. Ez milyen érték? Jónak mondható, vagy valamit tennem kéne?
-
v2
senior tag
Szerintem nem az 1050 drága hanem az 1060 nagyon olcsó. Na vajon miért? Egy értelmes garis darab 70- 80 ropi. Csodák meg nincsenek
-
v2
senior tag
válasz
Poszilipo #71981 üzenetére
Szia. Nekem is volt ilyen msi kártyán. Én azt csináltam, hogy ki vettem a kártyát majd alaplapi videó kártyával újra raktam a win10-et, ez automatikusan felrak egy drivert. Aztán 1050 kártya vissza és már tudtam rakni rá a legújabbat azóta is működik. De amíg ide eljutottam szét szoptam a fejem
-
-
v2
senior tag
Üdv. 2017 decemberében vettem a kártyát. Mi volt akkor az utolsó driver? Nem találom sehol
-
v2
senior tag
Üdv. Történt egy s más mióta legutóbb írtam. Az 1050 GTX járt számtek boltban teszten, 3 különböző konfigban 1155, 2011, 775, win7 és win10. Mind a három gépben jól működőt, bencmarkok stressz tesztek rendben lementek. A max hőmérséklet 65 celsiusfok volt. Tehát ki lehet jelenteni, hogy a kártya nem hibás Vettem egy SSD-t,új win7 64 ment rá, egészen addig működőt amíg a driver fel ment, utána se kép se hang. Ezt még csökkentett módban sem lehet használni mert nem reagál. Az eredeti gépben pedig a helyzet váltózatlan. Ilyet látott már valaki
-
v2
senior tag
Van ez a gtx 1050ti 4gb gondom, találtam egy nvidia progit ami frissítené a kártya biosát mert szerinte kell. Merjem engedni, csinálta már valaki? Még bőven garanciális de nem szeretném ezt elbukni.
-
v2
senior tag
Boldog karácsonyt. A gépem csak csökkentett módban ad képet. Ilyenkor a win installer nem müködik, ezért nem tudok nvidia drivert telepíteni. Ezért nem indulnak a játékaim, és nem tudok törölni sem. Már mindent ki próbáltam amit a neten találtam. win7 64 ez a szar. Mit tudok csinálni az újra rakáson kívül
-
v2
senior tag
Üdv. MSI GTX 1050TI kártyának a driverét frissíttetem és azóta csak csökkentet módban van kép. Normálban a windows betölt de nincs kép, ez mi lehet? Afterburnerben minden nulla. Próbáltam régebbi drivert is, az sem működik
-
v2
senior tag
üdv mindenki. a kérdésem, hogy egy gainvard gtx 580 fantom hütése vajon jó e erre köszi
-
v2
senior tag
üdv, tudnátok javasolni valami jó hűtőt pny gtx 560-ra? köszi
-
v2
senior tag
válasz
csucsbicep #1281 üzenetére
??
-
v2
senior tag
üdv gtx 285 mennyivel fürgébb 1 ati 4890-nél mind 2 ref órajelü (3dm06 teszt 4890vs285 1-0) létezhet?
-
v2
senior tag
köszönöm a válaszokat
-
v2
senior tag
hi.4890 cf-ben probálta már valaki? 550w elég nekik? köszi
-
v2
senior tag
sziasztok.keresek pesten olyan kolléga urat aki üzletszerü vga javitásból tartja el magát
gondom a következö.vettem 1 bfg gtx 280 oc-t itthon kiderült,hogy a venti nem mindig megy és csíkos a képszeretném megnézetni hátha.... előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest