Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
afelaldozhat
tag
válasz
djculture #54787 üzenetére
Ez már nem így van.Meg nem mondom melyik kártya esetleg a játék topikjában volt linkelve egy oldal ahol előrendelhető.
A Windows 7,8 egyaránt szerepelt a támogatott operációs rendszerek között.
Gondolom a kiadó is észbe kapott hogyha erőltetni akarják a Windows 10 et az le fog csapódni az eladáskor.Persze a Windows 10é a jövő,de nem a jelenlegi formájában.
Buktattak már meg Windowst felhasználók.lásd Vista.... -
TechN7ne
nagyúr
válasz
djculture #54619 üzenetére
Nem marad úgy,egy gép újraindítás és annyi,hiába van fix-en elfelejti.
Kipróbáltam 2db régebbi driver-t is de semmi.
Vlmikor észbe kap és bepörög 84 foknál,aztán elhallgat és megy tovább feljebb a hőfok.
Nem is kockáztatok,rakok rá vlmi hűtést,addig meg kiveszem a gépből és marad az integrált míg vlmit nem csinálok vele,míg dolgozok a családban nehogy vlmelyik öcsém elfüstölje.
Milyen hűtést vegyek rá,vagy oldjam meg házilag? -
Smiley
addikt
válasz
djculture #54210 üzenetére
Ez hulyeseg, mar bocsanat, nekem az osregi 8800GTX-em is megy win 10 alatt, sot az irodai gepemben a 8800GTX helyett egy 9600GT lett belerakva, es erdekes modon azon is megy. Szerintem azert nincs rendes felbontasa mert valahol mar meg van torve az a vacak VGA kabel.
-
válasz
djculture #54212 üzenetére
Hát ja... nem gondoltam volna, hogy bármi gond lehet (és őszintén azt sem, hogy öregebb kari mint az 5450) talán el tudom passzolni, csak ugye addig nincs gépem. Talán holnap rátehetem a kezem egy HD 5570-re. Ez a 9800 gt amúgy bika kari, zalman hűtés tip-topp, talán találok rá vevőt.....
...csak teoretikusan... szerinted win 8 alatt is csinálná a gebaszt (amíg nincs más) -
-
-
-
válasz
djculture #54178 üzenetére
Hát ez sem jött be.... Újraraktam a legújabb win 10 buildet (előtte is az volt fent) és semmi...
Fel nem fogom, hogy egy geforce kártya nem tudja normálisan működtetni a gépemet. Az ATX funkció sem működik, ha kikapcsolom a gépet a monitor bekapcsolva marad és kiírja, hogy nem kap jelet. természetesen ez sem volt eddig...... -
válasz
djculture #54178 üzenetére
Ez okozhat ilyen gebaszt??? Komolyan mondom, serdülő koromban volt ,hogy szartam a régi driverekre és úgy is minden klappolt. Még az jutott eszembe, hogy az az anomália is előállt, hogy a gép kikapcsolásakor a monitorom áram alatt marad. Erre sem volt még példa.....
-
The DJ
addikt
válasz
djculture #54176 üzenetére
Nagyon alaposan volt becsomagolva, minden a gyári állapotában lett elküldve. Kártya antisztatizacsiba, aztán bele a gyári dobozba, ami persze kellően ki volt bélelve, se mozogni, se ütődni nem tudott. Ugyanígy kaptam vissza és a dobozon se volt egyáltalán külső sérülésnek nyoma.
-
FotoSanya
újonc
válasz
djculture #54147 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Sajnos nálam az helyzet állt elő, hogy olyan keveset és primitíveket játszom, oda tényleg elég.
De ha a Libre Office Calk programmal dolgozom az ablakot széthúzom két monitor szélesre, mert igényli a táblázatom akkor a menüpontok besárgulnak, a gép lelassul, majd resetel. Mentésre sincs lehetőségem.
Bocs, ezt elfelejtettem leírni.
Már kicseréltem a processzort, most bővítem a memóriát.
Ma jutott eszembe: lehet, hogy a memória helyre hozza. Megvárom, és ha igen, akkor a Te tanácsodat fogadom meg, ha nem akkor Grafirkáét.
Mindkettőtöknek köszönöm, hogy rám fordítottátok az időtöket.
Sanyi
-
-
bossvico
senior tag
válasz
djculture #54150 üzenetére
A 2. van nekem, a pnr. De akkor azt mivel magyarázod, hogy először ment, volt post screen, meg minden, telepítettem is félig a drivert, most meg csak a ventik pörögnek és még csak nem is csippan a bootolás elött a lap. És resetre se reagál, semmi. A kártya viszont melegszik, ha megtapizom.
-
FingR86
őstag
válasz
djculture #53940 üzenetére
én vagyok az eladó és eladás előtt 2 napig volt tesztelve egy 480-as HIPRO tápegységgel, mondanom sem kell, hogy semmi jele nem volt az említett hibának. Amit természetesen bizonyítottam is gpu-z és heaven benchmark report fájllal. Akkor ilyenkor mi van ?
illetve érdeklődni szeretnék, hogy meg lehet e állapítani, ha a kártya már reball-ozva volt ??
mert megkérdeztem az eladót, akitől van a kártya és azt mondta hogy nem.
-
Smktrooper
senior tag
válasz
djculture #53953 üzenetére
Rendszerstabilitás tesztnél szétlaggol a gép(AIDA, ha mindent egyszerre terhelsz). Amúgy. egyszerűen nem a valós válaszidőt kapod. De ha mindezt pl egy 600W os táp alá teszed, akkor nincs ilyen. Próbáld ki.
Illetve a tuning....na igen...oda meg 750-1000W illik, ha azt akarod, hogy ne feküdjön ki. -
Logan
csendes tag
válasz
djculture #53622 üzenetére
Szia!
A crossfire csatlakozó rajta van a 2 kártyán, illetve kiszedtem az 1DB kártyámat, ami a pcie x1 slotba volt betéve de még így is működni működik mind a 2 kártya semmi hibát nem ír ki az eszközkezelő rájuk mégis az amd catalyst control center szerint ki van kapcsolva a 2. adapter.
Kipróbáltam mind a 2 vga kártyát mind a 2 slotban külön-külön is és müködik mind a 2 rendben. Még valami másik ötlet?
Előre is köszönöm
-
AllTheBest
őstag
válasz
djculture #53420 üzenetére
Hát ez kellemes... Nem tudom, hogy bekockáztassak-e a garanciáztatással, mert akkor valószínűleg hetekig(ha nem hónapokig) vidkártya nélkül lennék, ami alaplapi hdmi/vga kimenet nélkül használhatatlanná tenné a gépem...
Mindegy, írok egy levelet az iponnak, hogy visszakérhetem-e az árát vagy esetleg levásárolhatom- náluk vagy csak a szerviz... -
M3lakH
tag
válasz
djculture #53297 üzenetére
480 am volt, hibátlanul működött, nem egy hideg kártya, de szépen visz mindent FHDbe magas részletességgel még most is. A tokozott turbina hűtésest el kell felejteni, nekem xtreme plusz2 volt rajta, nem ment 70C fölé.
Hogy így megpiszkálva mennyire ajánlatos, az jó kérdés.
-
copass
veterán
-
djculture
félisten
-
Hunork
veterán
-
-
mcload21
tag
válasz
djculture #53103 üzenetére
P3-as gépbe kell - Abit ST6, 1,4-es tualatin proci, 512 mega ram ... kell egy hozzá illő kártya is.
XT-ből is sok a butított - szinte csak azt találni. Amit kinéztem és hibátlannak írnak, nemrég vettem észre a képen, hogy sérült az egyik ram...
Korábban sikerült vennem egy Geforce3 Ti200-as kártyát, amit hibátlannak hirdettek, csak azt felejtették el közölni, hogy az elég egyedi hűtése nem működik .... -
M3lakH
tag
válasz
djculture #53057 üzenetére
a képen lévő csatiba ottvan a 4 tüske, csak nem lógnak ki annyira mint a többi. D-SUB meg csak analóg tudtommal, igazából ha az átalakító jó, akkor mennie kéne.Próbáld ki másik kártya/gép/monitor combóval ha tudod.
IstvánLászló
Hülye kérdés, de próbáltad mind 2 csatiba dugni az átalakítót? Csak mert olyanról már hallottam, hogy a 2 DVI ból csak az egyik kezeli a D-SUB-os átalakítót.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
djculture #53041 üzenetére
Az én monitorom: Fujitsu Siemens P19-1 és van DVI-D (digitális) bemenete is.
Ezen a vga kártyán konkrétan 2-darab DVI kimenet van, szerintem képet kellene adnia??
Az eladótól úgy vettem hogy kaptam hozzá tőle egy-DVI dugot, korrektül bemutatta hogy lássam működni DVI dugóval a kártyát, és igy hoztam haza.
A lényeg ne-mértem mi lehet a probléma?? -
Stylerr
addikt
válasz
djculture #52966 üzenetére
Tegnap annyit megcsináltam, hogy 3.8GHZ-ra volt húzva a proci és 1.27V-ra alulfeszelve, visszaraktam az alap órajelre, és adtam neki plusz feszt, és tegnap óta nem is hibázott a gép. Bár szerintem nem ez lesz a baj, mert fél éve stabilan ment, és gondolom az új vinyó nem sok vizet zavar.
-
MK VII
veterán
válasz
djculture #52876 üzenetére
Az kemény... Jogilag szerintem nem kérhetnének.. Illetve max. ez tök személyes dolog, hogy kérnek..
Garanciális termék kivizsgáltatásáért sem kérhetnek pénzt hisz, hogy tudnák meg, hogy jogos-e a garancia igény vagy sem?...
Kész vicc már amit a nagykerek/boltok/szervizek megengednek maguknak...Hozzám behoznak egy órát ami egy ősrégi darab, köze nincs a garanciához és minden szó nélkül kiderítem az illetőnek, hogy mi a baja az órának akkor is, ha nem javíttatja meg vagy már nem lehet javítani... Jól is néznék ki, ha pénzt kérnék érte.. Lehúzhatnám a rolót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest