Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Akkor idézem.
"Procival, rammal, lappal és kártyával együtt 100k? Úgy természetesen jó üzlet, de később lehet limites erősebb kártya a 8 mag, 8 szál miatt, főleg multiban."
Kérdeztem, mert nem voltál egyértelmű, nem válaszoltál. Írtam, hogy jó vétel, de később kevés lehet a proci erősebb kártya mellett. Nem értem mi a gond.
A gépösszerakós topikban sokkal részletesebb választ kaphatnál, azért is ajánlottam, plusz azért, mert mivel online kalkulátorral nézel bottlenecket feltételezem nem vagy naprakész a témában.
Nehéz segíteni, ha nem érdekel a válasz.
-
DravenMoral
senior tag
Egy kicsit túlreagálod.
Nem bántásból írt senki sem neked, még csak nem is lenézés vagy degradálásból.
A többiek azért írtak úgy, mert nem fejtetted ki a mondandódat eléggé, illetve ami a valós kérdésed volt, az egy másik topikba illik bele.Régebben egy összetűzés nem volt ezekben a topikokban, kívánom, hogy most se legyen fölöslegesen teli ilyen magán beszélgetésekkel, amik nem a topik lényegéhez adnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest