Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grey
tag
Van egy Motorola W397 teló, amit sz.gépre kötve felismer a gép, de nem hajlandó telepíteni a drivereket... Telepítve van a Motorola Consumer Driver Installation MotoConnect 1.1.16 32bit 4.2.0, amely elvben tartalmazza az adott teló driverét is, de amikor megadom neki az útvonalat, ahova telepítve vannak a meghajtók, közli, hogy nem talált kompatibilis drivert. P2K drivereket nem fogad...
A telefon Vodás, használatlan és garos, nem buherált.
Próbáltam másik gépen, másik (eredeti Motorola) kábellel, de semmi.
Esetleg valaki találkozott már hasonlóval? -
-
Mr.Grey
tag
válasz ikiviki #14249 üzenetére
Elnézést, elgépelés áldozata lettem...
W397 az "áldozat" Pontosabban az áldozat én vagyok, a telót csak simán nem hajlandó felismerni a gépem, ill. egy régebbi driverrel már majdnem...
A legfrissebb (4.2) 32 bites Motorola USB driver lett a sz.gépre telepítve. Telepítés után újraindítva és csak ezután rákötve a teló. A szoft által telepített könyvtárban nem talált megfelelő drivert. Ezután uninstall-al töröltem, újraindítottam a gépet, majd telepítettem egy régebbi (3.5) USB drivert. Újraindjtás után, a telefont kikapcsolva rádugtam és legalább egy Motorola Flash Device eszközt talált, majd bekapcsolta a telót és keresni kezdte a W397 drivereit, de nem találta. Guglival a netet feltúrva nem találtam hasonló hibajelenséget sem magyar, sem angol nyelvterületen...
A kérdésem az volt, hogy járt-e már így valaki és sikerült megoldania a problémát? Esetleg lehet szoftver hiba?Amúgy Motorola V360 után nagyon lelombozó a fentebbi telefon, legalábbis szoftver, menü és OS szempontjából...
-
Mr.Grey
tag
válasz Mr.Grey #14266 üzenetére
Megkérdeztem a szervizt és elmondták, hogy a motorola 397-es szériához nem kell alapból driver. A lényeg, hogy bekapcsolt állapotban legyen csatlakoztatva és engedélyezni kell a telefonon a tárolóeszközként való csatlakozást. Persze ezt csak akkor lehet, ha ki is van nyitva a teló és látja az ember a képernyőt, mert ezen nincs külső kijelző...
Ezután a gép már látja külső meghajtóként, lehet rá ill. róla másolni. A teló memóriájában pedig van egy modem driver, ami már gond nélkül települ.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest