Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabber01
addikt
Kb. másfél hónapja vettem egy S21FE-t használtan és eddig minden ok volt. Ma reggel kiírta, hogy a Sim1-nek valami baja van és nincs szolgáltatás. Repülő mód oda–vissza, restart, kiszedtem, visszaraktam a Sim-et, semmi. Ugyanúgy nincs szolgáltatás, csak segélyhívás. Tehát a kártyát látja, bekéri a kódot is, csak nem kap rendes hálózatot. A sim2-ben minden oké egyelőre.
Persze egyből arra gondoltam, hogy átbasztak és tiltotta a szolgáltató az IMEIt, de furcsálltam hogy csak az egyiket.Bementem Telekomba, semminek nem tudtak utánanézni..., de hogy ha esetleg szolgáltatói tiltásról lenne szó, akkor mind a két simet egyszerre tiltanák szerintük. Szóval inkább hw-es hibának gondolják. Ami eléggé kizárt, ha látja a kártyát a telefon és bekéri a pin-t, amit el is fogad... Nem az első eset, hogy Telekom üzletben lényegében semmit nem lehet elintézni.
Közben hallottam olyat másik topikban, hogy a szolgáltató ilyen esetben csak a Sim1-t tiltja a szolgáltató a Sim2-t nem.
Kérdés, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, azon kívül hogy megkeresem az eladót, aki garanciát vállalt...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
válasz gabber01 #30098 üzenetére
Hmm...közben találtam egy megoldást. Bekapcsolásnál a mégse-t választva eltűnik az ikon, illetve meg sem jelenik, és minden működik rendesen. Kérdés, hogy minek dobja fel a választási lehetőségeket bekapcsnál, ha 1. nincs bedugva semmi, ill. nem aktív semmilyen tartozék
2. ha fel is dobja és választ az ember, miért nem akkor aktiválja, amikor csatlakoztatunk vmit hozzá.
Fura.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
Hello!
Pár napja vettem egy használt Nokia E72-őt, azóta feltettem rá a legfrissebb telószoftvert, mert vmi ősrégi 51es volt rajta, formáztam a memóriakártyát, mert a navi teljesen barom volt, hiába töröltem le a térképeket meg szedtem le újra Ovi Suite-al, lényeg hogy rendbe raktam a telót.
DE! Bekapcsolásnál mindig megkérdezi, hogy milyen tartozékot akarok kiválasztani, és a kis fülhallgató jel állandóan virít a képernyő alján. Ilyen korábban nem volt korábbi céges E72-őmmel.
A probléma az, hogy NINCS hangja, akármilyen profilt állítok be, akármilyen beállításokkal. Tehát, sem billentyűhangok nincsenek, amiket próbából állítottam csak be, sem a navi nem szövegel, sem a csengőhangokat nem játssza le, csak rezeg! Viszon érdekes módon hívásfogadásnál csörög. :S Ezt megint nem értem.
Ha bedugok egy fülest, akkor persze mindennek van hangja. Olyan mintha folyamatosan úgy érzékelné, hogy be van dugva egy füles, mikor nincs. Mi a fenét kezdjek ezzel? Beállításoknál nem találtam tartozék kikapcsolására utaló opciót.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
Samsung Galaxy Ace-em van. Másnak is olyan használhatatlan a GPS része, mint nekem, vagy csak én vok béna?
Több navi szoftvert is kipróbáltam (pl. iGO, Sygic), de iszonyatosan lassan talál jelet, ha egyáltalán talál, ha mégis, akkor gyakran elveszti.
Mindegyikben ilyen fos? Nokia e72-mben tökéletesen működött, kiváló volt.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
ráadásul ahogy nézegetem elvileg az Ovi Maps 3.06 Symbian 3hoz a legfrisebb nem? De az Ovi Suite a 3.04-nél frissebbet nem ajánl fel...
-
gabber01
addikt
Közben még megnéztem, egyéb területek sem jók, pl. Peste megye óriási területei, Budapest zéró, stb., fel sem tudom sorolni. Máshol meg jó...egyszerűen nem értem. 3.04c nokia maps van fenn ha ez számít.
-
gabber01
addikt
Hello!
Egy E72-ről van szó, amin pár hete frissítettem a térképet, ami tök jó is volt, mert néhány újabb szakasz rajta volt, ami korábban nem. Csak a probléma, hogy azóta nem nagyon jártam másfele, és nem tűnt fel, hogy míg pl. Vas megyében teljesen ok, most a Balaton környéke szinte pl. teljesen rossz, mintha nem is lenne, nem mutatja az utakat, semmi. Mintha egy ilyen nagy téglalapban, amiben beletartotik Veszprém megye, Fejér egyes részei, Somogy, stb., tehát gyak a Balaton északi és déli részei nem olvasná be a térképet, és használhatatlan, más részeken meg semmi baja, a legkisebb utcát is mutatja. A történethez hozzátartozik, hogy a frissítés előtt soha, semmi baja nem volt, azon kívül, hogy pár újabb szakaszt ugye nem ismert.
Azóta most megint letöröltem a térképet és újra feltettem, de ugyanaz. Mi a fene baja lehet, mert baromi idegesítő.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 4
- Mobil flották
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest