Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Vásároltam egy Lg televízió készüléket, gondolván, hogy majd jókat tévézek. Az eddigi rendszer az volt, hogy parabola antenna kint, beltéri egység bent régi tv beltérivel összekötve, és lö megy az adás. Most viszont - annak reményében, hogy kiiktathatom a beltérit, és talán HD csatornákat is nézhetek - vettem egy 3 tuneres tv-t. (Ez nekem nagyban új dolog, mert eddig én nem nagyon voltam híve agyam zsugorításának ezen módjának, így nem követtem nyomon a varázsdoboz fejlődését). A helyzet most a következő, a parabola antenna kint, a tv bent, jelerősség a készülék szerint 100%, ám mindezek ellenére nem sikerül csak rádiót meg mindenféle vacak csatornát találni.
Mit csinálok rosszul? Amennyire gondolom (Németországból) az ASTRA műholdra kell mennem... na és innen hogyan tovább?
Aki tud érdemben tanácsot adni, kérem tegye meg.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TP-LINK routerek
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,Bontatlan ASUS TUF RTX 5090 32GB Gaming OC - 3 év magyar bolti garancia - Névre/cégre számla
- FTW Gaming forgó szék
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 18)
- M-Audio Firewire Audiophile Firewire Audio MIDI Interface
- Intel Xeon E5-2430L v2 (6C/12T, TDP 60W) LGA1356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest