- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.O.S.
senior tag
válasz
wrongduke #13274 üzenetére
Szia !
Köszönöm..
Ti is jártatok már úgy,hogy a játékban ( fallout 76) egy hacker el lopta a jó cuccaidat ? Mert én így jártam egy hónapja. Irtam is az illetékeseknek azt irták ,hogy megnézik mi történt.Ma is játszottam elég sokat és a 206-os szinten voltam mire megint történt valami.
Sikerült visszakapnom az ellopott cuccaimat,de sajnos az addig keservesen megszerzett sokkal jobb cuccaim meg eltüntek.
Ráadásul mindezt úgy csinálták ,hogy a 206-os szintről visszakerültem a 174-re arra amikor is kiraboltak...
vazze
Azt hittem felrobbanok az idegtől. Megint irtunk a supportnak. ....
üdv,szép estét..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest