Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
Egyénként elég meredek lenne, ráadásul valószínűleg elcsúszna az egész, és jobb esetben ronda lenne, rosszabb esetben be se tudnád fejezni.
Egyébként ez a ragasztó hogy működik? Az egy dolog, hogy összeragasztja, de mi fog neki tartást adni?
#4158 mephi666: én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a 2 oldalas ragasztó vajon meddig bírja, de így hogy üveg került elég, így biztos nem fog már leesni.
Az üveg egyébként matt ugye? mert nekem a puzzle-val az a bajom, hogy, ha kicsit oldalról jön a fény, akkor nagyon tükröződik. Ezt kiszűri az üveg? -
mephi666
nagyúr
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
arra a fehér kartonra ragasztottam, ami a földön van...
úgy csináltam, hogy először függőleges oszloponként pofára forgattam a tiszta padlón az egész puzzle-t... kb 10x10-es kockánként elég jól haladt
jól összeigazgattam és nekiestem a kétoldalú ragasztószalaggal, majd ráműtöttem a kartont... jól "rátapostam" és rajta is maradt rendesen... jól tudtuk szállítani is... de mivel a karton nem adott neki olyan jó tartást, a keretező tett még egy farostlemezt mögé... jó súlya lett kerettel/üveggel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PNY Quadro P400 2GB GDDR5 PCi-e videokártya 3xMiniDP
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest