Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz SunBreeze #4157 üzenetére
Egyénként elég meredek lenne, ráadásul valószínűleg elcsúszna az egész, és jobb esetben ronda lenne, rosszabb esetben be se tudnád fejezni.
Egyébként ez a ragasztó hogy működik? Az egy dolog, hogy összeragasztja, de mi fog neki tartást adni?
#4158 mephi666: én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a 2 oldalas ragasztó vajon meddig bírja, de így hogy üveg került elég, így biztos nem fog már leesni.
Az üveg egyébként matt ugye? mert nekem a puzzle-val az a bajom, hogy, ha kicsit oldalról jön a fény, akkor nagyon tükröződik. Ezt kiszűri az üveg?[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz SunBreeze #4157 üzenetére
arra a fehér kartonra ragasztottam, ami a földön van... úgy csináltam, hogy először függőleges oszloponként pofára forgattam a tiszta padlón az egész puzzle-t... kb 10x10-es kockánként elég jól haladt jól összeigazgattam és nekiestem a kétoldalú ragasztószalaggal, majd ráműtöttem a kartont... jól "rátapostam" és rajta is maradt rendesen... jól tudtuk szállítani is... de mivel a karton nem adott neki olyan jó tartást, a keretező tett még egy farostlemezt mögé... jó súlya lett kerettel/üveggel...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest